2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizimde en fazla 40 yani hep öyle uzar mı acaba 4. Aydan sonra diye umut ediyorum

Aynen takımların şapkaları hep bakıyorum alnında izi çıkıyor gerçi evde pek şapka takmıyorum sadece banyodan çıktığımızda takıyorum

Yok yanımda yatıyo hala reflü yatağıyla aynı seviyede yatmaya korkuyorum. Gece 3e kadar sağımda yatıyo sonra sola alıyorum meme değiştireyim diye ikimizin de uykusu bölünmüyo yatarak emzirince kucağa alsam gözleri açar naneyi yerim

En fazla 40 dakika uyuyo zaten belki bi saat daha uyur dedim. Elimde patladı

En fazla 40 dakika uyuyo zaten belki bi saat daha uyur dedim. Elimde patladı
Ne yazık ki ben de bir keresinde denemiştim ve gözlerini cam gibi açarak yüzüme bakmıştı ahahaha. Bir daha yeltenmedim... :)

Yarım saate alarm kurulmuş gibi kalkıyordu, şimdi 40-45 dkya uzadı gibi. Dünden beri en azından bir uykusuna geri döndürmeyi başararak 1,5 saat falan uyumasını sağladım. İnşallah devam eder. En azından bir uykusu bari uzun olsun derdindeyim. Buna da şükür.

Ben de sevmiyorum hiç onları ya. 42 cm şu an kafası o 3 aylıklar filan olmuyo sevmiyo kızım. Kitkate’ten kurdeleli olanlardan aldım çok güzel oldu kulakları da kapatıyor dışarı çıkarken takıyorum

Bize çok iyi geldi bioderma. Bide o iltihaplı yaralar için farklı krem veriyor doktor. Muhakkak git. Benim bebeğimin de yüzü kaşınıyor biodermayı sürdüğüm gibi duruyor

Bu seferden gündüz uykuya direnmeye başladı kafayı geri atıyor ağlamaktan gözünden yaş geldi. Ne xaman geçicek bu gerileme
Benimki de böyle bugün uyumadı dışarı çıkardım dışarıda bile uyumadı ne yapacağımı bilmiyorum uyumadı diye sinirleniyor bir de

Bebeğimin kulak arkası boynu falan pişik gibi kızarıyor siz ne kullanıyorsunuz buralara? Ben mustelanın normal losyonunu sürüyordum ama etki etmiyor sanırım

Bebeğimin kulak arkası boynu falan pişik gibi kızarıyor siz ne kullanıyorsunuz buralara? Ben mustelanın normal losyonunu sürüyordum ama etki etmiyor sanırım
Ben her duştan sonra pişik olabilecek yerlere( boyun, koltuk altı) Hametan veya bepanthol pişik önleyici sürüyorum

Kehribar kolye işe yarıyor uyku konusunda

Düzelirler yaa

Arkadaşımın bebeğinde oluyor boğumlu bi çocuk, hep pişik kremi kullanıyor. İlerleyince hametan

kızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…