- 17 Temmuz 2022
- 3.319
- 2.983
- 63
- 30
Sevseydi kullanırdım çocuk sevmediayy koku meselesini yazanlar olmuş evet. plastik ürünlerde oluyor maalesef ya. kokudan dolayı mu kullanamadın yoksa kullanışsız mı
Bizimki de öyle. Hep ağlıyor hep mızmız hep ilgi istiyor kucaktan ayrılmıyor biz alıştıkMamayla besleniyor şuan ama aşırı huysuz hiçbir şeyle oyalanmıyor bırakamıyorum bırakınca morarak ağlıyor çok fena sürekli çığrınıyor tek bebek annemlere gittiğimde bile annem bile diyor ben böyle çocuk görmedim sürekli mızmız hiçbirşeyden tatmin olmuyor diyor doktora da götürdüm acaba bişeyi mi var diye yok herşeyi güzel yani
Geçmiş olsun canım . Bizimki de öyle oldu ateşi 39 a çıkmıştı balgam grip halsizlik iştahsızlık hepsi vardı burnunu temizliyordum yinede aynıydı antibiyotik uygulandı. Hep ağlıyordu hiç susmuyordu sabahlara kadar ilaçlara rağmen ateşi düşmüyordu. Çok zor atlattık Bende yatırmadım hastaneyeKızlar merhaba, yazamadım bayadır. Benim bebiş bronşiolit olducumartesi grip gibi başladı pazar ağırlaştı, pazartesi doktora götürdük ciğer dolu dedi. Oysa o 2 gün sürekli burun temizledim serum fizyolojik verdim nebulle, buhar makinesi hep açıktı. Hastaneye yatırmadı evde bi deneyelim siz alışıksınız dedi gülsem mi ağlasam mı 2 gündür evde hava veriyorum 6 saat arayla bugün tekrar götürdüm, bi tık daha iyi. Cumaya kadar havaya devam. Bu ara aşırı derecede salgın varmış ve çok zor geçiyor çoğu bebek hastanede kalmak zorunda kalıyor. Bize ablamızdan geldi. Siz de dikkat edin aman. Kaç gündür ben ben değilim valla
İnşallah canım, çok zor valla bebişlerin hastalanmasıAy inşallah hasta olmaz yaa daha 1 ay once oldu öyle sürekli burnu tıkanıyodu kendine gelemedi kuzum 3. Ay aşısıyla da birleşti so ra
Başladım ve işe başlamak iyi geldi birkaç saat olsun farklı bir ortamda bulunmak kendimi iyi hissetmemi sağladı. Tek sorun bakıcıydı, geçen hafta bakıcım vardı ve çok memnundum ama bazı sorunlardan dolayı işten ayrılması gerekti bu hafta bakıcı stresi dışında her şey yolunda gidiyor. Ama benim iş saatlerim oldukça az bunun da etkisi var rahat olmamdaMerhaba, işe başladınız mı nasıl gidiyor? Ben de bu hafta başlayacağım iznim bitti.
Hamileliğin nasıl geçti canım ? Bebekler enerjilerimizi alır evde inşirah suresi aç.Mamayla besleniyor şuan ama aşırı huysuz hiçbir şeyle oyalanmıyor bırakamıyorum bırakınca morarak ağlıyor çok fena sürekli çığrınıyor tek bebek annemlere gittiğimde bile annem bile diyor ben böyle çocuk görmedim sürekli mızmız hiçbirşeyden tatmin olmuyor diyor doktora da götürdüm acaba bişeyi mi var diye yok herşeyi güzel yani
Bunları duymak sevindirdi, ben de homeoffice çalışıyorum yoğun günlerde ya annem gelecek ya da kızım anneme gidecek. Çalışmanın bana da iyi geleceğini düşünüyorum.Başladım ve işe başlamak iyi geldi birkaç saat olsun farklı bir ortamda bulunmak kendimi iyi hissetmemi sağladı. Tek sorun bakıcıydı, geçen hafta bakıcım vardı ve çok memnundum ama bazı sorunlardan dolayı işten ayrılması gerekti bu hafta bakıcı stresi dışında her şey yolunda gidiyor. Ama benim iş saatlerim oldukça az bunun da etkisi var rahat olmamda
Sağol canım, ben yatırırdım aslımda ama büyük kızım çok etkileniyor biz gidince, evde deneyeyim dedim o yüzden ama her gün doktorumuzla iletişim halindeyiz. Bebişler hasta olmasın ya çok zor gerçektenGeçmiş olsun canım . Bizimki de öyle oldu ateşi 39 a çıkmıştı balgam grip halsizlik iştahsızlık hepsi vardı burnunu temizliyordum yinede aynıydı antibiyotik uygulandı. Hep ağlıyordu hiç susmuyordu sabahlara kadar ilaçlara rağmen ateşi düşmüyordu. Çok zor atlattık Bende yatırmadım hastaneye
E normal kuzu neden dert ettin uzanmaya calısması eline verince tutması. Bi problem varmıs gibi durmuyo. Zaten bi anda oluyor tutması falan. Bigün dısarda birisi eline bişey vericek o turucak mesela sasırıcaksın. Bende uzanmıyo tutmuyo die dusunurken bi anda benim kıyafetlerimi bile çekiştirir oldu. Sütyenimi koparcak sanıyorum meselaArkadaşlar düşünmekten ne yapacağımı bilemedim doktore gitsem mi bebeğim 35 haftalık doğdu şu an 4 ay 10 günlük ve oyuncaklara. Nesnelere elini uzmaya çalışıyor aç çok ama tutmuyor yanı oyuncağa henüz tutmayı bilmiyor hiç bişeyi parmağımı verince tutup sıkıyor ama oyuncak nesne olsun elini uzatmıyor çok çok dalıp bakınca hafiten elini uzatıyor ama tutamıyor
benim bebeğim de aynı. 35. haftada doğdu diyorsunuz, yani aslında 1 ay erken doğmuş neredeyse. 4 aylık diye düşünüyorsunuz ama daha küçük aslında bebeğiniz. yavaş yavaş hepsini yapacaktır inşallah. bol bol oynayın, konuşun.Arkadaşlar düşünmekten ne yapacağımı bilemedim doktore gitsem mi bebeğim 35 haftalık doğdu şu an 4 ay 10 günlük ve oyuncaklara. Nesnelere elini uzmaya çalışıyor aç çok ama tutmuyor yanı oyuncağa henüz tutmayı bilmiyor hiç bişeyi parmağımı verince tutup sıkıyor ama oyuncak nesne olsun elini uzatmıyor çok çok dalıp bakınca hafiten elini uzatıyor ama tutamıyor
Ateşi yoksa duş aldır göğsüne ve sırtına ince beyaz tülbent koy sabaha kadar terler sonra onu değiştir aşırı iyi geliyorSağol canım, ben yatırırdım aslımda ama büyük kızım çok etkileniyor biz gidince, evde deneyeyim dedim o yüzden ama her gün doktorumuzla iletişim halindeyiz. Bebişler hasta olmasın ya çok zor gerçekten
Bugün rahatladı biraz hava veriyoruz o iyi geldi. Valla terletmeye cesaretim yok daha kötü olur diye korkarım benAteşi yoksa duş aldır göğsüne ve sırtına ince beyaz tülbent koy sabaha kadar terler sonra onu değiştir aşırı iyi geliyor
O kadar hava verme iyi değil bronşlrı genişletiyor. Kaynar su buharında tut o zaman balgamı söküp atıyor bogazı yumuşatıyor veya buharlı banyoya koyBugün rahatladı biraz hava veriyoruz o iyi geldi. Valla terletmeye cesaretim yok daha kötü olur diye korkarım ben
Canım çocuğun ciğerleri dolu hava vermeyip ne yapayım? Bilip bilmeden insanları korkutmaya gerek yok. Bu basit bir soğuk algınlığı değil, bronşiolit. Ben belki bilinçiz bir insan olsam senin dediğini yapıp vermesem çocuk nefes alamasa. Bu kadar kolay bir şeyleri söylerken dikkat etmek lazımO kadar hava verme iyi değil bronşlrı genişletiyor. Kaynar su buharında tut o zaman balgamı söküp atıyor bogazı yumuşatıyor veya buharlı banyoya koy
Anneniz bakacaksa çok daha rahat edersiniz eminim. Birkaç saat de olsa bebek bakımından uzaklaşmak rahatlatıyor insanıBunları duymak sevindirdi, ben de homeoffice çalışıyorum yoğun günlerde ya annem gelecek ya da kızım anneme gidecek. Çalışmanın bana da iyi geleceğini düşünüyorum.
Ben halkalar aldım, birbirine geçmeli. Sonra onları piyano halisina ekledim. Şimdi tutup çekiştiriyor. Bir de mobiller var onlardan aldım.Birde kızlar bebişlerinizin sevdiği bir oyuncak var mı yani bunu çok sevdi dikkatini çekti deyip önerebileceğiz piyanolu oyun halısından pek hoşlanmaz oldu benimki bende birkaç oyuncak almak istiyorum bu sesli oyuncaklar falan dikkatini çeker diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Ya benimki bir şeyleri tutunca ağzına götürmek istiyor piyanolu halıda asılı olunca ağzına gelmiyor diye sinirleniyorBen halkalar aldım, birbirine geçmeli. Sonra onları piyano halisina ekledim. Şimdi tutup çekiştiriyor. Bir de mobiller var onlardan aldım.
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bayılıyor tutup cekistirmeye.Sozzy Toys Toys Robot Arkadaşım Aktivite Oyuncağı - Szy121 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sozzy Toys Toys Robot Arkadaşım Aktivite Oyuncağı - Szy121 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çıngıraklı top ve tırtıl aldım yeni. Ama link koyduğum iki oyuncağı daha çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?