Merhaba bebeğiniz kaç aylık benimki 5 ay 9 günlük anne sütü +mama devam ediyoruz kaç saatte beslemem lazım 3 saat falan uzatınca sanki aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum ama daha kısa sürede verince kusuyor nasıl yapmalıyım bilemedim
Benim hiç anne sütü almıyor ilk 3 ay aldı sonrasında almadı sadece mamayla ilerlediğimiz için belli saatleri ayarlayabiliyorum ama sizde sanırım emzirme de var o yüzden bilemedim benimki şuan 4 ay 25 günlük 150 ml içiyor 4.5 saatte bir veriyorum benimki de azcık kusuyor ama normal eğer biberonu bitirince kendi gönlüyle bırakıp ittirmiyorsa çocuk tam doymuyordur ben o şekilde anladım açıkçası o zaman ml arttırmaya ve saati arttırmaya başladım
Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Ben Sleppy bionatural kullanıyorum 1 2 3 numaraları çok çok iyiydi ama 4 5 6 aşırı ince ve kötü değiştirmeyi düşünüyorum. Goon diye bir marka da gördüm siz hangisini öneriyorsunuz ?
Benim hiç anne sütü almıyor ilk 3 ay aldı sonrasında almadı sadece mamayla ilerlediğimiz için belli saatleri ayarlayabiliyorum ama sizde sanırım emzirme de var o yüzden bilemedim benimki şuan 4 ay 25 günlük 150 ml içiyor 4.5 saatte bir veriyorum benimki de azcık kusuyor ama normal eğer biberonu bitirince kendi gönlüyle bırakıp ittirmiyorsa çocuk tam doymuyordur ben o şekilde anladım açıkçası o zaman ml arttırmaya ve saati arttırmaya başladım
bizimki de dik durduğu anda ayaklarını basıyor, kucağa gelince de oturmaya çalışıyor ama erken mi bilmiyorum. annem erken diyor, sakın ayaklarını bastırtma, oturtma filan diyor geriliyorum. çocuk hazır gibi sanki. 10 ocakta randevumuz var, doktora soracağım. prematüre olduğu için bebeğin gelişim sürecini kestirmekte zorlanıyorum ben. doğması gereken tarihe göre takip et diyor doktorlar ama bazı şeyleri söylenenden daha geç, bazılarını da daha erken yapıyor gibi. kronolojik tam 5 aylık, düzeltilmiş 3 ay 20 günlük oldu bebiş.
Ya bişey sorucam biz senle prematüre annesiyiz doktor destekli oturmaya izin verdi bizim ama şöyle birşey var benim bebe kafayı hiç tutamıyor seninki de öyle mi kafa sürekli sallanıyor düşüyor hele ayakta tuttuğum zaman asla ayaklarını da basmıyor kendini salıyor resmen eskiden basardı şimdi yok yapmıyor
Ben molfix kullanıyorum gayet memnunum hiç pişik olmadı çok çok fazla doldurmadığı sürece taşma da olmadı . normal mavi paket ama 3 numaradayım hala 4 e geçince ne olur bilmiyorum
Yaaa şimdi inceledim sleppy bionaturelin 4 numaradan itibaren hepsi gross paket bez değiştireceğiz o zaman Molfix alırım bundan sonra iyi olduğu söylediğin sağol
Geçmiş olsun şuan salgın var bnde yaşıyorum aynı hastalığı ballı zencefilli süt iyi geldi bna tavsiye ederim bu dönemde ilaç kullanmıyoruz çünkü. Bana kalırsa misafir kabul etme bu dönemde hem sen hastasın hemde dışarıdan gelen hastalık taşıyabilir bizden bebişe bulaşmıyor hastalık ama diğer kişilerden bulaşma ihtimali yüksek
ya bebiş iyi çok şükür şu an sadece bende sıkıntı var. şehirdışından gelecekti arkadaşlarım ve çok uzun zamandır planlıyorduk, iptal edemezdim. gelip gittiler ben de bir kereliğine iburamin zero içtim, bebişi çok etkilememiştir inşallah şimdi zencefilden devam canım sağolasın
Ya bişey sorucam biz senle prematüre annesiyiz doktor destekli oturmaya izin verdi bizim ama şöyle birşey var benim bebe kafayı hiç tutamıyor seninki de öyle mi kafa sürekli sallanıyor düşüyor hele ayakta tuttuğum zaman asla ayaklarını da basmıyor kendini salıyor resmen eskiden basardı şimdi yok yapmıyor
ben henüz doktora gitmedim 4. ay muayenesini bekliyorum ama biz de hafiften destekli oturtuyoruz birkaç gündür. kafasını çok sabit tutamıyor ama fena değil gibi. yani sanırım böyle olması gerekiyor. zamanla daha iyi kontrol ederler inşallah. ayaklarını da ben bastırmak istemiyorum henüz çok gelişmediği için, belki içe basar vs diye. doktora sor bi canım benim de çok bilgim yok
Ben molfix kullanıyorum gayet memnunum hiç pişik olmadı çok çok fazla doldurmadığı sürece taşma da olmadı . normal mavi paket ama 3 numaradayım hala 4 e geçince ne olur bilmiyorum
Bende 1 2 3 ü çok beğendim yani o kadar bez gördüm Sleppy bionatural kadar beğenmedim yengem bir sürü bez kullandı benimkini görünce onu aldı direk ama 4 5 6 aşırı kötü yani nasıl böyle yapmışlar anlamadım
Yaaa şimdi inceledim sleppy bionaturelin 4 numaradan itibaren hepsi gross paket bez değiştireceğiz o zaman Molfix alırım bundan sonra iyi olduğu söylediğin sağol
bunlar ne zaman başladı? yani 4 ay tam dolunca mı yoksa 3 ay dolduktan sonra mı? bizim 4 ayının dolmasına 9 gün var. şu an normal devam ediyor sanki. ekstra çok huysuzluk fark etmedim. gelecek mi yoksa böylece atlattık mı merak ediyorum dişleri acayip kaşınıyor sadece