• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Anneniz bakacaksa çok daha rahat edersiniz eminim. Birkaç saat de olsa bebek bakımından uzaklaşmak rahatlatıyor insanı
Hem maddi ve manevi olarak işe dönmek iyi gelecek bi yandan da acaba bebeğime eskisi gibi vakit ayıramayacağım düşüncesi ile uğraşmak zor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 🌸

Kızlar ya emzirirken sağ sola dikkat ediyor musunuz hala? Yoksa nasıl denk gelirse mi emziriyorsunuz? Bi de dışarda emzirenleriniz, bebişler sakince emebiliyor mu dışarda?

Kızlar ya emzirirken sağ sola dikkat ediyor musunuz hala? Yoksa nasıl denk gelirse mi emziriyorsunuz? Bi de dışarda emzirenleriniz, bebişler sakince emebiliyor mu dışarda?
Ben genelde ediyorum. Bide benimki genelde tek meme emiyor. Digeri doluyo zaten bazen nadiren de olsu dolu diye aynı memeyi verdigim de oluyor.

Kızlar ya benim bebiş emmiyor emmek istemıyor burnu falan mı tıkalı acaba. Emmedi die sagdım sagdıgım sütü mocchi külahıyla verdim biraz ama yıktı ortalığı istemıyo. Hüçbişey üçmek istemıyo yavrum. Hastalıktanmı acaba gecici mi ki

Uykuya geçtiği an dışında bizde sakince emmek diye bir kavram yok 2. Aydan beri :D

Ben 2 sağ 2 sol şeklinde emziriyorum genelde canım

Ben de dikkat ediyorum. Evde emzirirken benimki de hiç durmuyor. Ama disardayken çok güzel emiyor. Galiba acik hava çarpıyor ya da aciktiriyor

Ben el terazisine geçtim hangisi doluysa onu veriyorum mızırdanırsa meme değiştiriyorum. Unutuyorum genelde hangisinde kaldığımı😄 ben sorun yaşamadım hiç dışarda emzirirken

Kızlar ya benim bebiş emmiyor emmek istemıyor burnu falan mı tıkalı acaba. Emmedi die sagdım sagdıgım sütü mocchi külahıyla verdim biraz ama yıktı ortalığı istemıyo. Hüçbişey üçmek istemıyo yavrum. Hastalıktanmı acaba gecici mi ki
Ah kuzu geçmiş olsun burnunu açtıktan sonra da istemiyo mu

Back