- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle mi normalde hissiyatım erkek hep ama saglıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi hiç önemli degilKız diyorum ben. Normalde sağda ama karın ultrasonu olduğu için tam tersi
Bana diyene bak sanki heyecanlı değilZaman çabuk geçiyor ya heyecana mahal yok sakin olun
Gerçi zaman hızlı geçiyor Allah'ın izniyle göz açıp kapiyincaya kadar doğmuş bile olucaklar10 haftalık tan itibaren tahmin yapıyorlar. Azıcık ısrar et. Az kaldı 20 sine. Biz ne yapalım daha benim ki 7 haftalık pfffff
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ben bugün tam 10 haftalık olmuşum 6 Eylülde 40. Haftan olacak dedi ebeMerhaba! Kizlar eylul anneleri suan kac haftalik oluyor bugun hamile oldugumu ogrendim galiba 3 yada 4 haftaligim
Cok tesekkur ederim sizinkide hayirli olsunoo masallh 10 haftalik olmussunuz ben o zaman ekim annesiyimMerhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ben bugün tam 10 haftalık olmuşum 6 Eylülde 40. Haftan olacak dedi ebe
Son adet tarihine göre hesaplaMerhaba! Kizlar eylul anneleri suan kac haftalik oluyor bugun hamile oldugumu ogrendim galiba 3 yada 4 haftaligim
Ben 9 haftalık mesela canım. Muhtemelen Ekim annesisin hayırlı uğurlu olsun inşallah gebeliğinCok tesekkur ederim sizinkide hayirli olsunoo masallh 10 haftalik olmussunuz ben o zaman ekim annesiyim
Kuzum sen ekim annesi olacaksın inşallah benimki 10+4 şuan aramızda epey fark varMerhaba! Kizlar eylul anneleri suan kac haftalik oluyor bugun hamile oldugumu ogrendim galiba 3 yada 4 haftaligim
Ben emin olamıyorum alt tarafta sertleşme ve şişlik bir minik başladı gibi ama dediğim gibi emin olamıyorum hiç benim de devlet hastanesinde bugündü randevum hem minnoşu özledim hem de idrar ve kan tahlili vereyim diye ama işle ilgili durumlardan dolayı yarın sabah gidebileceğim. Sonra zaten 24 ünde kendi doktorumuzda randevumuz var. En son ayın 1 inde gördük minnoşu bu iki hafta bile bana zor geçtiKızlar nasıl gidiyor randevuma 10 gün kaldı ama zaman geçmiyor biran önce görmek istiyorum siz neler yapıyorsunuz karnım henüz çıkmadı ama 1 bardak su içsem karnım çok geriliyor çatlak için yap kullanmam gerekir mi sizce 4 aya kadar bekle dediler bana
Ben dün gördüm kuzum bir ay sonraya randevu verdi ama 2 hafta sonra devlet Hastanesi'ne gideceğimBana diyene bak sanki heyecanlı değil
Medipol sefaköye gittim serife Tuğba hanımı severim ama hastane yeterliliği için florya medicalpark ayşegül hanımlayım. İstemediğim kadar çok şey anlatıyorKızlar merhaba, İstanbul Avrupa yakasında olup doktorundan çok memnun olan var mıdır? ben özellikle kadın olması (rahatlık açısından) ve normal doğum destekçisi olmasını öncelikli buluyorum.. fikir paylaşabilirsek sevinirim :) şuan medipol sefaköy var oraya gittim 2 defa ama tülay hanım biraz az bilgi veriyor gibime geldi. ben sormadan daha fazla şey söyleyen bi doktor görmek isterim. ilk doktorum bahat hastanesindeki ahmet yavaş hocamdı onun bilgi paylaşımı gerçekten çok iyidi ama bu defa farklı bir doktor düşünüyorum
Bende iş konusunda o kadar kaygılıyım ki lily hepsi geçicek öyle inanıyorum. Devam edicekmisin doğumdan sonra ?Deniyorum ama ne mümkün kızlar. La havle diyorum başka bir şey demiyorum. Onları da Allaha havale ediyorum hamile kadından büyük ah aldılar.
bende geceleri terliyorum aynı şekildeBu ben öğrenmeden önce ve ilk haftalarda aşırı sıcak basması oluyodu bana bı ara doğalgazı filan kapatiyodum o soğuklarda. Hatta geceleri terleyerek uyaniyodum
O konuyu zaten hiç bilmiyorum evet çalışmaya devam etmem gerekecek ama muhtemelen bu çalıştığım iş yerinde devam etmeyeceğim. Tek istediğim temmuz ayına kadar çalışıp sonra izne ayrılmakBende iş konusunda o kadar kaygılıyım ki lily hepsi geçicek öyle inanıyorum. Devam edicekmisin doğumdan sonra ?