2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
KIZLARIN DEDİĞİ GİBİ 1 ANDA ATAK YAPIYORLAR. mesela suan yuzustu yatabildiginiz kadar yatın 1 gun geliyor yatamıyoırsunuz. rüyalarınıza falan giriyor yuzuustu yatmak :KK70:
Ben zaten diğer türlü uyuyamam çok şükür şükür Bi salsalar öğlene kadar uyurum 🥰

Hayırlısıyla 12 haftayı tamamlasak bir nebze rahatlayacam.İlk 12 hafta önemli dedi herkes için doktorum
Yarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallah

Islem yapıldı simdi eve geldim sersem gibiyim hala
Çok geçmiş olsun canım.. benim de ilk gebelikte 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok üzülmüştüm. Ama doktorum sağlıklıksız bir gebelikti muhtemelen o yüzden rahim tutmadı ve ilk gebeliklerde böyle şeyler görülüyor demişti.. merak etmeyin Allah yine nasip eder bu defa sağlıklı kucağına alabileceğin bir bebek olur.. sadece biraz sabır ve zaman🤲🏻🌸

Kız sende bursadandın dimi bende medicanaya gidiyodum sonra okan beyin kliniğine geçtim klinik açtı kendisine :)
Evet kuzum bende Medicana ya gidiyorum Okan beyle başladım klinik açınca bıraktım sağlık sigortam var çünkü Müzeyyen Uyanık'a geçtim ama memnunum çok şükür

Ya kızlar benim zaten hep ayva göbeğim vardı solda görüldüğü üzere ama ben çok şiştim niye bu kadar erken böyle oldu😄 pantolonlarımın hiç biri kapanmıyo daha 10 haftalığız kabızlığım da yok çok şükür

Eklentiler

• PhotoGrid_Plus_1707396128741.jpg
    PhotoGrid_Plus_1707396128741.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 100
X