ve ayrıca ben kabızlıga care bulamadım. artık sanırım eczaneye gıdıp ilac alıcam cunku bugun cocuk doguruyorum sandım. 1 saat tuvalette acı cektım. beni sezeryane alınnn diye istekte bulunabılırdım. bi an acaba ben 2 aylık değilde 9 aylık mıyım doguruyomuyum dıye dusundum fiziksel olarak mümkün olabilseydi mudahale edecektim neredeyse
şimdiden soyleyeyim dogal yontemler ıse yaramıyor. ben gunde bugun hiç su içeöedim dediğim gun 2.5 - 3 li,tre su içiyorum normalde 3-4 u buluyor. oyle alıskanlıgım vardı hep cok içerim. yogurdu hep yerim. meyve falan denıyorum armut kiivi. yani akşam yemeklerinde armut yogurt falan yıyorum mesela. corba içmeye calısıyorum yemek oncesi (gerçi zaten yemegı pek yıyemıyorum bulantıdan) et falan yemıyorum neredeyse. oyle mercımek vs de yıyorum. hatta bı ara kefir hergun içiyordum dıuzenli şu sure acaba kefir mi bozuyor dedim. zeytinyagı falan hakgetire. normal ekmek bile yemıyorum yersem eger tahıllı ekmek. fırından. ayy ben gerçekten tükendim galibaa yaaa. ne *oktan bi muhabbet oldu