2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
selaam :) beni sağlıkocağından aradılar az önce yarın sabah gidicem aşı takvimi vs için tetanos aşısı gerekiyormuş ama ben aşırı korkuyorum aşıdan 😟 iğneden damar yolundan falan korkmam ama aşı bana ürkütücü geliyor ilkokulda bile kaçıyordum hep aşıyı duyunca zorla yapıyolardı. çok can yakıyormu ağrı oluyormu sonrasında

Bzim burdada önce gebe izlenime gidiliyor sonra doktora çünkü aldığın kiloya tansiyona doktor sistemden göre biliyor

selaam :) beni sağlıkocağından aradılar az önce yarın sabah gidicem aşı takvimi vs için tetanos aşısı gerekiyormuş ama ben aşırı korkuyorum aşıdan 😟 iğneden damar yolundan falan korkmam ama aşı bana ürkütücü geliyor ilkokulda bile kaçıyordum hep aşıyı duyunca zorla yapıyolardı. çok can yakıyormu ağrı oluyormu sonrasında
Zamanında her gün 30-40 kişiye yapıyordum 😅😅 Yaparken biraz yakıyor ama sonrası için sadece yapılan bölgede hafif ağrı oluyor canım çok korkulacak bişey değil

bu arada ben şuan sanırım 8+3 teyim..gebelikte istenen tahliller diye bi kapıt dolusu tahlil istendi. bugün kan açlık ve tokluk artı idrar verdim sizlerden de yaptıran var mı? en son 3 yıl önce yaptırdığım için bu kadar çok muydu istenenler hatırlayamadım...

Bunlar..

Eklentiler

• IMG_0177.jpeg
    IMG_0177.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 63
benim hiç agrı olmadı . hatta gittim duş aldım aksamına. benımde hastaneden sonra dus alma takıntım var :KK70: ben ara ara işyerinde teetanoz oluyordum. iş guvenliği proseduru. gecen yılda 2 doz oldum.

X