- 17 Temmuz 2022
- 4.329
- 3.741
- 63
- 30
Migrostaki biogurmeyi beğendik bizKızlar labne için marka önerilerinizi alabilir miyim bir de tereyağı olarak ne kullanıyorsunuz market tereyağı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migrostaki biogurmeyi beğendik bizKızlar labne için marka önerilerinizi alabilir miyim bir de tereyağı olarak ne kullanıyorsunuz market tereyağı mı?
Kısa uyursa bir de çok yorulursa bazen uyutuyorum. Lakin uyku sinyali olmasına rağmen direniyor ve kolay uyumuyorBebeği hala 2 saatte bir uyuyan var mı?
Yani olmadı heraldeAa bi sıkıntı olmadı o zaman proteini fazla ağır diyolardı da
Hafafadada aynı şeyi düşünüyodum yarım saat önceeBebeği hala 2 saatte bir uyuyan var mı?
Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.Bebeği hala 2 saatte bir uyuyan var mı?
Kız nazar değmesin de gece de uyuyo gündüz dw iki saati geçiremiyo uykucu galiba buHafafadada aynı şeyi düşünüyodum yarım saat öncee
Ayy işin zormuş ya her bebeğin kendi mizacı var işte benimki babası kılıklı uykucuBenimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.
Loadiiinggg…..Kız nazar değmesin de gece de uyuyo gündüz dw iki saati geçiremiyo uykucu galiba bu
Keşke benimki de biraz uykuya düşkün olsaAyy işin zormuş ya her bebeğin kendi mizacı var işte benimki babası kılıklı uykucu
Benimkide öyle ama gece uykusuna geçmeden 3 3 buçuk saat tutuyorum, yoksa gece çok sık uyanıyorBebeği hala 2 saatte bir uyuyan var mı?
Benimki çıkardı dişleri ama hala ısırıyorAy dişten dolayı uykuya dalamaması çok zorluyor beşikte dönüyor dönüyor çarşafları ısırmıaya çalışıyoray nasıl ağrıyorsa kuzuların dişleri
tetagil denediniz mi ? ben aldım işe yarıyor ciddenAy dişten dolayı uykuya dalamaması çok zorluyor beşikte dönüyor dönüyor çarşafları ısırmıaya çalışıyoray nasıl ağrıyorsa kuzuların dişleri
bizim diş çıkmadan önce bişey yoktu diş çıktıktan sonra anam ağladı yemin ederim böyle bir şey görmedim doğduğundan beri. aslaaaaa uyumuyor ben uyutamıtorum. babasında uyuyor sadece o da kucağında geze geze uyutuyor benim ona gücüm yetmiyor ki. uyusa da yarım saatte bi alarm gibi ağlamaya başlıyor resmen bölüm sonu canavarı gibi bişey yaşıyoruz şu anBenimkinde hala Bi diş belirtisi yok![]()
bizimki de böyleydi bi anda değişebiliyormuş onu anladımKız nazar değmesin de gece de uyuyo gündüz dw iki saati geçiremiyo uykucu galiba bu
Benimki ben zorla uyutmazsam uyumuyor sabahki uykuyla akşamı edecek zorlamasam zorla uyutmaktan kastım da bebek arabasına koyup dışarı çıkmak. Başka türlü evde uyuyamıyorum artık her yolu denedim. Emerek de uyumuyor, sallayınca da uyumuyor. Eski usul tavanı delip salıncak bile kurdum onda dahi uyumuyor.
Son uykudan önce ben de zorla tutuyorum yoksa uyumuyoBenimkide öyle ama gece uykusuna geçmeden 3 3 buçuk saat tutuyorum, yoksa gece çok sık uyanıyor
Yaaaa demebizimki de böyleydi bi anda değişebiliyormuş onu anladımgece de gündüz de zar zor uyutuyorum. hiç uyumadan durabilir gibi ama o zaman da çok mutsuz oluyor
şu müzik iyi geldi bizimkine. bilmiyorum artık bayılmak üzere falan mıydı ama normalde ayağıma koyduğum gibi çığlıklar atıyordu, bunu açtım 3 dakika sonra filan daldı çok şükür![]()
Geçen gün akşam beşte 1 saatlik uykusundan uyandı inanır mısın gece 12 ye kadar ne yaptıysam uyutamadım koca insan gibi saatlerce bizle oturup oynadı yavrum yat yokAyy işin zormuş ya her bebeğin kendi mizacı var işte benimki babası kılıklı uykucu