2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım izninle belki seni rahatlatır bir şey anlatmak istiyorum. Ben ilk çocuğum ve evlilikten 3yil sonra olmuşum annem hep seni ne zorluklarla doğurdum diye anlatır. Hatta bir gece uyandım ıslaklık var yatak yorgan kan olmuştu diyor . Bu arada annem hemşire ve gittiği doktorla aynı hastanede çalışıyor. Gece gece acile gitmişler babamla doktor bakmış bebek hareket etmiyor yarın gel alalım demiş acildeki doktor ertesi gün annem hastaneye işe gitmiş morali kötü üzgün bı şekilde kendi doktoruyla karşılaşıyor anneme neden mutsuz olduğunu soruyor annem anlatıyor ve doktor tekrar muayene ettiğinde bı sorun olmadığını görüyor annem hep der çok kanamalı geçti diye . Tabi bu süreçte çok tedavi alıyor ilaçlar vs. Demem o ki her şeye rağmen sağlıkla kucağına alırsın inşallah umudunu kaybetme

Canim sol tarafiydi benimki oraya yanlis yazdim ama bebek buyudugu zaman oluyormus gece benimde cok agridi dun ozellikle cok agridi vallahi insallah bebegimizdir

Kızlar merhaba, ben bugün 6+6 oldum. Fakat hamileliğimin ilk gününden beri çok şiddetli kasık ağrım var sürekli regl sancısı gibi. Ve 6+0da kanamam oldu hemen doktora gittim kalp atışını duyduk o gün. Küçük bi kanama alanı vardı kesenin üstünde. Doktor ekstra bişey vermedi. Tüp bebek olduğu için zaten progesteron iğne kullanıyorum. Sonra kesildi. 6+4 te gece yine kanamam oldu acile gittik yine, kalp atışı vardı fakat kanama alanı da vardı hala. Kasık ağrılarım da devam ediyor. Doktorlar hiç bişey demiyor sağlıklıysa bişey olmaz diyolar. Çok tedirginim sürekli korkarak lavaboya giriyorum

Şey kilo var mı sizde peki ya da şeker falan ilaç kullanıyor musunuz ben daha ilk defa ilk kontrole böyle liste hazırlayan doktor gördüm

Canim benim insallah korkularin son bulur yuregin ferahlar

Şey kilo var mı sizde peki ya da şeker falan ilaç kullanıyor musunuz ben daha ilk defa ilk kontrole böyle liste hazırlayan doktor gördüm
Yok 57 kg yum doktorumun dedigi şu zayif hamilelere de artik diyet programimi veriyorum cunku cok kilo aliyorlar ve seker tansiyon cok onemli diyor erken dogum riskini artiyor simdiden ben annelerimize onlemleri aldiriyorum diyor doktorum cok ilgili cok begendim ben insallah 9 ay devam ederiz saglikli sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…