- 17 Temmuz 2022
- 3.319
- 2.983
- 63
- 30
Yok canım en fazla 1 yaşa kadar böyle olur diye düşünüyorum yine aynı odada kalırız ama kendi yatağında yatmaya başlar 2 yaş civarı oda ayırmayı planlıyorum bakalımBence keyfine bak ya. Nasıl rahatsa öyle yap. Sonra iyi hissettiğinde denersin. Ama zamanla ayır çünkü bir öğrencim var 7,8 yaşına gelmiş hala annesi ile yatmak istiyordu. (ama tabi onların 5 yaşındayken ameliyat ve ayrı kalma vs gibi durumları da olmuştu travması da var)
Çok kafana takıyosun bebek bu hepimizin ki ağlıyo uyumuyo hepimiz yoruluyoruz yalnız değilsin. Böyle hissetmen de normal ağlaman da çok normal ben de çok ağladım. Kendini suçlama elinden geleni yapıyosun daha fazlası için zorlama sen sağlıklı olmazsan bebeğin de olmaz eşinden sık sık yardım iste kendine zaman ayır biraz rahatlarsın.Dün gece saat başı kalkıp ağladı acaba ağrısı mı var deid calpol verdim ama yok sabah sinirden artık yorgunluktan uykusuzluktan hüngür hüngür ağladım çok yoruldum artık o kadar çok kilo verdim ki 60 kilo olan ben 48 kiloya düştüm bu çocuk benim sonum olacak diye korkuyorum zayıfladığım için vücudumda kocaman kocaman morluklar çıkmaya başladı doktora gittim yemek yemen lazım diyor ama çocukta iştahım kalmadı acayip bunalıyorum ya kıyafetlerimin hepsi çuval gibi oluyor affedersiniz iç çamaşırlarım bile beli dönüyor düşüyor
Asla herkesin düzeni farklı balım bende hep beşiğinde uyutuyorum uykum bölünüyor ama devam ediyorum belkide ben yanlış yapıyorum çokta takma boşver nasıl rahatsan devamYa aslında ben biraz kendi bencilliğimden beşiğe koymuyorum hatta denemiyorum bike çünkü gece harika uyuyoruz ben de uykumu alıyorum. Beşiğe koysam her mızırdandığında kalkcam doğrulcam beşikten alıcam uykum açılcak yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Canım benim hepimiz aynıyız biraz toparlan. Önce can sonra canan. Benimkide 1 haftadır ağlayarak kalktı saat başı meğer gündüz iyi doymadığındanmış. Yani bence. Aylık kilo alımı iyiydi ama 5 gündür falan su içip yiyemeyince sütüm azalmış 2 gündür dolaptaki sütlerle destekledim uyudu denk geldi ya da bilemem. Ben kendime söz verdim gece ne kadar yorgun uykusuz olursam olayım yeni bir gün başlıyor. Sen iyi olcaksın ki bebene bakabilesin. Mazur gör neyle besleniyor ikizmiydi senin ki tam hatırlamıyorum kendine zaman ayıramama sebebin çokmu huysuz? Bırak ağlasın ben bazen ağlasada yemek yiyorumDün gece saat başı kalkıp ağladı acaba ağrısı mı var deid calpol verdim ama yok sabah sinirden artık yorgunluktan uykusuzluktan hüngür hüngür ağladım çok yoruldum artık o kadar çok kilo verdim ki 60 kilo olan ben 48 kiloya düştüm bu çocuk benim sonum olacak diye korkuyorum zayıfladığım için vücudumda kocaman kocaman morluklar çıkmaya başladı doktora gittim yemek yemen lazım diyor ama çocukta iştahım kalmadı acayip bunalıyorum ya kıyafetlerimin hepsi çuval gibi oluyor affedersiniz iç çamaşırlarım bile beli dönüyor düşüyor
Ulen nası bi ataerkil düzendeyiz. Babacım beni daha cok rahatsız ettiKayınvalidemin oğlumu annem annecim diye sevme problemini çözdüm sanırım. Eşime başka biri oğlumuzu babam babacım diye sevse nasıl hissedersdin diye sordum olmaz öyle şey babası benim diyince ben de anan öyle seviyo dedim shshben fark etmedim etseydim şimdiye kadar uyarırdım doğru değil öyle sevmesi dedi içim nasıl rahatladı ya
DimiUlen nası bi ataerkil düzendeyiz. Babacım beni daha cok rahatsız etti
Gazla birlikte olan bir huzursuzluk mu acaba? belki uyku gerilemesi değildir rotadan sonra başladı bizim doktorda aşıdandır dedi bakalım geçmesini bekleyeceğizBizimki galiba 13. haftada başladı
Yok gaz olmadı aşının da etkisi olmadı. Uykuya geçişte zorlanma olmuştuGazla birlikte olan bir huzursuzluk mu acaba? belki uyku gerilemesi değildir rotadan sonra başladı bizim doktorda aşıdandır dedi bakalım geçmesini bekleyeceğiz
ay evet ben de aynısını soracaktım. ana kucağının önündeki oyuncaklarla oynadı bir ara, şimdi bıraktı. piyanolu halı da sıkmaya başladı sanırım. biraz ara verince yine seviyor ama yarım saatten fazla durmuyor artık. yumuşak çıngırak olabilir, başına yüzüne filan vurunca canı acıyor çünkü. o tarz bebeğinizin sevdiği oyuncakları yazar mısınız?Birde kızlar bebişlerinizin sevdiği bir oyuncak var mı yani bunu çok sevdi dikkatini çekti deyip önerebileceğiz piyanolu oyun halısından pek hoşlanmaz oldu benimki bende birkaç oyuncak almak istiyorum bu sesli oyuncaklar falan dikkatini çeker diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Yok ya yanlış doğru yok bence. Huzurlu mutlu bebek var haliyle onlar iyiyse biz de iyiyiz. Bizim yanımızda yatmayı sevse ben de yatırırdım ama rahat etmiyor. Yatağına alıştı sanırım ama işte şu uyku döngüleri arasında tekrar mrmeyle uyumak istemesi durumu çözümsüz bizde, o da artık hayırlısıYa aslında ben biraz kendi bencilliğimden beşiğe koymuyorum hatta denemiyorum bike çünkü gece harika uyuyoruz ben de uykumu alıyorum. Beşiğe koysam her mızırdandığında kalkcam doğrulcam beşikten alıcam uykum açılcak yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Öneriniz varsa çok sevinirim kızlar zeytinyagi kullanıyordum doktor zeytinyagi kullanmamı söylemişti bir de Mustela’nın yenidoğan şampuanını kullanıyorumKonak şampuanı deneidniz mi?
Mustelanın konak şampuanını kullandım iyi gelmişti. Köpük şampuan yazıyor üstündeÖneriniz varsa çok sevinirim kızlar zeytinyagi kullanıyordum doktor zeytinyagi kullanmamı söylemişti bir de Mustela’nın yenidoğan şampuanını kullanıyorum
Bende sabah 7 de yanıma aldım emerek uyuyakalmışız saat 10.3 da uyandım ödüm koptu yaa nefessiz kalıp ölürse diyeYa aslında ben biraz kendi bencilliğimden beşiğe koymuyorum hatta denemiyorum bike çünkü gece harika uyuyoruz ben de uykumu alıyorum. Beşiğe koysam her mızırdandığında kalkcam doğrulcam beşikten alıcam uykum açılcak yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Benim çocuğumda böyle oldu şampuan değiştirdim düzeldi.Arkadaşlar bebeğimin kafasında konak vardı bayağı yağlıyorum yıkıyorum temizledim temizlikten sonra geçiyor 1.02 gün sonra böyle kafası tekrar kuruyor size ne yapabilirim
M merveogrtmnn ben hışırtılı kitapları oyun halısının şu zımbırtısına astım onlarla baya oynuyo piyanosundan ayırıp koltuğa koyuyorum genelde. Bi de abaküsle çok oynuyo bu ara tummy time yaparken önüne koyuyorum boncuklara vuruyo şıkır şıkıray evet ben de aynısını soracaktım. ana kucağının önündeki oyuncaklarla oynadı bir ara, şimdi bıraktı. piyanolu halı da sıkmaya başladı sanırım. biraz ara verince yine seviyor ama yarım saatten fazla durmuyor artık. yumuşak çıngırak olabilir, başına yüzüne filan vurunca canı acıyor çünkü. o tarz bebeğinizin sevdiği oyuncakları yazar mısınız?
Aynı seviyede yatmıyoruz canım reflü yatağıyla yanımda yatıyoBende sabah 7 de yanıma aldım emerek uyuyakalmışız saat 10.3 da uyandım ödüm koptu yaa nefessiz kalıp ölürse diyeöyle çok olaylar duyuyorum. Bide yatağımıza alışırsa kendi beşiğinde uyumaz ki oda var
Uğraşıyorum elimden geleni yapıyorum eşim evde olduğu zaman baya yardımcı oluyor ama o yokken tek başıma çok zorlanıyorumÇok kafana takıyosun bebek bu hepimizin ki ağlıyo uyumuyo hepimiz yoruluyoruz yalnız değilsin. Böyle hissetmen de normal ağlaman da çok normal ben de çok ağladım. Kendini suçlama elinden geleni yapıyosun daha fazlası için zorlama sen sağlıklı olmazsan bebeğin de olmaz eşinden sık sık yardım iste kendine zaman ayır biraz rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?