2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rahatladim cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Gözün aydın. Haftalarimiz sağlıkla ilerlesin inşallah .🤲 Bir de lekelenme için doktor kontrollerini uzatma canım inşallah o da bir daha gelmez.
Yok canım öyle lekelenme gibi değildi zaten susam tanesi kadar bir pıhtıydı. Annem de ebe bende idrar yolu enfeksiyonu var ondan gelmiştir devam etmezse telaşa kapılma dedi, doktorum da aynı şekilde söyledi. O gün de doktorların hepsi doluydu rastgele bir doktora da gitmek istemedim cumartesi kendi doktoruma yer buldum gittim. Lekelenme olsa dakka duramam zaten Allah korusun.

öyle hassas bi cilde sahip değilim ama sağol canım yaramazsa dediğinide edinirim❤
yok o hassasiyet değil bebegime kimyasal gitmesin doğal içerik kullanayım şeklinde olan. :KK70: hani burada kızlarla hep konusuluyor ya lierac falan kullanmak istemeyenler oluyor o sebeple dedim. 2 tane oluyor biooil. sarı olan temiz içerik :emir_bebek:

Şu parlak alan plesenta ise erkek diyorum. Normalde bebek sağda karın ultrasonu na göre solda görünse de plesenta solda gibi yani sağda karışık anlattım ama ben erkek diyorum bakalım ne çıkacak haber verirsin bize de
Benimkine de bakarmisiniz karından

Eklentiler

• IMG_20240219_110301.jpg
    IMG_20240219_110301.jpg
    175 KB · Görüntüleme: 42
Yok canım öyle lekelenme gibi değildi zaten susam tanesi kadar bir pıhtıydı. Annem de ebe bende idrar yolu enfeksiyonu var ondan gelmiştir devam etmezse telaşa kapılma dedi, doktorum da aynı şekilde söyledi. O gün de doktorların hepsi doluydu rastgele bir doktora da gitmek istemedim cumartesi kendi doktoruma yer buldum gittim. Lekelenme olsa dakka duramam zaten Allah korusun.
Ha tamam yanlış anladım iyi yapmışsın hayırla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲

Valla canım ben riskli kısmına katılmıyorum milletin dediğine kulağımı kapatıp doktorların dediğine güveniyorum. Eskiden ultrason yokken ebe kadınlar eşşek kadar kollarını sokup elle muayene ediyormuş gebelik var mı yok mu diye. Kimseye bir şey olmamış da incecik alet rahimden 10 cm uzaktayken mi bir şey olacakmış? Zaten endişeliyiz boşver hiç kendini bir de böyle kulaktan dolma bilgiler için endişelendirmelerine izin verme. Nasipse güzel olacak her şey ❤️❤️❤️
İnşallah teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı ❤️❤️

Bebeğini kaybeden ve şimdi güzeller güzeli hamiş olan arkadaşlarımıza kayıplarından dolayı sabır diliyorum. Bence onlar hazır yeniden her şeye başlamışken korkularımızdan dolayı sorularımızla sürekli kayıplarını hatırlatmayı bırakıp, hamiş hamiş üzmeyelim onları. Gebelikleri hayırla sağlıkla sona ersin topaç gibi çocuk alsınlar kucaklarına sheismaya sheismaya A adenliya 🧿❤️
İnşallah hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza bebişlerimizi hepimiz için bunu dilerim ❤️

kızlar sabah uyandığınızda sizde de gerinme hissi oluyor mu ya🥹 bugün unutup çok az gerindim sonra da korkuyorum bir şey oldu mu acaba diye. Yani öyle her zamanki gibi değil ama azıcık bacaklarımı gerdim 🤷🏻‍♀️
Benim bacaklarım sürekli gerinmek istiyor ya gerinmeyince de ağrı yapıyor azcık yapıyorum o yüzden 🥲

Kızlar hiç sorun olmaz bence korkutmayın kendinizi :) 12'den sonra spor da serbest olacak nasılsa. Ben de ara ara geriniyorum kedilerim üzerimde uyuduğu için tutulmuş uyanıp geriniyorum. Aman aşırı bir şey olmadığı için sorun olacağını sanmam yani :KK200: Bu arada kızlar cuma günü çok çok az bir kan pıhtısı geldi peçeteye şüküür devamı gelmedi ama tabi tedirgin oldum. Normalde çarşambaydı randevum ama cumartesi görmeye gittik bebiş gayet keyifliydi ultrasonu da sata göre 4 gün ilerde. Bugün itibariyle 12 haftalık olduk yani. Cumartesi için de ikili taramaya gün aldım bakalım :KK36:
İkili tarama için ne kadar ücret istediler 🙏🏻

Kızlar bio oil çatlak bakım yağından aldım geldi az önce pembe olan. gayet hoş kokuyo duştan sonra şöyle her yerime sürdüm günde 2 defa hamileliğin 3. ayından itibaren doguma kadar kullanmak gerekiyormuş. Başladık bakalım 🥰🤷‍♀️ Bu arada bugün itibariyle 11 haftalık olduk 😍💖
Ben kullandım onu çok memnun kaldım hiç çatlağım olmadı çok şükür benim ama düzenli olarak kullandım evde bi paket daha var kullanmaya devam 🌸

Kızlar hiç sorun olmaz bence korkutmayın kendinizi :) 12'den sonra spor da serbest olacak nasılsa. Ben de ara ara geriniyorum kedilerim üzerimde uyuduğu için tutulmuş uyanıp geriniyorum. Aman aşırı bir şey olmadığı için sorun olacağını sanmam yani :KK200: Bu arada kızlar cuma günü çok çok az bir kan pıhtısı geldi peçeteye şüküür devamı gelmedi ama tabi tedirgin oldum. Normalde çarşambaydı randevum ama cumartesi görmeye gittik bebiş gayet keyifliydi ultrasonu da sata göre 4 gün ilerde. Bugün itibariyle 12 haftalık olduk yani. Cumartesi için de ikili taramaya gün aldım bakalım :KK36:
Ay çok heyecanlı ya bize de sıra gelsin hemen 🥹

yok o hassasiyet değil bebegime kimyasal gitmesin doğal içerik kullanayım şeklinde olan. :KK70: hani burada kızlarla hep konusuluyor ya lierac falan kullanmak istemeyenler oluyor o sebeple dedim. 2 tane oluyor biooil. sarı olan temiz içerik :emir_bebek:
hee pardon canım ya ben cilt kısmına gitmişim işin 😂

Oyy maşallah ben de yarın gideceğim ardından ikili test için randevu alacağım kısmetse çok heyecanlıyım uzun bir aradan sonra ilk kez göreceğim 😍

Canım Esenyurt Beylikdüzü tarafındayım ben, Medilife Beylikdüzü 3700 istedi Esenyurt Esencan 2500 istedi. Eşimin kuzeni özel klinikte şimdi ondan fiyat alacağım bir de.
Kızlar ben de Beşiktaş tarafındayım. Özel hastanelerde fiyatlar biraz uçuk ben dışardan bir kaç laboratuvara sordum nakit 1200₺ kart 1500₺ gibi bir fiyat vermişlerdi. Gitmek isterseniz şişlide lab İstanbul diye bir yer daha önce farklı testler için gitmiştik. Ben tekrar ikili için burayı düşünüyorum henüz doktrumla konuşmadım belki o farklı bir yere yönlendirir bilemiyorum.

Oyy maşallah ben de yarın gideceğim ardından ikili test için randevu alacağım kısmetse çok heyecanlıyım uzun bir aradan sonra ilk kez göreceğim 😍
Ayy evet ben de 3 haftadan sonra gitmiştim nefesimi tutmuştum kötü bir şey çıkacak diye ama şükür güzel haber aldık darısı başına canım :KK200:
Kızlar ben de Beşiktaş tarafındayım. Özel hastanelerde fiyatlar biraz uçuk ben dışardan bir kaç laboratuvara sordum nakit 1200₺ kart 1500₺ gibi bir fiyat vermişlerdi. Gitmek isterseniz şişlide lab İstanbul diye bir yer daha önce farklı testler için gitmiştik. Ben tekrar ikili için burayı düşünüyorum henüz doktrumla konuşmadım belki o farklı bir yere yönlendirir bilemiyorum.
Aynen kuzu eşimin kuzeni de özelden 1700 fiyat almış şimdi, ekstra indirim yaptıracak baya uyguna gelecek gibi bakalım bebişin kısmetine :KK36:

X