- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Canım sen de progestan iğnesi mi yapıyorsun benim bugün daha da arttı kahve akıntı ya.Tosun gibi olmuş annesi maşallah bizde o hallerini görelim inşallah dua et bana da kanamam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen de progestan iğnesi mi yapıyorsun benim bugün daha da arttı kahve akıntı ya.Tosun gibi olmuş annesi maşallah bizde o hallerini görelim inşallah dua et bana da kanamam var
Cnm nasıl oldun durumun ne.Hepinizden Allah razı olsun Rabbim inşallah sizlere nasip etsin saglilica kucağınıza almayı. Çok ağladım cok üzüldüm çünkü ilk gebeligimdi ve uzun zamandır istiyorduk. Akşam 5 te 1 damla bile diyemeyecegim bi leke gördüm takip ediyim dedim 7 de peçeteye silince akıntıyla kahverengi bisey geldi düşük değil ama kanlı akıntı. Hemen hastaneye gittik doktor 1-2 gün olmuş kalbi duralı dedi. Yarın sabah kürtaj için yatış olucak hala içimde duruyor minigim bi mucize olmasını bile dusunuyorum sabaha kadar kalbi donermi diye.
Ilk gittigim doktor kalp sesi gelmiyo ama kalbi atiyor dedi cihaz eski dedi. Kalp atışını duymadan gitmem dedim alttan bakalım dedi baktı ve yok dedi. Ben orda tamam diyip çıksam oylece beklicem 12. Haftaya kadar sonra emin olmadim baska hastanye gittim orada da aynı cevabı aldım malesef.
Sizi de bu psikolojiye sokmak istemezdim özür dilerim hepinizden. Burda olmak cok güzeldi Hepinize sağlıklı gebelik sağlıklı bebisler versin Rabbim.
Anladım kuzum rahatladım artık panik yapmıyorum ilk çocuk cahilliği diyelimİlk çocukta karın hemen büyümüyor cnm beş aylıkken. Ogunlugu belirginleşiyor birde miden genişse içe doğru büyümede oluyor
VALLA YOK ben ilk hamileliğimde ilk trimesterde acayip kilo alıyordum surekli kustugum halde midem bulanıyor dıe dıkkat etmıyodum yedıgıme ıctıgıme 1 kontrole gıdıyordum 3 kilo almısım falan. ama gobek yok tabi. kilo alıyorum dıe gıdıyorum hamile pantolonu alıyorum aynaya gecıyorum gobegım sısıyor falan dıe bakıyorum bu arada butun hamileligimi 8 kiloyla tamamladım. sonra dedim ilk aylar bu kadar alıyorsam son 3lüde yuvarlancam. ama oyle olmadı hatta son ay kilom değişmedi bile bebek te kilo alıyordu ama totalde degısme olmuyordu 37. haftada 3.5 kilo dogdu. yıne ne ıstersem yıyordum ama her gun değil bazen dengelemeye calıstım falan. dısardan bakınca hamile oldugum belli olsun ıstıyordum hep aşerme olayı vs diye kendimize yuklenırsek kacınılmaz son kilo geliyor. ama unutulmaması gereken sey su ki ne kadar cok alınırsa vermesı okadar uzun surer . valla şuan dua edıyorum belli olmasın karnım dıye. niyetim ramazanıda kimseye belli etmeden atlatmak. kurbana allah kerim düşün ben 4. ayda belli olmaz daha rahatlıgındayım. ama dikkat etmezsek salarsak (her kilo alana malum hamile misin sorusu gelir ya bizde deriz bebek değil gobek dıye. işte bu sefer bebekte var olur )Ne bileyim ya herkes kilo alıyorum göbüş çıktı falan diyince korktum bide 11 haftayı geçtik biz onlara bakıyorum daha ufaklar ilk çocuk olduğundan böyleyim herhalde
Aynen kız buKız mı diyorsun yani tahminen 9.5 haftalık ultrason görüntüsüne göre
Az kaldı göz açıp kapayin çaya geçecek yakında cinsiyetleri kıyafetleri konusmaya basliycazAnladım kuzum rahatladım artık panik yapmıyorum ilk çocuk cahilliği diyelim
Maşallah Allah bağışlasın canım haklısın aslında bende çok belli olsun kocaman göbeğim olsun istemem ama geri kaldığımı düşündüm herhalde ne bileyim 3 ay bitti bile 1 ayda hafif büyür herhalde bol giyiniriz belli olmazVALLA YOK ben ilk hamileliğimde ilk trimesterde acayip kilo alıyordum surekli kustugum halde midem bulanıyor dıe dıkkat etmıyodum yedıgıme ıctıgıme 1 kontrole gıdıyordum 3 kilo almısım falan. ama gobek yok tabi. kilo alıyorum dıe gıdıyorum hamile pantolonu alıyorum aynaya gecıyorum gobegım sısıyor falan dıe bakıyorum bu arada butun hamileligimi 8 kiloyla tamamladım. sonra dedim ilk aylar bu kadar alıyorsam son 3lüde yuvarlancam. ama oyle olmadı hatta son ay kilom değişmedi bile bebek te kilo alıyordu ama totalde degısme olmuyordu 37. haftada 3.5 kilo dogdu. yıne ne ıstersem yıyordum ama her gun değil bazen dengelemeye calıstım falan. dısardan bakınca hamile oldugum belli olsun ıstıyordum hep aşerme olayı vs diye kendimize yuklenırsek kacınılmaz son kilo geliyor. ama unutulmaması gereken sey su ki ne kadar cok alınırsa vermesı okadar uzun surer . valla şuan dua edıyorum belli olmasın karnım dıye. niyetim ramazanıda kimseye belli etmeden atlatmak. kurbana allah kerim düşün ben 4. ayda belli olmaz daha rahatlıgındayım. ama dikkat etmezsek salarsak (her kilo alana malum hamile misin sorusu gelir ya bizde deriz bebek değil gobek dıye. işte bu sefer bebekte var olur )
Ay inşallah sağlıklı olsunda biz bekleyelimAz kaldı göz açıp kapayin çaya geçecek yakında cinsiyetleri kıyafetleri konusmaya basliycaz
Islem yapıldı simdi eve geldim sersem gibiyim halaCnm nasıl oldun durumun ne.
Aynen vallaAy inşallah sağlıklı olsunda biz bekleyelim
Cnm ne diyeceğimi soyliycek bir kelimim bile yok üzülme Allah'ın izniyle tekrar anne olursun yeterki sabretIslem yapıldı simdi eve geldim sersem gibiyim hala
Kuzum sabahları yüzümü yıkarken yada alerjiden dolayı burnumu temizlerken bende farkediyorum burnumdan kan geliyor ama öyle şakır şakır değil yani ablamda da olmuş ama yinede doktora gidince sorucamKızlar ya benim önceki hamileliğimde de hep burnum kanıyordu ve gene kanamaya başladı az önce burnum akıyor sandım ve bi baktım kan anlamadım gitti ya
Kız nereden biliyorsun sen ben hiç birşey anlamıyorum bana da bak bakalım burada 7.5/8 haftalıktı sanırımAynen kız bu
Allah şifa versin canım biran önce toparlan rabbim sağlıkla doldursun kucağını inşallahIslem yapıldı simdi eve geldim sersem gibiyim hala
Gidince bende sorucam daha çok var ama napayım artıkKuzum sabahları yüzümü yıkarken yada alerjiden dolayı burnumu temizlerken bende farkediyorum burnumdan kan geliyor ama öyle şakır şakır değil yani ablamda da olmuş ama yinede doktora gidince sorucam
Ben haftaya gidicem kuzum sorunca yazarım sana buradanGidince bende sorucam daha çok var ama napayım artık
KIZLARIN DEDİĞİ GİBİ 1 ANDA ATAK YAPIYORLAR. mesela suan yuzustu yatabildiginiz kadar yatın 1 gun geliyor yatamıyoırsunuz. rüyalarınıza falan giriyor yuzuustu yatmakMaşallah Allah bağışlasın canım haklısın aslında bende çok belli olsun kocaman göbeğim olsun istemem ama geri kaldığımı düşündüm herhalde ne bileyim 3 ay bitti bile 1 ayda hafif büyür herhalde bol giyiniriz belli olmaz
Gözümün nuru sağlıkla büyüsün de vallahi razıyım özellikle 6-7. haftalarda bulantıdan su bile içemezken belki isyan ediyorum sanır minnoşum alınır bana Rabbimin zoruna gider diye düşünüp hep Allahım kolaylık ver şikayetçi değilim yavrum sağlıklı olsun yeter diyip durdum. Kusup ağlayınca yine, hep insan olmamdan acizliğimden annecim diye telkin ettim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKIZLARIN DEDİĞİ GİBİ 1 ANDA ATAK YAPIYORLAR. mesela suan yuzustu yatabildiginiz kadar yatın 1 gun geliyor yatamıyoırsunuz. rüyalarınıza falan giriyor yuzuustu yatmak