2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Bebeği hala 2 saatte bir uyuyan var mı?
Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.

Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.
Ayy işin zormuş ya her bebeğin kendi mizacı var işte benimki babası kılıklı uykucu

Ay dişten dolayı uykuya dalamaması çok zorluyor beşikte dönüyor dönüyor çarşafları ısırmıaya çalışıyor 🫤 ay nasıl ağrıyorsa kuzuların dişleri

Benimkinde hala Bi diş belirtisi yok 🥲
bizim diş çıkmadan önce bişey yoktu diş çıktıktan sonra anam ağladı yemin ederim böyle bir şey görmedim doğduğundan beri. aslaaaaa uyumuyor ben uyutamıtorum. babasında uyuyor sadece o da kucağında geze geze uyutuyor benim ona gücüm yetmiyor ki. uyusa da yarım saatte bi alarm gibi ağlamaya başlıyor resmen bölüm sonu canavarı gibi bişey yaşıyoruz şu an 🥹🥹🥹 2 diş de çıkmış basbayağı. neyin derdi bu hala anlamıyorum ki dişlerin patlama sürecinde bile böyle yapmadı

şu müzik iyi geldi bizimkine. bilmiyorum artık bayılmak üzere falan mıydı ama normalde ayağıma koyduğum gibi çığlıklar atıyordu, bunu açtım 3 dakika sonra filan daldı çok şükür 🥹

Benimkide öyle ama gece uykusuna geçmeden 3 3 buçuk saat tutuyorum, yoksa gece çok sık uyanıyor
Son uykudan önce ben de zorla tutuyorum yoksa uyumuyo
bizimki de böyleydi bi anda değişebiliyormuş onu anladım 😭 gece de gündüz de zar zor uyutuyorum. hiç uyumadan durabilir gibi ama o zaman da çok mutsuz oluyor
Yaaaa deme :( 1 saat 45 50. Dakikalarda uykusu geliyo eğer uyutmazsam o eşiği atlarsa asla uyutamıyorum çıldırıyo huysuzlaşıyo çok. Acaba alışsa mı artık diyorum ama şimdiye kadar hep kendisine bıraktım istediği gibi uyuyup uyanıyo😕

şu müzik iyi geldi bizimkine. bilmiyorum artık bayılmak üzere falan mıydı ama normalde ayağıma koyduğum gibi çığlıklar atıyordu, bunu açtım 3 dakika sonra filan daldı çok şükür 🥹

Bu tarz seslerin hepsini bu da dahil denedim hiçbir şey işe yaramıyor hatta artık bebek arabasında bile uyutamıyorum. Ne zaman uykusuzluktan yorgun düşerse o zaman emerken uyuyor yoksa yok

Back
X