2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Mamayla besleniyor şuan ama aşırı huysuz hiçbir şeyle oyalanmıyor bırakamıyorum bırakınca morarak ağlıyor çok fena sürekli çığrınıyor tek bebek annemlere gittiğimde bile annem bile diyor ben böyle çocuk görmedim sürekli mızmız hiçbirşeyden tatmin olmuyor diyor doktora da götürdüm acaba bişeyi mi var diye yok herşeyi güzel yani

Uğraşıyorum elimden geleni yapıyorum eşim evde olduğu zaman baya yardımcı oluyor ama o yokken tek başıma çok zorlanıyorum
Çok zor zaten tek başına çocukla ilgilenmek. Bazen Allahım nolur 1 saat uyumak istiyorum diye ağladığım oluyo ama kötü duygulara takılıp kalmamak lazım bi nefes alıp devam ediceksin çünkü yapacak bir şey yok bu bebelerin hiç suçu yok hiç biz istedik dünyaya getirdik üzme öyle kendini geçecek bu zor günler

Bizimki de öyle. Hep ağlıyor hep mızmız hep ilgi istiyor kucaktan ayrılmıyor biz alıştık

Eşim müzikli, yürüyen yengeç almış onu çok sevdi benim kızım. Tummy time falan yaparken de iyi oluyor. mademoisella

Kızlar merhaba, yazamadım bayadır. Benim bebiş bronşiolit oldu cumartesi grip gibi başladı pazar ağırlaştı, pazartesi doktora götürdük ciğer dolu dedi. Oysa o 2 gün sürekli burun temizledim serum fizyolojik verdim nebulle, buhar makinesi hep açıktı. Hastaneye yatırmadı evde bi deneyelim siz alışıksınız dedi gülsem mi ağlasam mı 2 gündür evde hava veriyorum 6 saat arayla bugün tekrar götürdüm, bi tık daha iyi. Cumaya kadar havaya devam. Bu ara aşırı derecede salgın varmış ve çok zor geçiyor çoğu bebek hastanede kalmak zorunda kalıyor. Bize ablamızdan geldi. Siz de dikkat edin aman. Kaç gündür ben ben değilim valla

Çok geçmiş olsun bu salgın çocuklar arasında mı yoksa yetişkinlerde de oluyo mu

Çok geçmiş olsun bu salgın çocuklar arasında mı yoksa yetişkinlerde de oluyo mu
Sağol canım, 0-3 yaşta en sık görülüyor. Virüslerin sebep olduğu hastalıklar mesela rsv, influenza gibi yetişkin birinden geçiyor bebeğe o da solunum yollarını tıkayarak ciğerin dolmasına sebep oluyor

çokk geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah bebiş

abaküsle şu an pek ilgilenmez gibi ama kitaptan ben de alıcam sağol canım bir de fikir olsun diye yazıyorum, tummy timeda zorlananlar için özellikle su matı diye bişey varmış. bir sürü çeşidi var. ben bunlardan da alıcam galiba hoşuma gitti.

Eklentiler

• 1000029757.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 14
Yaa bizimkind de ateş vardı sonra ateş gecti 2 gundur bugun de öksürük basladı sesi kısık gibi aglarken bogazı agrıyo sanki. Karga gibi oldu sesi. İşin aksi tarafı bende de öksürük basladı eşim de hasta oldu arkasından. Bugun oda hasta geldi. Napmak lazım bilemedim burnu da acık gibi serumla yıkayınca da bişey cıkmıyor

Canım bence doktora götür yarın bi anda ilerliyor ya ciğere inmeden müdahale etsin. İnşallah ağırlaşmadan atlatır. Nefes alışına bak hızlıysa sıkıntı

Canım bence doktora götür yarın bi anda ilerliyor ya ciğere inmeden müdahale etsin. İnşallah ağırlaşmadan atlatır. Nefes alışına bak hızlıysa sıkıntı
Yani bugün uyku hali var genelde. Dün uyumamıştı bugunde hep uykusu var uyuyamadıgındada sinirli hastalıktan yorgun heralde. Yarın sünnet kontrolümüz var bi baktırıyom olmazsa

Ben bunun kaplumbağalısını aldım o kadar berbat plastik kokuyo ki yıkadım olmadı iki hafta balkonda havalandırdım benim oğlan sevmedi

Ben bunun kaplumbağalısını aldım o kadar berbat plastik kokuyo ki yıkadım olmadı iki hafta balkonda havalandırdım benim oğlan sevmedi
ayy koku meselesini yazanlar olmuş evet. plastik ürünlerde oluyor maalesef ya. kokudan dolayı mu kullanamadın yoksa kullanışsız mı

Yani bugün uyku hali var genelde. Dün uyumamıştı bugunde hep uykusu var uyuyamadıgındada sinirli hastalıktan yorgun heralde. Yarın sünnet kontrolümüz var bi baktırıyom olmazsa
Bir ciğerini dinlesin en azından bence, bizim göz burun ağız hepsi akmaya başladı aşırı halsiz

Bir ciğerini dinlesin en azından bence, bizim göz burun ağız hepsi akmaya başladı aşırı halsiz
Ay inşallah hasta olmaz yaa daha 1 ay once oldu öyle sürekli burnu tıkanıyodu kendine gelemedi kuzum 3. Ay aşısıyla da birleşti so ra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…