2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Herkese Merhaba,

Aranıza ben de katılıyorum beklenen dogum tarihim 8 Eylül bu gün 4+6 dayız. 2,5 yaşında bir oğlum var bu planlı değildi ama çok mutlu oldum. İlk hamileligimde de bu platformada takip etmiştim. Destek çok güzeldi güzel bir grup olmasına niyet ediyorum. Beni de gruba ekleyebilirseniz mutlu olurum .

Güzel anne adaylarına 3 sorum var

1)İstanbul Anadolu Yakasi Dr öneriniz var mi?

2) Doğum paketi aldınız mı aldıysanız nereden ve ücreti neydi?

3) Şu tarihleri gösteren tabloyu nasıl eklerim hani kese vs yazan😅

Şimdiden teşekkürler 🌸
Hoşgeldin canım 🙏🏻 🩷 Yaş kaç , Sat nedir onları da yazarsan listeye tam eklemiş olalım 🤗

Kızlar bugün midem bi bulanık bi bulanık ay ilk defa böyle oldu demekki böyle bişeymiş 🥹🤗 bu bile tatlı geliyor şuan 😅
Önceki hamileliklerimde 7.hafta itibariyle bulantı tavan yaptı bulunduğum mahallede kusmadik köşebaşı birakmadim heryere imzamı attım her direk başına işeyen kopusler gibi 😂 ama her ne olursa olsun ayrı bir mutluluk. Delice bir tutku bu 😅

Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI 🤰🏻
YAŞ ❔
SAT 🎀
KESE 🐣
KALP ATIŞI 💓
CİNSİYET 👧🏻👦🏻
İSİM
🧿
Linakiz Linakiz 2727.11.20235+3 💕
Laleeeem Laleeeem 2527.11.2023
N NewHopes 3802.12.2023
@bluedarkk 2126.11.20234+4 💕
valerianka valerianka 2828.11.20235+0 💕
@labaysegul4028.11.2023
@Fatmaben22.11.2023
@elaceyda3201.12.2023
S sencop 3029.11.2023
@Dilaryy30.11.20235+0 💕
@merve06342416.11.2023
@elena1009.12.2023
@elifadgzl472724.12.2023
xessica xessica 2906.12.2023
E elifmel 30.11.2023
@turuncukusunguncesi2930.11.20234+6 💕
@hayrihale30.11.2023
E elifmel 30.11.2023
@Aselinannesii03.12.2023
@feryaahftd02.12.2023
@minabsrn02.12.20234+4 💕
beni iki defa yazmışsın canım. ✨

Sat’a göre 5+2’den ultrasona göre de 5+4’den selamlaar. Halsizliğim başladı ama uyuyamıyorum da geç saate kadar sonra erkenden uyanıyorum bir süredir. Çok acıkıyorum hatta hemen acıkıyorum, yedikçe yiyesim geliyor bebişe bi faydası da yok, faydası olsa üzülmeyeceğim. Uykusuzluk da zamanın çook yavaş geçmesine sebep oluyor, hemen 1 hafta geçsin kalp atışını duyayım istiyorum sonra yayıla yayıla geçsin zaman cidden, benimle olduğundan emin olayım yeter. ❤️
Eşim dışında 1-2 yakın arkadaşım haberdar durumdan ailelere de söyleyemiyoruz kalp duymadan, bebek hakkında konuşmadıkça çatlıyorum hele yeni doğan yeğenimi her görüntülü konuşurken gösterdiklerinde söyleyesim geliyor ama 😂
Sizde durumlar ne? Paylaştınız mı çevrenizle?
Bir de kese 5+4 ya benim devlette kadın doğuma bi uğrasam pazartesi duyma ihtimalim var mı bekleyeyim mi? Sabırsızlanıyorum 🥺

Ay kızlar bugün 5+1 de gördük keseyi şükürler olsun.iki kese gördü doktor ama biri çok küçük. Muhtemelen gelişmeyecek o düşecek dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. O zaman belli olacak iki tane mi bir tane mi.
Doktor muayenehanesine girdim ağlamaya başladım daha doktoru görmeden, hormonlar tavan. 🤣 darısı herkesin başına. Sağlıkla bitiririz inşallah ilk trimesteri

Ay kızlar bugün 5+1 de gördük keseyi şükürler olsun.iki kese gördü doktor ama biri çok küçük. Muhtemelen gelişmeyecek o düşecek dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. O zaman belli olacak iki tane mi bir tane mi.
Doktor muayenehanesine girdim ağlamaya başladım daha doktoru görmeden, hormonlar tavan. 🤣 darısı herkesin başına. Sağlıkla bitiririz inşallah ilk trimesteri
Mutluluktan ve heyecandan ağladığınızın farkındalarsa rahatça ağlamak kendini bırakmak çok güzel bir his bence.Benim doktor niye ağlıyorsun deyip durmuştu. 😞 Hormon deyip geçmeyin. 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🌸🙏🏻

Mutluluktan ve heyecandan ağladığınızın farkındalarsa rahatça ağlamak kendini bırakmak çok güzel bir his bence.Benim doktor niye ağlıyorsun deyip durmuştu. 😞 Hormon deyip geçmeyin. 🥰 Sağlıkla
Maşallah canim sağlıkla gelsin bebisler

Haftaya 6+2 de muayeneye gideceğim. Sanirim alttan muayeneye gerek kalmadan ultrasonla keseyi görür.

Herkese Merhaba,

Aranıza ben de katılıyorum beklenen dogum tarihim 8 Eylül bu gün 4+6 dayız. 2,5 yaşında bir oğlum var bu planlı değildi ama çok mutlu oldum. İlk hamileligimde de bu platformada takip etmiştim. Destek çok güzeldi güzel bir grup olmasına niyet ediyorum. Beni de gruba ekleyebilirseniz mutlu olurum .

Güzel anne adaylarına 3 sorum var

1)İstanbul Anadolu Yakasi Dr öneriniz var mi?

2) Doğum paketi aldınız mı aldıysanız nereden ve ücreti neydi?

3) Şu tarihleri gösteren tabloyu nasıl eklerim hani kese vs yazan😅

Şimdiden teşekkürler 🌸
Merhaba öncelikle gözünüz aydın❤️ Benimde 2.5 yaşında oğlum var. Bezi bıraktınız mi?
Bezi bırakalım oğlum dedikçe hayir bezimi tak diye ısrar ediyor 2. Doğmadan bezi biraktirmayi planliyorum fakat oğlum çok ısrarcı.

Sanırım benle alakalı hep düşük tehlikem vardı zaten 3 tane kimyasal 1 düşüğüm oldu 2 kızımda sürekli rahim iç kanamam oluyordu onu göze alarak yapmadı ilişki yasaktı küçük kızımda tuvalet harici hiç kalkmamıştım insallah bu gebeliğimde yasamam psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha teslimiyet ile yaklaşıyorum hayırlısı diyerek telkinle süreci bekliyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi gebelik ve hayırlı evlat nasip etsin 🌸
Ah canım benim bende 5 düşük yaptım aynı yaşadıklarını yaşadım hatta daha fazlası vardır eksiği yoktur erken doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımlarda kaldım vs vs Allah'a teslimiz ona emanetiz bebişlerimiz ve bizler çok doğru söylüyorsun aminn...

beni iki defa yazmışsın canım. ✨

Sat’a göre 5+2’den ultrasona göre de 5+4’den selamlaar. Halsizliğim başladı ama uyuyamıyorum da geç saate kadar sonra erkenden uyanıyorum bir süredir. Çok acıkıyorum hatta hemen acıkıyorum, yedikçe yiyesim geliyor bebişe bi faydası da yok, faydası olsa üzülmeyeceğim. Uykusuzluk da zamanın çook yavaş geçmesine sebep oluyor, hemen 1 hafta geçsin kalp atışını duyayım istiyorum sonra yayıla yayıla geçsin zaman cidden, benimle olduğundan emin olayım yeter. ❤️
Eşim dışında 1-2 yakın arkadaşım haberdar durumdan ailelere de söyleyemiyoruz kalp duymadan, bebek hakkında konuşmadıkça çatlıyorum hele yeni doğan yeğenimi her görüntülü konuşurken gösterdiklerinde söyleyesim geliyor ama 😂
Sizde durumlar ne? Paylaştınız mı çevrenizle?
Bir de kese 5+4 ya benim devlette kadın doğuma bi uğrasam pazartesi duyma ihtimalim var mı bekleyeyim mi? Sabırsızlanıyorum 🥺
Zaman geçmek bilmiyor gerçekten ben de kalp atışını duymak için can atıyorum resmen. Göğüs ağrım dışında bir şeyim kalmadı diyebilirim ilk zamanlar kasık ve belim çok ağrıyordu onlar da geçti. 10 ocakta devlete gideceğim kan tahlili için doktorum devlette yaptır dedi ücret ödememem için. Ozele gidiyorum orada fiyatlar pek uçuk tahmin edersiniz. O gün tam 6 haftalık oluyor bir ultrasonda bakmasını rica edicem meraktan 😁
Biz de ailelerle henüz paylaşmadık kalp atışını duymayı bekliyoruz 🤲🏻 içimde tutamayıp en yakınlarıma söyledim tabii ki😍 kalp atışı için 7-8. Hafta diyorlar canım bildiğim kadarıyla ama tecrübeli kişiler daha iyi bilir 🥰

Kızlar bugün midem bi bulanık bi bulanık ay ilk defa böyle oldu demekki böyle bişeymiş 🥹🤗 bu bile tatlı geliyor şuan 😅
Benim hamilelik dışında her şeyden midem bulanan bir insandım hamile kalınca kesin çok bulantım olur diyordum ama henüz başlamadı bende 🤷🏻‍♀️ daha geçte baslayabiliyormus ama bakalım göreceğiz🤓

Zaman geçmek bilmiyor gerçekten ben de kalp atışını duymak için can atıyorum resmen. Göğüs ağrım dışında bir şeyim kalmadı diyebilirim ilk zamanlar kasık ve belim çok ağrıyordu onlar da geçti. 10 ocakta devlete gideceğim kan tahlili için doktorum devlette yaptır dedi ücret ödememem için. Ozele gidiyorum orada fiyatlar pek uçuk tahmin edersiniz. O gün tam 6 haftalık oluyor bir ultrasonda bakmasını rica edicem meraktan 😁
Biz de ailelerle henüz paylaşmadık kalp atışını duymayı bekliyoruz 🤲🏻 içimde tutamayıp en yakınlarıma söyledim tabii ki😍 kalp atışı için 7-8. Hafta diyorlar canım bildiğim kadarıyla ama tecrübeli kişiler daha iyi bilir 🥰
Bugün iki çocuğumun ultrason kağıtlarına baktım ikisinde de 7.haftadan itibaren kalp atışı başlamış hatta 7nin sonlara doğru İkincisi. Kalp atışı yok boş gebelik dediler çok şükür bekledim sabırla kalp atışını duyduğum o günü hiç unutamam.

Hoşgeldin canım 🙏🏻 🩷 Yaş kaç , Sat nedir onları da yazarsan listeye tam eklemiş olalım 🤗
Hoşbuldum:) 36 yaşındayım ama son adet tarihimi net bilmiyorum çünkü son ayımı işaretememişim.🤦‍♀️ Ulturasonda yapılan ölçüme göre yaklaşık doğum tarihim 8 Eylül . 4+6 dayım keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz.

Kızlar selamlar, benim de sat 30 kasım. 14 aralıkta aşılama yaptırdım 28 aralıkta beta 220 çıktı. Sonrasında kahverengi lekelenmeler başladı 29 aralıkta tekrar beta baktırdım 309 cıktı bugün de lekelenme devam ediyor beta 438 çıktı. Artışı az gibi geliyor bana benim durumumda olan kişiler varsa yazarsa çok mutlu olurum kaç gündür sevincimi yaşayamadım stresten. Bu arada 29-30 aralıktaki testleri sabah 10 civarı bugünkünü 20:00 de verdim
Canım benim beta 2 ocakta 47 4 ocakta 126 6 ocakta 166 çıktı sence yükselir mi yoksa kimyasal mi adet günüm 7 ocak

Merhaba öncelikle gözünüz aydın❤️ Benimde 2.5 yaşında oğlum var. Bezi bıraktınız mi?
Bezi bırakalım oğlum dedikçe hayir bezimi tak diye ısrar ediyor 2. Doğmadan bezi biraktirmayi planliyorum fakat oğlum çok ısrarcı.
Merhabalar :)
Çok teşekkürler sizinde gözünüz aydın olsun :) Biz baştan beri tuvalet iletişimi yapmuştık o yüzden çok uun zamandır kakayı tuvalete yapıyor klozet aparatları ile çişi ise haber vermediği için bez taktık ama bu hafta komple çıkarmayı planlıyorum . Benimki de direndi ama gidip onunla çok güzel kilotlar aldık. Bak abiler bez takmıyor bunları giyiyor şeklinde bir konuşma bir de babaya çok imreniyor bak babanın çamaşırları gibi diyerek şimdi tamamen ikna oldu. Elbette direnç olacaktır ama bir kez çıkardık mı geri takmak yok size de tavsiyem bu yönde artık biraz koltuk biraz yer göze alacağız.

Birde uzun süredir kaka kitapları alıyorduk onlarda çok işe yaradı. "Kafasına edeni bulmaya çalışan köstebek", Kaka kitabı cırcırtlı çok işe yarıyor.

Sevgiler 💖

X