Acıktığını anlayamıyorum ben ya aranma refleksi Artık fazla yok ya parmağını falan ağzına sokuyor ama o da diş kaşıntısından galiba üç saati geçince de aç bırakıyormuşum gibi hissediyorumAyy kolay gelsin ya ben çok korkuyorum bu sünnet işinden nedenseöyle çok ağlama bağırma acı çekme gibi bi durum olmuyo o zaman dimi
Saat tutmana gerek yok artık bebek ne zaman isterse o zaman beslemen lazım ağlıcak acıktım diye kusar tabi sürekli beslenirse
Benim bebeğim 4 aylık acıktığında ağlıyo eğer başka bir sebepten ağlıyosa memeyi istemiyo zaten. Anlarsın ya biraz kendi haline bırak bakalım 3 4 saatte kendi acıkır zaten mızırdanız huzursuzlaşır ellerini ağzına sokması acıkmasından değil zaten o gelişiminin bi parçası. Mamayla besliyosam daha geç acıkabilir amaAcıktığını anlayamıyorum ben ya aranma refleksi Artık fazla yok ya parmağını falan ağzına sokuyor ama o da diş kaşıntısından galiba üç saati geçince de aç bırakıyormuşum gibi hissediyorum
Yani az ama telaşlanacak bi şey yok diyor bebeğin genel durumuna bakarak ben de anlamıyorumBebeğinizi 4 kilonun üstü doğmuş maşallah lu an 3 aylık doğduğundan beridr 1 kilo almış doktor bunu normal mi görüyor acaba bnce az
Samimi bi kadın ya çok iç rahatlatıyor gerçekten ondan danışmanlık almış olmak iyi geldi bakalım bugün görüşeceğiz tekrar ne diyecekYa o kadını ben de takip ediyorum çok tatlı kadın ama o kadar aşırı gülerek konuşuyo ki sinir oluyorum ağzına bakmaktan videoları izleyemiyorum dinliyorum bakmadan
Evet zaten o yüzden takibe devam ediyorum. Bebeğin sağlıklı ve gelişimi güzel olduğu sürece bu kilo olayına çok takılma insan deli ediyo kendini düşüne düşüne. Ben artık her görene zayıf değil dimi diye soruyodum en son patavatsız halam zayıfmış bu çocuk dedi sinirlerim oynadı.Samimi bi kadın ya çok iç rahatlatıyor gerçekten ondan danışmanlık almış olmak iyi geldi bakalım bugün görüşeceğiz tekrar ne diyecek
Sütüm çok az önce Emziriyorum ama emdiği Bir ölçek bile çıkmıyordur yani sonra da mama veriyorum o zaman 3-4 saatten daha mı geç acıkıyordur acabaBenim bebeğim 4 aylık acıktığında ağlıyo eğer başka bir sebepten ağlıyosa memeyi istemiyo zaten. Anlarsın ya biraz kendi haline bırak bakalım 3 4 saatte kendi acıkır zaten mızırdanız huzursuzlaşır ellerini ağzına sokması acıkmasından değil zaten o gelişiminin bi parçası. Mamayla besliyosam daha geç acıkabilir ama
Canım aşı değil de bence zamanla alakalı. 3 aydan sonra bağırsaklar dış dünyaya adapte olmaya başlıyormuş bu yüzden kaka gecikmesini bekliyoruz dedi benim doktorum.Aşının etkisi olabilir mi o zaman acaba? Doktora sordum ben aşı ile ilgisi yoktur dedi ama rahat rahat yapan çocuk birden yapamaz oldu yani
Burnunu temizlerken iç kısma zarar vermiş olabilirsiniz serum fizyolojik sıkmadan çekmeyin burnunuKızlar ekim annelerinden geliyorum iki aylık bebeğim hasta bir kaç gündür burnu tıkalı hapşırıyor. Biraz önce hapşırırken burnundan kanlı sümük geldi bir şey olur mu çok korktum doktoruna yolladım henüz görmedi başına gelen var mı?
Benimki 4 aylık çalışmaya başladığım için ne sıklıkla beslemeliyiz diye sordum 3 saatte anca acıkır dedi sizin 1 ay daha büyük bence 3 saat gayet normalMerhaba bebeğiniz kaç aylık benimki 5 ay 9 günlük anne sütü +mama devam ediyoruz kaç saatte beslemem lazım 3 saat falan uzatınca sanki aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum ama daha kısa sürede verince kusuyor nasıl yapmalıyım bilemedim
Kuzu 6 aya kadar yaptırman lazım psikolojik olarak etkilenmemesi içinAyy kolay gelsin ya ben çok korkuyorum bu sünnet işinden nedenseöyle çok ağlama bağırma acı çekme gibi bi durum olmuyo o zaman dimi
Saat tutmana gerek yok artık bebek ne zaman isterse o zaman beslemen lazım ağlıcak acıktım diye kusar tabi sürekli beslenirse
4 aylık 3 saat dediyse o zaman benimki 4 saate kadar bekleyebilir anne sütü + mama aldığı için ayarlayamıyorum bazen emmemek için ağlıyor demekki acıkmadan vermeye çalışıyorum benCanım aşı değil de bence zamanla alakalı. 3 aydan sonra bağırsaklar dış dünyaya adapte olmaya başlıyormuş bu yüzden kaka gecikmesini bekliyoruz dedi benim doktorum.
Burnunu temizlerken iç kısma zarar vermiş olabilirsiniz serum fizyolojik sıkmadan çekmeyin burnunu
Benimki 4 aylık çalışmaya başladığım için ne sıklıkla beslemeliyiz diye sordum 3 saatte anca acıkır dedi sizin 1 ay daha büyük bence 3 saat gayet normal
Kuzu 6 aya kadar yaptırman lazım psikolojik olarak etkilenmemesi için
Evet reddediyosa acıkmamştır hiç mi kendisi istemiyor?4 aylık 3 saat dediyse o zaman benimki 4 saate kadar bekleyebilir anne sütü + mama aldığı için ayarlayamıyorum bazen emmemek için ağlıyor demekki acıkmadan vermeye çalışıyorum ben
Genelde zaten sürekli bi emme durumu vardı bizde yani cok uzun sürüyodu emmeleri aktif değildir muhtemelen.Emme sonrasımı sağıyordun
Bebeğinizi 4 kilonun üstü doğmuş maşallah lu an 3 aylık doğduğundan beridr 1 kilo almış doktor bunu normal mi görüyor acaba bnce az
Ya şimdi ilk başta iğneyle uyusturdu. Orada biraz rahatsız oldu gibi hafif hissetti bence. Doktor iğneden değil ilac biraz yakıyor dedi. Ama bizimki normaldede yatmayı falan sevmıyor evdede bazen istemedigi şeyleri yapınca uzunca bi süre kızıyor bize tripleniyo. Bacaklarını kollarını tutmamızı istemıyo mesela kundak yaptıgımızda acana kadar bagırıyo. Yada duştan çıktık giyindirirken sürekli aglayıp bagırıyo sanki bacagını kolunu kesiyormusuz gibi. Giydirmekten vazgecince anında susuyo hatta gülüyo baya bize. Sünnette de yatınca rahatsız oldu muhtemeln bacaklarını da bantlanıyorlar tam sinir oldugu şey. Zaten ilk yattıgında bantları taktı doktor bi geldi aaa açmış nasıl açtın sen bunu falan dedi. Sünnet sırasında da bagırdı tabi artık tv açtılar arada gpzu kayınca susuyo ama sonra bagırıyo falan bagırdı yani baya. Ama doktor mesela cımbız makas ile tutuyo kesiyo o ara bakıyo bizimki tv ye dalmış. Sonra alakasız zamanda bagırıyo. Muhtemelen orda durmaktan rahatsız oldu. İşlem bitince kucakta hemen susuyo zaten. Bide kısa sürüyo. İşlem sırasında sürekli saglık için diye düşündüm enfeksiyon olsa daha mı iyi diye. Böyl e daha saglıklı olucak falan dedim içimden kendime.Ayy kolay gelsin ya ben çok korkuyorum bu sünnet işinden nedenseöyle çok ağlama bağırma acı çekme gibi bi durum olmuyo o zaman dimi
Yani hiç kendisinin istemesini beklemedim diyebilirim zaten meme reddi var biraz da, genelde gece uyandığı zaman uykuluyken güzel emiyor gündüzleri istemiyor ya da ben çok erken teklif ediyorum.. Biraz da sütüm az yani çok kısa süre yoğun geliyor sonra gelmiyo sağarken öyle oluyo en azından ama bebeğim hiç emmiyor nerdeyse hemen bırakıyorEvet reddediyosa acıkmamştır hiç mi kendisi istemiyor?
Mest oluyordurMeme emerken inlemesi ağlıyo gibi sesler çıkarması neden olur? İştahla emerken yapıyo bunu gözü kapalı bi yeri acırmış gibi inliyo gaz da değil bence çünkü emmeye başlar başlamaz yapıyo
Bugün yine görüştük tam olarak böyle söyledi. Baş çevresi boyu vs hepsi yerinde keyfi yerinde gelişimi gayet güzel sadece yavaş kilo alıyor buna takılma, kendi bebeğim olsa mama bile vermezdim emzirmeye devam eder araya yapay hiçbi şey sokmazdım dedi. Yani zorla mama vermek daha kötü, çocuğu sinirlendiriyoruz kilo aldırıcaz diye dedi. Bence de öyle :/ deneyeceğim yine mama vermeyi ama zorlamayacağım. Sen de kimseye sorma öyle saçma sapan insanlar zayıf der bilmemne der sinirin bozulur doktor mama ver bile dememiş diğerleri kim ki yorum yapacakEvet zaten o yüzden takibe devam ediyorum. Bebeğin sağlıklı ve gelişimi güzel olduğu sürece bu kilo olayına çok takılma insan deli ediyo kendini düşüne düşüne. Ben artık her görene zayıf değil dimi diye soruyodum en son patavatsız halam zayıfmış bu çocuk dedi sinirlerim oynadı.
Evet ebeler de öyle söylüyor, iri doğduğu için kilo kaybı da çok oldu. 3690 gibi düşünüp kilo alımını öyle hesapla demişlerdi görüştüğüm dört farklı ebe. O hesaba göre üç ayda hemen hemen 1500 gr filan almış oluyo yaklaşık. Eh, bakalım nasıl ilerleyecek :/Genelde zaten sürekli bi emme durumu vardı bizde yani cok uzun sürüyodu emmeleri aktif değildir muhtemelen.
hermionegranger- 4 kilodan değil 3690 olan kilodan bakman lazım.
Ya şimdi ilk başta iğneyle uyusturdu. Orada biraz rahatsız oldu gibi hafif hissetti bence. Doktor iğneden değil ilac biraz yakıyor dedi. Ama bizimki normaldede yatmayı falan sevmıyor evdede bazen istemedigi şeyleri yapınca uzunca bi süre kızıyor bize tripleniyo. Bacaklarını kollarını tutmamızı istemıyo mesela kundak yaptıgımızda acana kadar bagırıyo. Yada duştan çıktık giyindirirken sürekli aglayıp bagırıyo sanki bacagını kolunu kesiyormusuz gibi. Giydirmekten vazgecince anında susuyo hatta gülüyo baya bize. Sünnette de yatınca rahatsız oldu muhtemeln bacaklarını da bantlanıyorlar tam sinir oldugu şey. Zaten ilk yattıgında bantları taktı doktor bi geldi aaa açmış nasıl açtın sen bunu falan dedi. Sünnet sırasında da bagırdı tabi artık tv açtılar arada gpzu kayınca susuyo ama sonra bagırıyo falan bagırdı yani baya. Ama doktor mesela cımbız makas ile tutuyo kesiyo o ara bakıyo bizimki tv ye dalmış. Sonra alakasız zamanda bagırıyo. Muhtemelen orda durmaktan rahatsız oldu. İşlem bitince kucakta hemen susuyo zaten. Bide kısa sürüyo. İşlem sırasında sürekli saglık için diye düşündüm enfeksiyon olsa daha mı iyi diye. Böyl e daha saglıklı olucak falan dedim içimden kendime.
canım kızlar bu msjıma maşallah koymuşsunuz ama iyi bi durumdan bahsetmedim yanlış oldu galibabenim bebiş 5 aylık uykuya direnme dalamama kendini uykuya geri döndğrme yok hala ya
Dişle ilgili olabilir mi acaba gaz değilseMeme emerken inlemesi ağlıyo gibi sesler çıkarması neden olur? İştahla emerken yapıyo bunu gözü kapalı bi yeri acırmış gibi inliyo gaz da değil bence çünkü emmeye başlar başlamaz yapıyo
Ay acaba öyle mi öyleyse çok komik olurMest oluyordurduygusal tatmin de var. Acıktım kadın nerede kaldın beee falan diodur.
Bilmiyorum ki sadece memede uykusu varken yapıyo ımmh ımmhh ııı falan baya inliyo çocukDişle ilgili olabilir mi acaba gaz değilse