2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Hareketlerinde yavaşlılık hissediyorsan beyin kanamasında hasar kalmış olabilir kısmi felç gibi. Bunu sadece örnek veriyorum fizik tedaviyle düzelen bir şey. Bir hastamız çok riskli bir ameliyattan geçti o da beyin kanaması. Vücudun sol tarafı hep uyuşuktu. Fizik tedaviye gitti şimdi senden benden daha canlı yani. O yüzden elinden geldikçe pozitif düşün yani bir şey çıksa da korkma erken tedaviyle düzeliyor. Stres yaptıkça bebeğin etkileniyor. O yüzden elinden geldikçe ona egzersiz yaptır onunla oyna müzik aç şarkı söyle. Biz insanların en büyük ilacı sevgi , ilgi.

Ya yine aynı şeyi söylicem her bebek bir değil bi arkadaşımın bebeği 9 aylıkken yürüdü diğerinin bebeği 18 aylıkken. Biri bülbül gibi konuşurken diğeri ıh ıh diye gösteriyodu her şeyi sonuç olarak ikisi de sağlıklı çocuklar şimdi. Yani kasılma olayını görmediğim için gerçekten bilmiyorum onunla ilgili bir şey diyemicem ama umarım sadece geriden gelme gibi bir durumdur ben hep alanının iyisine gidip çok fazla dolaşmamayı tercih ederim çok içime sinmezse veya çok ciddi bir tablo varsa başka bir görüş alırım çünkü her doktor başka bir şey söylüyo kafalar karışıyo deli ediyo insanı o durum.

Dediğin şeylerin aynısı bizimkinde de var. Belki normaldir? Belki de ince detaylar mi var bizim bilmediğimiz? Belki de sizinkine o beyin kanaması mevzusundan dolayı ihtimam gösteriyorlardir. İnşallah sağlıklı çıkacak diye düşünüyorum. Perşembe günü yaz lütfen.

Nörolojinin çok daha fazla eğitimli olduğu düşünülürse onu dinlemek daha sağlıklı gibi? Fizyoterapistler 4 senelik bir eğitimden geçiyor ama norologlar tip+uzmanlık eğitimi alıyorlar. Anlattığın şeyler bana çok normal geliyor ya. Normal normal diye diretmemde doğru değil tabide ne biliyim.

İnşallah canım bende çok üzüldüm yeni okudum. Rabbim yuregini ferahlatsn insallah. Korkma inşallah birseyi yoktur ben oyle hissediyorum güzel haberler alacaksın. Üzme kendini bebeğini de üzme annesi o hisseder sen her zaman güçlü dur. Herşey Allahtan bı sıkıntı bişey yasarsakta imtihan elden birşey gelmez. Rabbim daha beterlerinden esirgesin dermansız dert vermesin...

Canım çok geçmiş olsun. Merak etme iyidir bebeğin. Beşiğinin yanına elinin uzanacağı yere oyuncak koymayı dene uyanıkken keyfi yerinde olduğunda uzanabilir. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum

evet nöroloji bize de en kesini gibi geliyor, o yüzden iyi olduğunu düşündüğümüz başka bi nöroloğa gideceğiz perşembe günü. ultrason ve mr çekilecek, bunlardan sonra daha net bi sonuca varılır. diğer türlüsü biraz varsayımlara dayanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…