2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bilmez miyim canım 5 sene en ağır mobbinglere maruz kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum istfanın eşiğine bile g3lmiş tim.Allah bu insanlara hidayet versin yola getirsin inşallah
Yarın sabahtan bebeğimi görmeye gidecektim örneğin gitmeyeceğim ertesi güne aldım, iki işin arasına sıkıştırayım diye. Neyse hakkımızda hayırlısı

Yarın sabahtan bebeğimi görmeye gidecektim örneğin gitmeyeceğim ertesi güne aldım, iki işin arasına sıkıştırayım diye. Neyse hakkımızda hayırlısı
Ben belediyede çalışıyorken annem rahatsızlanmıştı hastanede kalmıstık 2 hafta raporluydum kanser cıktı ileri evre geldigim gun annem kötüleşti arazideydim işim bitince ogle arasına 1 saat varken eve gittim benden savunmamı istemişti farklı bir bölümün müdürü. Olur böyle şeyler inan yapan bile yaptıgını unutuyor sonra. Şimdi kendi ofisimi yurutuyorum ama kendi kendime izin veremıyorum bu sefer de yogunluktan. Akışına bırak bir işyeri digerinden iyi diye bişey yok insanla ugrasılan her iş zor maalesef

BenimKini de tahmin eder misiniz merak ettim karından ultrason😊

Eklentiler

• IMG_4728.png
    IMG_4728.png
    339 KB · Görüntüleme: 72
Ben belediyede çalışıyorken annem rahatsızlanmıştı hastanede kalmıstık 2 hafta raporluydum kanser cıktı ileri evre geldigim gun annem kötüleşti arazideydim işim bitince ogle arasına 1 saat varken eve gittim benden savunmamı istemişti farklı bir bölümün müdürü. Olur böyle şeyler inan yapan bile yaptıgını unutuyor sonra. Şimdi kendi ofisimi yurutuyorum ama kendi kendime izin veremıyorum bu sefer de yogunluktan. Akışına bırak bir işyeri digerinden iyi diye bişey yok insanla ugrasılan her iş zor maalesef
Çok geçmiş olsun öncelikle umuyorum anneciğiniz iyidir. :dua: Elbette her iş zor, avukatlık yapıyorum hele mesleğimin stresi zaten var. İstiyorum ki yalnızca insani davranılsın. Yoksa ben mesleğin ve insanın stresine alışkınım ancak muameleyi hiçbir işverene değil bir insana yakıştıramıyorum ne yazık ki. AMAAAAN NEYSE GRUBA ÇOK NEGATİF BASTIM. :emir_bebek:@BurcuYengec nerelerdesin kuşum özledim seni...

Çok geçmiş olsun öncelikle umuyorum anneciğiniz iyidir. :dua: Elbette her iş zor, avukatlık yapıyorum hele mesleğimin stresi zaten var. İstiyorum ki yalnızca insani davranılsın. Yoksa ben mesleğin ve insanın stresine alışkınım ancak muameleyi hiçbir işverene değil bir insana yakıştıramıyorum ne yazık ki. AMAAAAN NEYSE GRUBA ÇOK NEGATİF BASTIM. :emir_bebek:@BurcuYengec nerelerdesin kuşum özledim seni...
Burcu yengeç kayıp larda birde ucumuzde aynıyız 🤣🤣🤣 kız aynı günde dogursak ne güzel olur ama

Az enerjini yükselt kız az gül bakiyim dişlerin gozuksunnn 🥰🥰🥰

Bugün iş yerinde stresli ve mutsuz bir gün geçiriyorum. Galiba inceden mobinglere başladılar, miniğim etkilenmesin diye sakin kalmaya çalışıyorum ama ağladım bayaa. Yarın sabahtan gidecektim kontrole şimdi düşünüyorum yine bir şey derler mi diye. :KK43:
Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı kuzum onları boşver

Ben dün 9+5 idim normalde ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyeti kız mış pipi yok bu bebek kız yapısı da kız kemikleride kız bebek kemikleri dedi ayyy o kadar ağladım ki aksam eve geldiğimde başım çatlıyordu 6 da yattım yazamadım burayada. Son adet tarihini degistiricez dedi doktor bu bebek kocaman 9 haftalık değil dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum cinsiyetide öğreneceğimi
O zaman canım doğum daha erken tarih senin için ay ne güzel ya farketmeden öndesin çok iyi 😍

🤣🤣Olabilir hayırlısı olsun. Benimki de tersi çıkar o zaman. Ben doktor değilim ramze nin yalancısı yım.çin takvimi de ben de tutmamış tı. Bende mors olurum 😵😵😵😵😶😊😊😊
🤣🤣🤣🤣 Herşeyin hayırlısi cnm ya kız erkek hiç farkmeyor valla 20 sinde randevum var 10 haftalık olucaz ozmana kadar nasıl dayanicaksam

🤣🤣🤣🤣 Herşeyin hayırlısi cnm ya kız erkek hiç farkmeyor valla 20 sinde randevum var 10 haftalık olucaz ozmana kadar nasıl dayanicaksam
10 haftalık tan itibaren tahmin yapıyorlar. Azıcık ısrar et. Az kaldı 20 sine. Biz ne yapalım daha benim ki 7 haftalık pfffff

X