2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?

Merhaba bende şimdi geldim aranıza 😅 6+4teyim son adet tarihim yok çünkü tüp bebiş annesiyim çarşamba kalp atışına gideceğim beni ekler misin ☺️ 29 yaşındayım Kayseri de yaşıyorum
Merhaba bende kayseri de yaşıyorum hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz😇

Kızlar bir şey soracağım moralim öylesine bozuk ki. İki gündür ağrılı bı şekilde kulak iltihabı geçiriyorum. Yarın KBB uzmanina gideceğim.bana antibiyotik vs ilaç da yazamaz durumumdan dolayı. Yani benim durumum ne olur nasıl tedavi olur bilemiyorum çok endiseliyim😔
Merak etme tatlım mutlaka bir yöntemi vardır. Bir an önce dr a git sadece çok geçmiş olsun ...

Hanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?
Evet ben orda takip açtırdım. Ebenin numarasida var herhangi bir şey olursa yaz diyor. 20 haftalikken de gel tetenoz yapacağız dedi

İlk kan testlerimi aile hekimliğinde yaptırmıştım sonrası özelde devam etti, 27 Aralık ilk kan testi tarihi 5 Ocakta arayıp test sonuçlarını gördünüz mü gebesiniz, gebelik takibi için 15 gün içerisinde gelin testlerinizi(kan+idrar hormon vs.) yaptıralım gebelik takibine başlayalım dedi telefondaki hemşire. Testlerimi yaptırdığımı sonuçları beklediğimi söyledim, yine de gelin takibinizi yapalım dedi. 🙏🏻 Böyle işliyor bendeki süreç. Sanırım siz bildirmeseniz de sonuçları görünce arayıp çağırıyorlar. 🌸

Merhaba evet bildirmelisiniz. Ancak kalp atışını da bekleyebilirisiniz zaten rutin kan tahlillerini aile hekimlliğinden aptırmak çok daha mantıklı ayrıca bebek doğduktan sonra rutin aşıların takibi de aile hekimliğinde size atanana ebenin takibi ile yapılıyor. Şimdiden gitmek iyi bir fikir olabilir :)

Merhaba bende kayseri de yaşıyorum hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz😇
Canım şuan Acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum tüp bebek olduğu için. Yarın kalp atışını duyarsak eğer system de arkadaşımın gittiği bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum adını hatırlamıyorum ☺️ sen kime gidiyorsun

Kızlar bir şey soracağım moralim öylesine bozuk ki. İki gündür ağrılı bı şekilde kulak iltihabı geçiriyorum. Yarın KBB uzmanina gideceğim.bana antibiyotik vs ilaç da yazamaz durumumdan dolayı. Yani benim durumum ne olur nasıl tedavi olur bilemiyorum çok endiseliyim😔
ağrın varsa parol enfeksiyonun varsa augmentin hamilelikte serbest iki ilaç korkma

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum 😊Benim takibim özel hastanede yapılıyor betama orada bakıldı, geçen hafta da keseyi görmüştük ama yarın yine kontrole çağırdı doktorum. Emin olamayınca size sorayım dedim sonrasında sıkıntı yaşamamak adına, siz de yardımcı oldunuz. İyi ki varsınız, her şey gönlünüzce olsun 🙏💜

Canım şuan Acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum tüp bebek olduğu için. Yarın kalp atışını duyarsak eğer system de arkadaşımın gittiği bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum adını hatırlamıyorum ☺️ sen kime gidiyorsun
Memorialde özgüç Altuna gidiyorum canım😇

İstanbul’da olan arkadaşlarım siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de doktoruma henüz karar vermiş değilim de fikir olur belki 🧐

Kizlar bir sorum olucak. Simdi normalde 2 sene oncede burda hamileligimi takip ediyordum. Ama o zamanda gun gun bebegin nasil gelistigini yaziyodu her yorumumda. Simdi neden yok ? Anlatabildimmi acaba ? 🙄😂

X