Mamayla besleniyor şuan ama aşırı huysuz hiçbir şeyle oyalanmıyor bırakamıyorum bırakınca morarak ağlıyor çok fena sürekli çığrınıyor tek bebek annemlere gittiğimde bile annem bile diyor ben böyle çocuk görmedim sürekli mızmız hiçbirşeyden tatmin olmuyor diyor doktora da götürdüm acaba bişeyi mi var diye yok herşeyi güzel yaniCanım benim hepimiz aynıyız biraz toparlan. Önce can sonra canan. Benimkide 1 haftadır ağlayarak kalktı saat başı meğer gündüz iyi doymadığındanmış. Yani bence. Aylık kilo alımı iyiydi ama 5 gündür falan su içip yiyemeyince sütüm azalmış 2 gündür dolaptaki sütlerle destekledim uyudu denk geldi ya da bilemem. Ben kendime söz verdim gece ne kadar yorgun uykusuz olursam olayım yeni bir gün başlıyor. Sen iyi olcaksın ki bebene bakabilesin. Mazur gör neyle besleniyor ikizmiydi senin ki tam hatırlamıyorum kendine zaman ayıramama sebebin çokmu huysuz? Bırak ağlasın ben bazen ağlasada yemek yiyorum
Çok zor zaten tek başına çocukla ilgilenmek. Bazen Allahım nolur 1 saat uyumak istiyorum diye ağladığım oluyo ama kötü duygulara takılıp kalmamak lazım bi nefes alıp devam ediceksin çünkü yapacak bir şey yok bu bebelerin hiç suçu yok hiç biz istedik dünyaya getirdik üzme öyle kendini geçecek bu zor günlerUğraşıyorum elimden geleni yapıyorum eşim evde olduğu zaman baya yardımcı oluyor ama o yokken tek başıma çok zorlanıyorum
Bizimki de öyle. Hep ağlıyor hep mızmız hep ilgi istiyor kucaktan ayrılmıyor biz alıştıkMamayla besleniyor şuan ama aşırı huysuz hiçbir şeyle oyalanmıyor bırakamıyorum bırakınca morarak ağlıyor çok fena sürekli çığrınıyor tek bebek annemlere gittiğimde bile annem bile diyor ben böyle çocuk görmedim sürekli mızmız hiçbirşeyden tatmin olmuyor diyor doktora da götürdüm acaba bişeyi mi var diye yok herşeyi güzel yani
Merhaba, işe başladınız mı nasıl gidiyor? Ben de bu hafta başlayacağım iznim bitti.Doğum sonrası işe başlayan var mı ben bu hafta başlıyorum tedirginim biraz sizde süreç nasıl ilerledi
Eşim müzikli, yürüyen yengeç almış onu çok sevdi benim kızım. Tummy time falan yaparken de iyi oluyor.Birde kızlar bebişlerinizin sevdiği bir oyuncak var mı yani bunu çok sevdi dikkatini çekti deyip önerebileceğiz piyanolu oyun halısından pek hoşlanmaz oldu benimki bende birkaç oyuncak almak istiyorum bu sesli oyuncaklar falan dikkatini çeker diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba, yazamadım bayadır. Benim bebiş bronşiolit olducumartesi grip gibi başladı pazar ağırlaştı, pazartesi doktora götürdük ciğer dolu dedi. Oysa o 2 gün sürekli burun temizledim serum fizyolojik verdim nebulle, buhar makinesi hep açıktı. Hastaneye yatırmadı evde bi deneyelim siz alışıksınız dedi gülsem mi ağlasam mı 2 gündür evde hava veriyorum 6 saat arayla bugün tekrar götürdüm, bi tık daha iyi. Cumaya kadar havaya devam. Bu ara aşırı derecede salgın varmış ve çok zor geçiyor çoğu bebek hastanede kalmak zorunda kalıyor. Bize ablamızdan geldi. Siz de dikkat edin aman. Kaç gündür ben ben değilim valla
Sağol canım, 0-3 yaşta en sık görülüyor. Virüslerin sebep olduğu hastalıklar mesela rsv, influenza gibi yetişkin birinden geçiyor bebeğe o da solunum yollarını tıkayarak ciğerin dolmasına sebep oluyorÇok geçmiş olsunbu salgın çocuklar arasında mı yoksa yetişkinlerde de oluyo mu
link var mı canımEşim müzikli, yürüyen yengeç almış onu çok sevdi benim kızım. Tummy time falan yaparken de iyi oluyor.mademoisella
çokk geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah bebişKızlar merhaba, yazamadım bayadır. Benim bebiş bronşiolit olducumartesi grip gibi başladı pazar ağırlaştı, pazartesi doktora götürdük ciğer dolu dedi. Oysa o 2 gün sürekli burun temizledim serum fizyolojik verdim nebulle, buhar makinesi hep açıktı. Hastaneye yatırmadı evde bi deneyelim siz alışıksınız dedi gülsem mi ağlasam mı 2 gündür evde hava veriyorum 6 saat arayla bugün tekrar götürdüm, bi tık daha iyi. Cumaya kadar havaya devam. Bu ara aşırı derecede salgın varmış ve çok zor geçiyor çoğu bebek hastanede kalmak zorunda kalıyor. Bize ablamızdan geldi. Siz de dikkat edin aman. Kaç gündür ben ben değilim valla
İnşallah canım teşekkürlerçokk geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah bebiş
abaküsle şu an pek ilgilenmez gibi ama kitaptan ben de alıcam sağol canım@merveogrtmnn ben hışırtılı kitapları oyun halısının şu zımbırtısına astım onlarla baya oynuyo piyanosundan ayırıp koltuğa koyuyorum genelde. Bi de abaküsle çok oynuyo bu ara tummy time yaparken önüne koyuyorum boncuklara vuruyo şıkır şıkır
Yaa bizimkind de ateş vardı sonra ateş gecti 2 gundur bugun de öksürük basladı sesi kısık gibi aglarken bogazı agrıyo sanki. Karga gibi oldu sesi. İşin aksi tarafı bende de öksürük basladı eşim de hasta oldu arkasından. Bugun oda hasta geldi. Napmak lazım bilemedim burnu da acık gibi serumla yıkayınca da bişey cıkmıyorKızlar merhaba, yazamadım bayadır. Benim bebiş bronşiolit olducumartesi grip gibi başladı pazar ağırlaştı, pazartesi doktora götürdük ciğer dolu dedi. Oysa o 2 gün sürekli burun temizledim serum fizyolojik verdim nebulle, buhar makinesi hep açıktı. Hastaneye yatırmadı evde bi deneyelim siz alışıksınız dedi gülsem mi ağlasam mı 2 gündür evde hava veriyorum 6 saat arayla bugün tekrar götürdüm, bi tık daha iyi. Cumaya kadar havaya devam. Bu ara aşırı derecede salgın varmış ve çok zor geçiyor çoğu bebek hastanede kalmak zorunda kalıyor. Bize ablamızdan geldi. Siz de dikkat edin aman. Kaç gündür ben ben değilim valla
Canım bence doktora götür yarın bi anda ilerliyor ya ciğere inmeden müdahale etsin. İnşallah ağırlaşmadan atlatır. Nefes alışına bak hızlıysa sıkıntıYaa bizimkind de ateş vardı sonra ateş gecti 2 gundur bugun de öksürük basladı sesi kısık gibi aglarken bogazı agrıyo sanki. Karga gibi oldu sesi. İşin aksi tarafı bende de öksürük basladı eşim de hasta oldu arkasından. Bugun oda hasta geldi. Napmak lazım bilemedim burnu da acık gibi serumla yıkayınca da bişey cıkmıyor
Yani bugün uyku hali var genelde. Dün uyumamıştı bugunde hep uykusu var uyuyamadıgındada sinirli hastalıktan yorgun heralde. Yarın sünnet kontrolümüz var bi baktırıyom olmazsaCanım bence doktora götür yarın bi anda ilerliyor ya ciğere inmeden müdahale etsin. İnşallah ağırlaşmadan atlatır. Nefes alışına bak hızlıysa sıkıntı
Ben bunun kaplumbağalısını aldım o kadar berbat plastik kokuyo ki yıkadım olmadı iki hafta balkonda havalandırdım benim oğlan sevmediabaküsle şu an pek ilgilenmez gibi ama kitaptan ben de alıcam sağol canımbir de fikir olsun diye yazıyorum, tummy timeda zorlananlar için özellikle su matı diye bişey varmış. bir sürü çeşidi var. ben bunlardan da alıcam galiba hoşuma gitti.
ayy koku meselesini yazanlar olmuş evet. plastik ürünlerde oluyor maalesef ya. kokudan dolayı mu kullanamadın yoksa kullanışsız mıBen bunun kaplumbağalısını aldım o kadar berbat plastik kokuyo ki yıkadım olmadı iki hafta balkonda havalandırdım benim oğlan sevmedi
Bir ciğerini dinlesin en azından bence, bizim göz burun ağız hepsi akmaya başladı aşırı halsizYani bugün uyku hali var genelde. Dün uyumamıştı bugunde hep uykusu var uyuyamadıgındada sinirli hastalıktan yorgun heralde. Yarın sünnet kontrolümüz var bi baktırıyom olmazsa
Ay inşallah hasta olmaz yaa daha 1 ay once oldu öyle sürekli burnu tıkanıyodu kendine gelemedi kuzum 3. Ay aşısıyla da birleşti so raBir ciğerini dinlesin en azından bence, bizim göz burun ağız hepsi akmaya başladı aşırı halsiz
Eşim bunu almış canım sen yine de bak istersen başka online sitelere, bizimki şarjlılink var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?