Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.
Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.
bizim diş çıkmadan önce bişey yoktu diş çıktıktan sonra anam ağladı yemin ederim böyle bir şey görmedim doğduğundan beri. aslaaaaa uyumuyor ben uyutamıtorum. babasında uyuyor sadece o da kucağında geze geze uyutuyor benim ona gücüm yetmiyor ki. uyusa da yarım saatte bi alarm gibi ağlamaya başlıyor resmen bölüm sonu canavarı gibi bişey yaşıyoruz şu an 2 diş de çıkmış basbayağı. neyin derdi bu hala anlamıyorum ki dişlerin patlama sürecinde bile böyle yapmadı
bizimki de böyleydi bi anda değişebiliyormuş onu anladım gece de gündüz de zar zor uyutuyorum. hiç uyumadan durabilir gibi ama o zaman da çok mutsuz oluyor
şu müzik iyi geldi bizimkine. bilmiyorum artık bayılmak üzere falan mıydı ama normalde ayağıma koyduğum gibi çığlıklar atıyordu, bunu açtım 3 dakika sonra filan daldı çok şükür
bizimki de böyleydi bi anda değişebiliyormuş onu anladım gece de gündüz de zar zor uyutuyorum. hiç uyumadan durabilir gibi ama o zaman da çok mutsuz oluyor
Yaaaa deme 1 saat 45 50. Dakikalarda uykusu geliyo eğer uyutmazsam o eşiği atlarsa asla uyutamıyorum çıldırıyo huysuzlaşıyo çok. Acaba alışsa mı artık diyorum ama şimdiye kadar hep kendisine bıraktım istediği gibi uyuyup uyanıyo
şu müzik iyi geldi bizimkine. bilmiyorum artık bayılmak üzere falan mıydı ama normalde ayağıma koyduğum gibi çığlıklar atıyordu, bunu açtım 3 dakika sonra filan daldı çok şükür
Bu tarz seslerin hepsini bu da dahil denedim hiçbir şey işe yaramıyor hatta artık bebek arabasında bile uyutamıyorum. Ne zaman uykusuzluktan yorgun düşerse o zaman emerken uyuyor yoksa yok
Geçen gün akşam beşte 1 saatlik uykusundan uyandı inanır mısın gece 12 ye kadar ne yaptıysam uyutamadım koca insan gibi saatlerce bizle oturup oynadı yavrum yat yok