2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Ya ben de vermedim zaten 38’e kadar hatta ilaç bana kalsa hiç kullanmak istemediğim bir şey 😄 alıntıladığım site memorial hastanesinindi. O kadar çok ihtilaf var ki iç sesime yöneliyom en son ama yine de dikkatli olmakta fayda var 🤙🏻
Evet cok dikkat etmek lazım 🫢🫢🫢 ama ben de ilaç vermek istemiyorum ki hemen alışmasın bagısıklıgı guclensin. Allah korusun ilerde daha büyük bi sıkıntısı olur çaresiz kalmayalım. Buyuk silahları ozamana saklayayım diyorum. Bazen de hiç ilaç kullanmadan hastalık atlatanları gorunce diyorum ki demekki o kadar gücü var. Yani ben de karşı değilim ama gereksiz kullanmaktan korkuyorum 😩 bide osman gönülal falan bu sayfada cok konusuyoruz oda 37,8 ateş değildir diyo soranlara falan. Valla doktorlara güveniyorum en cok internete değil😁

Slm hanımlar nasılsını maşallah dıslerniz çıkmaya baslamıs bızde daha tık yok

Bize yeni güncelleme geldi tam uyumak üzereyken birden bağırarak dadadada dite konuşmaya başlıyo😄😄😄

Kızlar süt incisi oldum galiba çok ağrıyor sol memem. İlk defa oldu napicam bilgisi olan var mi

Kızlar süt incisi oldum galiba çok ağrıyor sol memem. İlk defa oldu napicam bilgisi olan var mi
Memede sertlik olan tıkanık yere damağı gelecek şekilde emzirin. Genelde emzirdiğiniz yönün tersi yönü olur. Koltuk altına alıp emziriyorum. Damağıyla eme eme patlatıp akıtıyor. Her ay oluyorum. Buhara tutup sonra tuzlu ılık suda bekletip zeytinyağlı pamuk koy dedi ebe ama onu günde birkaç kere yapacak zaman yok. Kızım emiyor tüm gün, denk geldiyse gece. Sadece o memeyi veriyorum patlatana kadar. Geçiyor. Bekletmeden halledin. Yoksa o tarafta kol falan tutmuyor.

Memede sertlik olan tıkanık yere damağı gelecek şekilde emzirin. Genelde emzirdiğiniz yönün tersi yönü olur. Koltuk altına alıp emziriyorum. Damağıyla eme eme patlatıp akıtıyor. Her ay oluyorum. Buhara tutup sonra tuzlu ılık suda bekletip zeytinyağlı pamuk koy dedi ebe ama onu günde birkaç kere yapacak zaman yok. Kızım emiyor tüm gün, denk geldiyse gece. Sadece o memeyi veriyorum patlatana kadar. Geçiyor. Bekletmeden halledin. Yoksa o tarafta kol falan tutmuyor.
Tamam teşekkürler geçer inşallah çok ağrıyor gerçekten ilk defa başıma geldi böyle bişey

Kızlar bebeğime her gün aynı şeyleri veriyorum diye hayıflananlar için öneri ile geldim. Ben bir haftadır acayip rahat ettim. Meşhur yapay zeka sitesine giriyoruz bebeğim şu kadar aylık şu kadar günlük yazıyoruz. Bu zamana kadar denettiğimiz unlar da dahil olmak üzere denettiğimiz hee şeyi yazıyoruz. Bunları denettim ve bu hafta şunları şunları şunları denetmek istiyorum diyoruz . Sonra da Nisan ayında olduğumuzu da göz önüne alarak sabah ana akiam ana ve öğle ara öğün veya artık sizin beslenme nasılsa uygun bir haftalık menü hazırlar mısın diyoruz. Acayip iyi geldi şahane ayarladı menümü çok rahat ettim 🤩

İstanbul da olan arkadaşlar geçmiş olsun, bir sıkıntı yoktur inşallah 🙏
Çok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.

Çok kötüydü kızlar. Kızım uyuyordu alıp yere eğildim geri uyudu. Panikle çıktım battaniyeye sarıp uyandı korkup. Marketleri de kapattılar. Çanta hazırlayın kızımın hiçbirşeyi yoktu. Üşüdü acıktı. Hadi emziririm ama kocaman oldular ek gıda lazım mamasıda yoktu. Eşime bekleyip içeri girdim. Dün görmüştüm rüyasını Rabbim esirgesin.
Geceniz sorunsuz geçsin 🙏

İstanbulda olan arkadaşlar iyi misiniz ses verin? Düzce de de fazlaca hissettik .
Ben normalde aşırı soğukkanlıyımdır dedim herhalde 6 şubat depremine gidicek tüm ev zıpladı. Görümcemdeydim ben bi kaç kuzenle. O evladına koştu paniktir beni de panik yaptı. Sakin kalmaya çalışıyorum bezi varmı kıyafeti varmı çık çık çık. Onun çocuk 6 yaşında panik yapmasana yok işte bişeyim. Çıkarken tekrar sallandı. Mahallede tekrar sallandı. Eve girdik çat çut 4.9 oldu. Kısa sürdü sürmeseydi geçmiş olsun. Yan yatan hasar alan bi kaç bina haberi aldık. 40 günlük bebeği olan arkadaşımda panik atak var altını alıyormuş giydiremedim çıplak çıkardım çocuğu kitlendim dedi. Ben ayırmicam kızımın odasını. Yanımda yatsın.

Geceniz sorunsuz geçsin 🙏
Canım inşallah çanta hazırladım koydum işte aklınıza gelen varsa yazın. Yedek emzik kilotlu çorap bez ıslak mendil yelek battaniye zıbın kıyafet bere peçete 2 3 kavanoz mama kaşık ve bi kaç oyuncak aldım. Kutu mama sığmadı yedek biberonum yok. He su da aldım. gece bişey olursa direk alıp ineriz. Dün çok kötü rüya gördüm ben. Demiştim belki eşim ayrı yatıyor benim horluyorum erken kalkıyor uyuyamıyor. güm güm ses duydum rüyamda evin içinde biri var sandım çok korktum imdatt imdattt imdattt diye bağırmama uyandımm. Eşim koştu. Biri var evde biri girdi dedim. Bugün aynı güm güm vurdu yerden. Çanta yapın bebeklerinize çocuklarınıza ortalıkta olmasada dolapta dursun. Valiz gibi. Wllwh korusun birşey olduğunda çanta ve bebeğizi alıp inin.

Canım inşallah çanta hazırladım koydum işte aklınıza gelen varsa yazın. Yedek emzik kilotlu çorap bez ıslak mendil yelek battaniye zıbın kıyafet bere peçete 2 3 kavanoz mama kaşık ve bi kaç oyuncak aldım. Kutu mama sığmadı yedek biberonum yok. He su da aldım. gece bişey olursa direk alıp ineriz. Dün çok kötü rüya gördüm ben. Demiştim belki eşim ayrı yatıyor benim horluyorum erken kalkıyor uyuyamıyor. güm güm ses duydum rüyamda evin içinde biri var sandım çok korktum imdatt imdattt imdattt diye bağırmama uyandımm. Eşim koştu. Biri var evde biri girdi dedim. Bugün aynı güm güm vurdu yerden. Çanta yapın bebeklerinize çocuklarınıza ortalıkta olmasada dolapta dursun. Valiz gibi. Wllwh korusun birşey olduğunda çanta ve bebeğizi alıp inin.
Çok korkutucu. İnşallah yinelemez, sağsalim atlatırsınız. Allah korusun hepinizi 🙏

Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın inşallah🥺 benimde abim ve ablam İstanbul da içim güm güm. Allah herkesi korusun inşallah, gidebileceğiniz tek katlı ev varsa oraya falan mı gitseniz ya da bir hafta falan şehir dışına tekrardan çok geçmiş olsun

Aynı ben de elime geçen battaniyeyle sardım koştum dışarı ya dizlerimin bağı çözüldü sanki

Back
X