2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Başka marka mama ve biberon deneseniz?

Bizimde uyku alt üst oldu 9 da uyudu saat başı uyandı gece gündüz de 40 dakikalık uykular 25 dakika oldu 3ay 3 günlük daha bilmem neden bunlar

Kaşık mamayı sulandırıp vereni duymuştum deneyebilirsin. Sütünü arttırmak için takviyeler al yine de kuru yemişler balık ve tahin helvası güzel süt yapıyor

Ayy kız okurken bile içim kıyıldı benim benim bu bebeye olan düşkünlüğüm ne olacak ya kafayı yicem yakında aşı olurken bile dayanamıyorum dil bağı kesilcek sünnet olcak ohooooo

Bu babalarda birşey var galiba geçen nette de görmüştüm bebiş babasında 2 dk da uyumuş nazları annelere

Bu da meme reddi yapıyor olabilir acıkmasını bekle canım artık kan şekeri düşme durumu olmaz zaten
Ay bunlar hiç olmadı gibi anladım ben
Bununla ilgili bir şey okumuştum annede tabi uyumaz siz diyetteyken yanınızda en sevdiğiniz tatlı kokusu varken o diyeti koruyabilir misiniz süt kokusu alırken uyumasını beklemek buna benziyor diye Benimki de babannede ananede babada hatta geçen gün arkadaşımın kucağında bile uyudu sıpa

İyi o zaman biraz emzirme aralığını açayım bakalım nasıl olucak teşekkür ederim

Kusmalarından yoruldum usandım artık emiyor emdiğini tüm geri kusuyor normal emzirsem de sağıp da versem Mama da versem fark etmiyor artık çok sıkıldım ya

Biberondan olduğunu dusunmuyorum mama olabilir tadını beğenmiyor sanki
Mama nın tadını beğenmiyordur.. ayrıca biz hep mama kullandık kızım doğduğundan beri pek çok mama denedikki bu şekilde bulunuyor bebeğin sevdiği bence aptamil doyurucu değil gözlemime göre ve çocuğuma aptamil karın ağrısı yaptı. Deli gibi gaz yaptı

Bazen hepimizde olan bir duygu kimisi uykusuzluktan kimisi ağlamasından kimisi meme reddinden … her annenin bir sıkıntısı var
Artık eşimle de çok kavga etmeye başladık o da çok moralimi bozuyor çocuk kustukça sürekli birbirimizi suçluyor gibi konuşuyoruz ikimiz de bunaldık. En azından neden kustuğunu bilsek içimiz rahat edecek sebebi de belli olmayınca çok kötü oluyor

Çok haklısınız insan stres oluyor ve stres olunca çevresindekilere de sinir oluyor yorgunluk uykusuzluk kolay değil zor günler. İnşallah geçer kusmalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…