- 31 Aralık 2023
- 524
- 424
- 29
Arada ağustos annelerine de bakıyor musun ben oraya da bakıyorum ya içimden bir ses erken gelecek diyor2 Eylül de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada ağustos annelerine de bakıyor musun ben oraya da bakıyorum ya içimden bir ses erken gelecek diyor2 Eylül de
Benim gittiğim hastane 615 TL ye yaptı çok şaşırdımKızlar ben de Beşiktaş tarafındayım. Özel hastanelerde fiyatlar biraz uçuk ben dışardan bir kaç laboratuvara sordum nakit 1200₺ kart 1500₺ gibi bir fiyat vermişlerdi. Gitmek isterseniz şişlide lab İstanbul diye bir yer daha önce farklı testler için gitmiştik. Ben tekrar ikili için burayı düşünüyorum henüz doktrumla konuşmadım belki o farklı bir yere yönlendirir bilemiyorum.
Benim daha 5 günüm var bende çok özledimmOyy maşallah ben de yarın gideceğim ardından ikili test için randevu alacağım kısmetse çok heyecanlıyım uzun bir aradan sonra ilk kez göreceğim
Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran temmuz Ağustos bütün mesajları okuyorum canım ben hepsine hakimimArada ağustos annelerine de bakıyor musun ben oraya da bakıyorum ya içimden bir ses erken gelecek diyor
Ay kısmetse benimde 9 eylül gösteriyor2 Eylül de
Ben daha haftaya cumartesi gideceğim çok varBenim daha 5 günüm var bende çok özledimm
Aynı benŞubat Mart Nisan Mayıs Haziran temmuz Ağustos bütün mesajları okuyorum canım ben hepsine hakimim
Benim de 5 gün var... 1 aylık aralar çok zorlar bence beni kesin dayanamamBenim daha 5 günüm var bende çok özledimm
Ben hep kendimi Ağustos sonu diye düşünüyorum bakalımAy kısmetse benimde 9 eylül gösteriyor
Sen bensin zaten çok benziyoruzAynı ben
Benim de 5 gün var... 1 aylık aralar çok zorlar bence beni kesin dayanamam
kim lohusa depresyonuna girdi kimin bebesi huysuz her şeye hakimim maşallahSen bensin zaten çok benziyoruz
Canım bana sadece folik aist yazdıDoktorm bana kan ilacına başla dedi Feramat yazdı doğuma kadar kullan dedi ama nasıl kullnıcğımı unuttm varmı aranızda kan ilacına başlayan
Valla bende ağustos ekim anneleri hepsine giriyo çıkıyorum bilgi edinen olursa yazalım buraya kızlarSen bensin zaten çok benziyoruz
12 hfatadan sonra değişiyor diye biliyorum ilaçlar o yüzden ekleme yaptı banaCanım bana sadece folik aist yazdı
bu gidişimde soracam zaten ferrtinim düşük epeyce
Sorma sorma doğum yapanları inceliyorum mesajlarını falan ne durumdalar diye başka işim yok gibikim lohusa depresyonuna girdi kimin bebesi huysuz her şeye hakimim maşallah
Kız ben bakıyorum benim tahmini doğum 6 - 7 Eylül ama nedense ağustosta doğacak gibi hissediyorum yaArada ağustos annelerine de bakıyor musun ben oraya da bakıyorum ya içimden bir ses erken gelecek diyor
11. haftama girdim var akıntım yine devam ediyor gibi ama yoğunluğu azaldı. ama ilk zamanlar baya baya yumurta akı gibi geliyodu yada altıma yapmışım gibi his oluyodu12.haftasında olanları okudum ve cinsiyet için çatlayacağım artık :) ya bir şey soracağım akıntınız çok oluyor mu?
Benim bayağı azaldı neredeyse yok gibi 11+012.haftasında olanları okudum ve cinsiyet için çatlayacağım artık :) ya bir şey soracağım akıntınız çok oluyor mu?