2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Neeee tatlı da mı yasak eyvah eyvah 🫣
3 sayfalik diyet programi verdi elime keseyi gordugumuz gun baya guzel hazirlamis doktor esimin yanindada anlatti gunde 100 kez soruyor ne yedin ne ictin diye kahveye cok uzuldum cips abur cabur da yikti ama onlar kesindi diyecegi paketli yiyeceklerin hepsini cikar dedi ve haftanin 2 gunu balik 2 gunu et 3 gunu sebze sik sik az yiyeceksin her gun ceviz badem meyve yogurt sut kahvaltin yumurta peynir salata bol bol yesillik roka maydonaz yasakladi

Aynen benimde öyle göğüslerim gece çok fena sabah çok daha iyi oluyor hiç anlamıyorum
Bendr anlamiyorum geceleri inanilmaz mahvediyor beni ustune yatamiyorum gunduzleri baya relaks oldukca buyudu esim simdiden boyle olduysa dogumda dusunemiyorum dedi ama goguslerim normalinde buyuk hep

Arkadaşlar bu arada ben antidepresan kullanıyordum Citol. Cuma gün psikiyatri doktoruma gittim hamileyim ne yapayım dedim hemen kesmen lazım dedi, bende hocam öğrenince 2 gün kesmeye çalıştım ama baş dönmesi denge kaybı vs birsuru şey yaşadım dedim, olabilir geri çekilme belirtisi keseceksin dedi şuan dayanamıyorum en azından yarima dusuremeZmiydi şuan hiç iyi değilim çarpıntı var başım tuhaf ne yapayım bilen var mı aşırı ağlayasım var birden böyle ilacın kesilmesi doğru mu 😪😔😔😔

Arkadaşlar bu arada ben antidepresan kullanıyordum Citol. Cuma gün psikiyatri doktoruma gittim hamileyim ne yapayım dedim hemen kesmen lazım dedi, bende hocam öğrenince 2 gün kesmeye çalıştım ama baş dönmesi denge kaybı vs birsuru şey yaşadım dedim, olabilir geri çekilme belirtisi keseceksin dedi şuan dayanamıyorum en azından yarima dusuremeZmiydi şuan hiç iyi değilim çarpıntı var başım tuhaf ne yapayım bilen var mı aşırı ağlayasım var birden böyle ilacın kesilmesi doğru mu 😪😔😔😔
Çok zorlu bı sureç olacak senin için çok üzgünüm annem de kullanıyor kaç kere bırakmaya çalıştı çok zor geldi bırakmadı ama senin durumun ayrı karnındaki için çabalayacaksin Allah korusun bebeğine zarar verirse ömür boyu çekersin kesinlikle yarım bile kullanma

Kizlar sag kasigima surekli batma gibi kramplar giriyor cikiyor 6+4 hamileyim korkuyorum normalmdiir sizce
Canım bende bugün 6+4 üm ama kasık ağrısı kramplar beni bitirdi bugün. Yazan var mı diye bakıyordum. Hep sağ kasığımda biraz yukarda oluyor. Resmen tuta tuta yürüdüm bugün. İftara yolu enfeksiyonum var omu tetikledi anlamadım. Bu ikinci gebeliğim ilkinde hiçbir şey yaşamamıştım.

Benim bir tanıdığım kullanmıştı ama 3 aydan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum. Cok geçmiş olsun 🌸

Teşekkür ederim 🥰 2 evladım var tabiki karnimdaki bebeğime asla zarar gelmesini istemediğim için belki başına gelen olmuştur diye yazmak istedim, normalde ilaç kullanmiyordum annem 7 8 ay önce ameliyat olacaktı masadan kalkamaz dediklerinde o gece panik atak geçirmişim beni acile götürdüler doktorda bu ilacı verdi aslında gayet sağlam bir psikolojiye sahip olduğumu düşünüyorum ,yoğun stres üzüntü anında herkesin başına gelebilecek bir durumdu keşke doktor ilaç başlamayın terapi yapsaydı şuan bu durumda olmazdım

Kizlar satiyorum/ariyorum kisminda konu actim lansinoh cift sagim makinesi alali 1 hafta oldu satiyorum 1900tl. 2 kez ancak kullandim.

Ilk 3 ay kesinlikle yasak diye biliyorum... ablam bu hastalik yuzunden cocuk bile yapamadi..sonra bitane oldu..ilacsiz yapamadigi icin cok zorlanmisti .
Umarim cabucak gecer bu sure senin icin
Bizin planlı gebelikti, herhangi bir ruhsal.problemim yok yukarıda yazmıştım annemin hastalık sürecinde bir kere panik atak geçirdiğim için ilaç verdi bende bilmediğim için kullandım bilseydim ilk önce terapiye giderdim bu yüzden direk ilaç vermeseydi şuan hiç ilaç kullanmamış olacaktım nasip..

Bizin planlı gebelikti, herhangi bir ruhsal.problemim yok yukarıda yazmıştım annemin hastalık sürecinde bir kere panik atak geçirdiğim için ilaç verdi bende bilmediğim için kullandım bilseydim ilk önce terapiye giderdim bu yüzden direk ilaç vermeseydi şuan hiç ilaç kullanmamış olacaktım nasip..
aBlamda anksiyite 10 15 senedir var.panik atak gecitmiyor ama hep korkusu var.. Allah yardimciniz olsun

Kizlar dungece 3de geldik eve durumum epey kötüydü amakalp atışları var okadar kanamaya nasıl dusmeri anlamadim kanamam hala devam ediyor adet seklinde pihtilar düşüyor bu hafta kiritik dedi dinleniyorum bu haftayı atlatmam önemli
Çok çok geçmiş olsun canım. Güzelce dinlen. Başında biraz stres yaşadın ama sonu güzel olacak 🤲🏻

X