- 2 Şubat 2020
- 1.636
- 6.268
- 35
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.821
Bebek yer açtığı için de kasıkta kramplar normal demişti doktorum. Kanama vs birşey olursa doktora gidersin çok yorma kendini 12. Haftaya kadar dinlenerek oldukça istirahat halinde olmamız lazımKizlar sag kasigima surekli batma gibi kramplar giriyor cikiyor 6+4 hamileyim korkuyorum normalmdiir sizce
Göğüs ağrılarımiz aynı gece kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum daha başında şişmeye başladılar.Acikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum
6+2 deyim çok başında daha :)Yaaa sende benim gibi zor sartlardan gecmissin bende para biriktiriyordum nisana yine tup bebek yaptiracaktim hastahane arastiriyordum insallah seninki kac haftalik suanda canim
Evet yurtdisi tatilim vardi gebelik saglikli devam ederse iptal ediyim riske girmeyeyim 3 ayi doldurayim oyle gezerim ucakla simdi riske girmeyeyim demi? ,esim sagolsun 7 yil sonunda Allah in bize hediyesi insallah olacak ,hicbisey yaptirmiyor yemeklerimi filan disaridan soyluyorum kadin aldiriyor temizlikte esimde yapiyor yemek cok heyecanli yaslarimizda var insallah saglikli aliriz kucagimizaBebek yer açtığı için de kasıkta kramplar normal demişti doktorum. Kanama vs birşey olursa doktora gidersin çok yorma kendini 12. Haftaya kadar dinlenerek oldukça istirahat halinde olmamız lazım
Bende 6+4 ayniyiz yarin kalp atisina gidecegim ben kac yasindasin ben 37 2 inci hamileligim biri kayip iste bu da normal Allah vergisi oldu olursa saglikli sekilde ilk cocugum kimseyede demedik esimle bu kez ilkinde cok yaydik sonra cok uzulduk6+2 deyim çok başında daha :)
Benim goguslerim zaten buyuk normalinde iyice buyuduler ve hassaslastilar gunduzleri agri hissetmiyorum ama gece uykumda hormonlarim calisiyor yatamiyorum olsun diyorum bebisim saglikli olsun yeterki kocamla hasretiz bizGöğüs ağrılarımiz aynı gece kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum daha başında şişmeye başladılar.
Evet çok yakınız ben 36 yaşındayım kızlarım 3 yaşında nasip olursa bu 3. Olacak inşallah bizim de pek kimse bilmiyorBende 6+4 ayniyiz yarin kalp atisina gidecegim ben kac yasindasin ben 37 2 inci hamileligim biri kayip iste bu da normal Allah vergisi oldu olursa saglikli sekilde ilk cocugum kimseyede demedik esimle bu kez ilkinde cok yaydik sonra cok uzulduk
Hayirli saglikli evlat olsun insallah onceliklikle bir erkek evladinda olursa guzel olur insallah 2 tane kiz evlad cok sanslisin 2 ikizler zordur bakimi herseyi ama bicir bicir evde 2 tane seker mi seker kiz ne guzel cok sevindimEvet çok yakınız ben 36 yaşındayım kızlarım 3 yaşında nasip olursa bu 3. Olacak inşallah bizim de pek kimse bilmiyor
Neden yasakladı ya kahve de şifaKafeinsiz bile yasak dedi sodayi bile olabildikce icmemeye calis icersende 1 tane ic dedi kahveye uzuldum abur cubur fast food tatli herseyi cok seven biriydim kilom 57 ama yiyip almayanlardan hepsinden vazgecmek hic uzmedide cocugum saglikli olsun yeter sag salim elime aliyim kahve yikti
Ay bende cuma gidecem inşallah duyarımMerhaba benim de aynı şekilde cuma günü kalp atışına gidicem inşallah duyabiliriz
Vallahi bilmiyorum turk kahveside yasak dedi bende uzuldum kolaydi fast food tatli neyse de kahveye uzuldum ama grupta herkes 1 bardak turk sade icibilirsin diyorNeden yasakladı ya kahve de şifa
Doktor yasaklamadikca yolculukta engel yok fakat çok özel bir durumuzun var içinizden geldiği gibi davranın nasıl rahat hissediyorsanizEvet yurtdisi tatilim vardi gebelik saglikli devam ederse iptal ediyim riske girmeyeyim 3 ayi doldurayim oyle gezerim ucakla simdi riske girmeyeyim demi? ,esim sagolsun 7 yil sonunda Allah in bize hediyesi insallah olacak ,hicbisey yaptirmiyor yemeklerimi filan disaridan soyluyorum kadin aldiriyor temizlikte esimde yapiyor yemek cok heyecanli yaslarimizda var insallah saglikli aliriz kucagimiza
Bende gidecegim korkuyorum 6+5 olacak insallah duyariz heyecanliyizHanımlar yarın kalp atışına gideceğiz inşallah, doktorum bir şey demedi ama idrara sıkışık mı gitmek lazım acaba?
Neeee tatlı da mı yasak eyvah eyvahVallahi bilmiyorum turk kahveside yasak dedi bende uzuldum kolaydi fast food tatli neyse de kahveye uzuldum ama grupta herkes 1 bardak turk sade icibilirsin diyor
Keseyi karından mı gördünüzHanımlar yarın kalp atışına gideceğiz inşallah, doktorum bir şey demedi ama idrara sıkışık mı gitmek lazım acaba?
Aynen benimde öyle göğüslerim gece çok fena sabah çok daha iyi oluyor hiç anlamıyorumAcikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum