- 17 Temmuz 2022
- 3.373
- 3.057
- 63
- 30
sabahları hep 2 3 kere kaka yapıyo ama hiç böyle sırtından çıkmıyodu kaka anakucağında yaptı ikisini de belki o yüzden olabilirBelki ilkinde hepsini tam çıkaramamıştır canım, taşması da duruş pozisyonundan olabilir
Hafif sümüksüydü ama oturma pozisyonundan oldu galiba yaBizde bu çok oluyor doğduğundan beri özellikle kahvaltı saatimizde 2 kez kalkıp kaka temizlediğim çok olmuştur sırttan taşma zaten kronik sorunumuzüşütünce afedersin sümüksü oluyor ve kokusu kötü oluyor bir
benim kollar genelde oluyor da alttaki çıtçıt zor kapanıyor. o zaman küçüldüğünü anlıyorum canımKızlar üst çıtçıtlı bodylerin artık olmadığını nasıl anlayabilirim koldan ve belden kısa mı gelmesi gerekiyor?
Çok uzun süre olmuş yaa kucakta da olsa çıkarın bence açık havayaBen bir iki haftadır evden de çıkaramıyorum bebek arabası ile çıkmak gerçekten çok zor merdiven var bir de apartman girişinde. E bebekten tavşan tulum almıştım o da olur mu ki acaba
hamileyken de benim erken kasılmalarım başlamıştı. o zaman da bu grupta kasılma anlatıyordum o geldi aklımaKasılmayı tam anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim canım ama benim oğlan da tutma hareketlerini birebir aynı yapıyor seninki ile dün tam 5 aylık oldu. Emziğini iste gece düşününce hala kendi alamıyor emziği ile oynuyor dışı ile dişlerini kaşiyor vs ama bilinçli bir şekilde alıp ağzına götüremiyor benim anladığım zamanı var. Bence kalbini ferah tut Perşembe günü de güzel haberlerle geleceksin eminim
aslında çocuk nöroloğumuz çok tatlı. o böyle olabildiğince önlem amaçlı mr isteyelim gibi konuştu. iyi ki öyle konuştu diyorum yoksa biz hiç üzerine düşmeyecektik belki. ama aynı gün gittiğimiz fizyoterapistler korkunçtu. daha bebeği görmeden bile bana öyle şeyler saydılar ki telefonda. haklı olsalar bile asla doğru tutum ve üsluba sahip değillerdi dediğin gibi. aynen perşembeyi bekliyoruz dualarla...
sabahları hep 2 3 kere kaka yapıyo ama hiç böyle sırtından çıkmıyodu kaka anakucağında yaptı ikisini de belki o yüzden olabilir
Ana kucağındaysa bizimki kesin sırtına çıkıyor oturma pozisyonu da çok etkiliyorHafif sümüksüydü ama oturma pozisyonundan oldu galiba ya
Bende haftada 5 gün falan çıkartıyorum o kadar iyi geliyorki ona da bana daÇok uzun süre olmuş yaa kucakta da olsa çıkarın bence açık havaya
Boynu cok açılıyo zaten boyun kısımları esnek oluyo ya popodan da cıkabilsin diye.Kızlar üst çıtçıtlı bodylerin artık olmadığını nasıl anlayabilirim koldan ve belden kısa mı gelmesi gerekiyor?
Kız bizim normalimiz bu zaten1 saat içinde 2 kez belden taşmalı kaka normal mi üşüttü mü acaba ya. Kıvamı da çok sulu değil normal gibi geldi bana
Dünden beri kaka çitiliyorumBoynu cok açılıyo zaten boyun kısımları esnek oluyo ya popodan da cıkabilsin diye.yaka kısmı cok açılıraa bırakıyorum kullanmayı. Evde bazen kullanıyorum alttaki cıtcıtlarını da 1 tane takıyorum hepsini takmıyorum bazı zıbınların bacak kısımları da dar oluyo. Ama genel olarak yaka kısmına bak coka acıksa kullanma üşümesin ordan
Kız bizim normalimiz bu zaten
Ay harika, çok rahat görünüyor. Hemen bakıyorum canım çok teşekkürlerBen şu oturaklı kangurudan aldım montunu giydirip markete bile gidiyorum bununlatek kolla taşıyamıyorum artık kayıp duruyodu bununla baya bir işimi yapabiliyorum
Canım ben de geçen ayın başında ilk ellerini ağzına götürmeye çalışırken robot gibi yaptığını gözlemlemiştim, korkmuştum. Bi kolu daha zor yapıyordu ama deneye deneye kendiliğinden açıldı. Bizimki de oyun halısındakileri çekiyor ama emziğini götürmüyor ağzına, oyuncakları daha rahat tutuyor. Kasma konusunda da tam görmediğim için emin konuşamayacağım ama bizimki de kucaktayken bazen sinirlenip çok kasıyor kendini, inmek istiyor. Oturtuyorum ya da yatırıyorum öyle yapınca. Yani bence gelişim sürecinde gayet normal, eli de fotoğrafta normal tutuyor. İnşallah hiçbişey çıkmayacak. Doğum hikayenize göre yorum yapıyorlar gibi geldi. Ayrıca bizim kız da doktorda hareketlerini sergilemiyor hiç, sen 7/24 onunlasın daha iyi bilirsin. O yüzden sen de evhamlanmadan gözlemlersin. Umuyorum bişey çıkmayacakbana da bir gün her şey normalmiş gibi geliyor ama sonra bi hareket yapıyor, yok diyorum kesin sıkıntı var. günler de geçmiyor bir türlü. beni çok iyi anladığınızı biliyorum çünkü birebir başınıza gelmese de insanın bebeğiyle ilgili en ufak bir rahatsızlık ihtimali bile kalbine yük oluyor.daha bir üzerine düştüm şimdi birkaç gündür. önceden iki üç saat oynuyorsam şu an işi gücü bıraktım tamamen onunla oynuyorum. bu arada bir şeyleri tutmaya başladı. oyuncak uzatıyorum eline sürmeden. iki eliyle tutuyor ya da bi elini uzatıp tutuyor. bir elinden diğerine bir şey geçiremiyor ama bunu yapması gerekir miydi bilemedim. aşağıda resim atıcam, şu oyuncağı tutup ağzına götürüyor, kemiriyor. ama emziğini ağzına götüremiyor. götürse de ağzına sokamıyor tam memeyi. piyanolu halının üstünden sarkan oyuncaklara önceden sadece eliyle vuruyordu. dünden beri tutup asılmaya başladı. kavraması da rahatlaştı gibi ama vücudunu çok kasıyor. kucağıma aldığımda bile direniyor. hani 2 yaşında çocuk olur, o kucağından inmek ister de sen zorla kucağında tutarsın. ya da o başka yöne dönmek ister sürekli kıpır kıpırdır, öyle bir inatlaşma var. ama ayakta gezerken daha rahat. keşke size video atabilsem de yorum yapsanız. gerçi daha mı çok kafam karışır öyle de. bilmiyorum. şu kasma meselesi olmasa daha iyi hissedeceğim.
Günde 5 kere de 5 günde 1 kere de sıvımsı, sarı yeşil arası bi renkte kaka normaldir diyorlar. Sadece beyazımsı ve kan görülürse ve kıvamı sert olan kakalar sıkıntı. Bence bi problem yoktur.1 saat içinde 2 kez belden taşmalı kaka normal mi üşüttü mü acaba ya. Kıvamı da çok sulu değil normal gibi geldi bana
Welcome to my world. Bide 3-4 aydır hergün çitiledigini hayal et. Günde bazen 3-4 defaDünden beri kaka çitiliyorum
Anakucagında yaptıysa taşması normal bizde de aynı pozisyondan dolayı canım endişelenmesabahları hep 2 3 kere kaka yapıyo ama hiç böyle sırtından çıkmıyodu kaka anakucağında yaptı ikisini de belki o yüzden olabilir
Yaa bi de zerdeçal gibi sapsarı çıkmıyo kız neyle çıkartıyosun ben 2 3 tane zıbını çöpe attımWelcome to my world. Bide 3-4 aydır hergün çitiledigini hayal et. Günde bazen 3-4 defaişte o ben
Anakucagında yaptıysa taşması normal bizde de aynı pozisyondan dolayı canım endişelenme
Ana kucağındaysa bizimki kesin sırtına çıkıyor oturma pozisyonu da
Ana kucağında kaka yaptığı an alıyoruz o zamanAnakucağı kesinlikle sırta çıkarıyor. Defalarda başımıza geldi. Ama ilginç bir şekilde orada da rahat yapıyor pozisyondan olsa gerek. Her seferinde duşa koşturmaca.
Az önce yine başımıza geldi zaten anakucagında bizim ince minder gibi bir şey var yoksa ana kucağı da batıyor. Anında fark edip alırsak kurtarıyoruz ama hemen almazsak vay halimizeAna kucağında kaka yaptığı an alıyoruz o zaman
Pisini alıyorum ben hemen ve kendi deterjanından koyup sıcak suda bekletiyorum öyle makineye atıyorum bazılarında çıkmayan minik lekeler var ama bir tanesinde bayağı vardı çıkmadı gitti çöpeYaa bi de zerdeçal gibi sapsarı çıkmıyo kız neyle çıkartıyosun ben 2 3 tane zıbını çöpe attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?