- 3 Haziran 2020
- 250
- 165
- 53
- 27
Amin inşallahben de aynı şeyi düşünüyorum 12. ayda yaptırım kan tahlillerini inşallah. o gün neler yaşadık yani daha 1 ay olmadı tekrar olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahben de aynı şeyi düşünüyorum 12. ayda yaptırım kan tahlillerini inşallah. o gün neler yaşadık yani daha 1 ay olmadı tekrar olmaz
Evet cok dikkat etmek lazımYa ben de vermedim zaten 38’e kadar hatta ilaç bana kalsa hiç kullanmak istemediğim bir şeyalıntıladığım site memorial hastanesinindi. O kadar çok ihtilaf var ki iç sesime yöneliyom en son ama yine de dikkatli olmakta fayda var
![]()
Memede sertlik olan tıkanık yere damağı gelecek şekilde emzirin. Genelde emzirdiğiniz yönün tersi yönü olur. Koltuk altına alıp emziriyorum. Damağıyla eme eme patlatıp akıtıyor. Her ay oluyorum. Buhara tutup sonra tuzlu ılık suda bekletip zeytinyağlı pamuk koy dedi ebe ama onu günde birkaç kere yapacak zaman yok. Kızım emiyor tüm gün, denk geldiyse gece. Sadece o memeyi veriyorum patlatana kadar. Geçiyor. Bekletmeden halledin. Yoksa o tarafta kol falan tutmuyor.Kızlar süt incisi oldum galiba çok ağrıyor sol memem. İlk defa oldu napicam bilgisi olan var mi
Tamam teşekkürler geçer inşallah çok ağrıyor gerçekten ilk defa başıma geldi böyle bişeyMemede sertlik olan tıkanık yere damağı gelecek şekilde emzirin. Genelde emzirdiğiniz yönün tersi yönü olur. Koltuk altına alıp emziriyorum. Damağıyla eme eme patlatıp akıtıyor. Her ay oluyorum. Buhara tutup sonra tuzlu ılık suda bekletip zeytinyağlı pamuk koy dedi ebe ama onu günde birkaç kere yapacak zaman yok. Kızım emiyor tüm gün, denk geldiyse gece. Sadece o memeyi veriyorum patlatana kadar. Geçiyor. Bekletmeden halledin. Yoksa o tarafta kol falan tutmuyor.
Çok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.İstanbul da olan arkadaşlar geçmiş olsun, bir sıkıntı yoktur inşallah![]()
Geceniz sorunsuz geçsinÇok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.
Ben normalde aşırı soğukkanlıyımdır dedim herhalde 6 şubat depremine gidicek tüm ev zıpladı. Görümcemdeydim ben bi kaç kuzenle. O evladına koştu paniktir beni de panik yaptı. Sakin kalmaya çalışıyorum bezi varmı kıyafeti varmı çık çık çık. Onun çocuk 6 yaşında panik yapmasana yok işte bişeyim. Çıkarken tekrar sallandı. Mahallede tekrar sallandı. Eve girdik çat çut 4.9 oldu. Kısa sürdü sürmeseydi geçmiş olsun. Yan yatan hasar alan bi kaç bina haberi aldık. 40 günlük bebeği olan arkadaşımda panik atak var altını alıyormuş giydiremedim çıplak çıkardım çocuğu kitlendim dedi. Ben ayırmicam kızımın odasını. Yanımda yatsın.İstanbulda olan arkadaşlar iyi misiniz ses verin? Düzce de de fazlaca hissettik .
Canım inşallah çanta hazırladım koydum işte aklınıza gelen varsa yazın. Yedek emzik kilotlu çorap bez ıslak mendil yelek battaniye zıbın kıyafet bere peçete 2 3 kavanoz mama kaşık ve bi kaç oyuncak aldım. Kutu mama sığmadı yedek biberonum yok. He su da aldım. gece bişey olursa direk alıp ineriz. Dün çok kötü rüya gördüm ben. Demiştim belki eşim ayrı yatıyor benim horluyorum erken kalkıyor uyuyamıyor. güm güm ses duydum rüyamda evin içinde biri var sandım çok korktum imdatt imdattt imdattt diye bağırmama uyandımm. Eşim koştu. Biri var evde biri girdi dedim. Bugün aynı güm güm vurdu yerden. Çanta yapın bebeklerinize çocuklarınıza ortalıkta olmasada dolapta dursun. Valiz gibi. Wllwh korusun birşey olduğunda çanta ve bebeğizi alıp inin.Geceniz sorunsuz geçsin![]()
Çok korkutucu. İnşallah yinelemez, sağsalim atlatırsınız. Allah korusun hepiniziCanım inşallah çanta hazırladım koydum işte aklınıza gelen varsa yazın. Yedek emzik kilotlu çorap bez ıslak mendil yelek battaniye zıbın kıyafet bere peçete 2 3 kavanoz mama kaşık ve bi kaç oyuncak aldım. Kutu mama sığmadı yedek biberonum yok. He su da aldım. gece bişey olursa direk alıp ineriz. Dün çok kötü rüya gördüm ben. Demiştim belki eşim ayrı yatıyor benim horluyorum erken kalkıyor uyuyamıyor. güm güm ses duydum rüyamda evin içinde biri var sandım çok korktum imdatt imdattt imdattt diye bağırmama uyandımm. Eşim koştu. Biri var evde biri girdi dedim. Bugün aynı güm güm vurdu yerden. Çanta yapın bebeklerinize çocuklarınıza ortalıkta olmasada dolapta dursun. Valiz gibi. Wllwh korusun birşey olduğunda çanta ve bebeğizi alıp inin.
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın inşallahÇok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.
Biz yalovada çok sallandık. Oğlanla öğle uykusuna yatmıştım çocuğu nasık aldım sardım çıktım bilmiyorum uyku sersemi çıplak ayak pijamaİstanbul da olan arkadaşlar geçmiş olsun, bir sıkıntı yoktur inşallah![]()
Aynı ben de elime geçen battaniyeyle sardım koştum dışarı ya dizlerimin bağı çözüldü sankiÇok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.