Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal mi karından görüntü mü bu ultrason?Kızlar anlayan yorumlayanlarrr benimkinede baksanız
Karından canımVajinal mi karından görüntü mü bu ultrason?
Ben aldım canım çok raht bir şekilde kullanıyorum şu andaKızlae lohusa kıyafeti eşofman yada pijama aldınız mı hiç hani şu hamile için beli lastikli olanlardan
O bir sorun olur mu ya.? Benim istemsizce uyuduğum zaman bacaklari uzatınca geriniyor yani sık sık. Bilinçli yaptığım bir şey değil . Okuyunca tedirgin oldum şimdikızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim
Ay evet ya sabh sbah rahatlamak amacıyla istemsiz oluyor ama fark edince hemen toparlanıyorum bnde de bir korku gerinme hareketi akşamları yatarken de kolumuzu başımızın üstüne falan koymamız gerekiyormus vücut gergin oluyormuş o şekildekızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim
Yani pek önerilmiyor sanırım canım yükseğe uzanmak vs yasak ya vücutta gerildiği için o yüzden tedirgin oluyor insankızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim
O bir sorun olur mu ya.? Benim istemsizce uyuduğum zaman bacaklari uzatınca geriniyor yani sık sık. Bilinçli yaptığım bir şey değil . Okuyunca tedirgin oldum şimdi
Evet evet ne kadar dikkat etsekte bazen unutulabiliyorAy evet ya sabh sbah rahatlamak amacıyla istemsiz oluyor ama fark edince hemen toparlanıyorum bnde de bir korku gerinme hareketi akşamları yatarken de kolumuzu başımızın üstüne falan koymamız gerekiyormus vücut gergin oluyormuş o şekilde
Evet yaa sırtüstü yattıgımda bende de oluyo hatta bazen uyku sersemi gerindigimi hissediyorum birşey olmaz inşallahkızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim
Ama mesela çok gerinmek istersem ben hafiften sırtımı geriye attırıyorum kütlüyor arada ya da sağa sola dönerken kütlüyorEvet evet ne kadar dikkat etsekte bazen unutulabiliyor
Ben de kullanıyorum canım uzun süre nemlilik hissi devam ediyor biz de yarın tam 12 haftalık oluyoruz ben öncesinde de kilom olduğundan erken başlamayı tercih ettim biraz ne olur ne olmaz diye. Her gun olmasa da hafta da 2-3 kere sürüyorumKızlar bio oil çatlak bakım yağından aldım geldi az önce pembe olan. gayet hoş kokuyo duştan sonra şöyle her yerime sürdüm günde 2 defa hamileliğin 3. ayından itibaren doguma kadar kullanmak gerekiyormuş. Başladık bakalım Bu arada bugün itibariyle 11 haftalık olduk
9 oluyor canımKızlar bir şey sormak istiyorum. şimdi ben mesela bugün 8+1 günlük hamileyim. 8 haftalık mı oluyorum 9 haftalık mı ?Bu konuda kafam karışıyor
Teşekkür ederim canım9 oluyor canım
kızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim
Kızlar hiç sorun olmaz bence korkutmayın kendinizi :) 12'den sonra spor da serbest olacak nasılsa. Ben de ara ara geriniyorum kedilerim üzerimde uyuduğu için tutulmuş uyanıp geriniyorum. Aman aşırı bir şey olmadığı için sorun olacağını sanmam yani Bu arada kızlar cuma günü çok çok az bir kan pıhtısı geldi peçeteye şüküür devamı gelmedi ama tabi tedirgin oldum. Normalde çarşambaydı randevum ama cumartesi görmeye gittik bebiş gayet keyifliydi ultrasonu da sata göre 4 gün ilerde. Bugün itibariyle 12 haftalık olduk yani. Cumartesi için de ikili taramaya gün aldım bakalımO bir sorun olur mu ya.? Benim istemsizce uyuduğum zaman bacaklari uzatınca geriniyor yani sık sık. Bilinçli yaptığım bir şey değil . Okuyunca tedirgin oldum şimdi
CANIM SARI OLANIN İÇERİGİ TEMİZ OLAN hamilelikte hassasiyetin varsa sarı olanı tercih edebilirsin bidahaki sefereKızlar bio oil çatlak bakım yağından aldım geldi az önce pembe olan. gayet hoş kokuyo duştan sonra şöyle her yerime sürdüm günde 2 defa hamileliğin 3. ayından itibaren doguma kadar kullanmak gerekiyormuş. Başladık bakalım Bu arada bugün itibariyle 11 haftalık olduk
Rahatladim cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Gözün aydın. Haftalarimiz sağlıkla ilerlesin inşallah . Bir de lekelenme için doktor kontrollerini uzatma canım inşallah o da bir daha gelmez.Kızlar hiç sorun olmaz bence korkutmayın kendinizi :) 12'den sonra spor da serbest olacak nasılsa. Ben de ara ara geriniyorum kedilerim üzerimde uyuduğu için tutulmuş uyanıp geriniyorum. Aman aşırı bir şey olmadığı için sorun olacağını sanmam yani Bu arada kızlar cuma günü çok çok az bir kan pıhtısı geldi peçeteye şüküür devamı gelmedi ama tabi tedirgin oldum. Normalde çarşambaydı randevum ama cumartesi görmeye gittik bebiş gayet keyifliydi ultrasonu da sata göre 4 gün ilerde. Bugün itibariyle 12 haftalık olduk yani. Cumartesi için de ikili taramaya gün aldım bakalım
öyle hassas bi cilde sahip değilim ama sağol canım yaramazsa dediğinide edinirim❤CANIM SARI OLANIN İÇERİGİ TEMİZ OLAN hamilelikte hassasiyetin varsa sarı olanı tercih edebilirsin bidahaki sefere