- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.881
Güzel haberler bekliyoruz canım14 40 da canim korku endise cok uyuyamadim hic vallahi insallah guzel haberler veririm
Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşAllahGüncelleme, keseyi gördük şükürler olsun 5+0
Gözün aydın canım.. Kalp atışı için ne zaman çağırdı?Güncelleme, keseyi gördük şükürler olsun 5+0
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım.. Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Sağol canm teşekkür ederim hepimiz alalım inşallahGözün aydın sağlıcakla kucağına al inşAllah
Demekki 6+0 da duymayı planlıyorlar. İnşallah sağlıkla duyarsınızTeşekkür ederim canımhaftaya pazartesi çağırdı inşallah duyarız
Amin canım inşallahDemekki 6+0 da duymayı planlıyorlar. İnşallah sağlıkla duyarsınız
Ben de daha hiç doktora gitmedim. Cuma günü 6+1 de gideceğim. İnşallah duyarım
Birkaç gün sonra tekrar dene canım. Bi de erken gebelik testi miydi yoksa normal test miydiKızlar merhaba benim adetime 5 gün var bugün öğleden sonra test yaptm negatif ama hissedyrm birde 9 yada 10 gün kala kasklarim alttan ağrıyordu 2 gün ağrıdı şimdi yok acaba yerleşme zamanimiydi erken mi ogrendm acaba ?
bende merak ediyorum henüz duymadığımız için inşALlah hayırlısı ile duyarızKızlar kalp atışını karından mı duyuyosunuz
Normaldi ya erken gebelik testi almadım. 9 10 gün kala kasıklarm agridi dedim acaba bebek mi yerleşti?Birkaç gün sonra tekrar dene canım. Bi de erken gebelik testi miydi yoksa normal test miydi
Ben erken gebelik yaptım o da tam çıkmıştı ikinci çizgi, sonra denemek için normal yaptım çok silik çıktı. Duyarlılığı çok yüksek olmuyor normal kaset testlerin.onları adet gecikmesi olunca yapınca daha net çıkıyor. Eğer fırsatın varsa erken gebelik testi ile dene ya da birkaç gün daha bekle canım benceNormaldi ya erken gebelik testi almadım. 9 10 gün kala kasıklarm agridi dedim acaba bebek mi yerleşti?
Olmadı yarn erkende alym erkenle denerm arrkBen erken gebelik yaptım o da tam çıkmıştı ikinci çizgi, sonra denemek için normal yaptım çok silik çıktı. Duyarlılığı çok yüksek olmuyor normal kaset testlerin.onları adet gecikmesi olunca yapınca daha net çıkıyor. Eğer fırsatın varsa erken gebelik testi ile dene ya da birkaç gün daha bekle canım bence
Döllenme zamanına göre değişiyor kimisi erken kimisi geçKızlar bu ultrasona göre ve sat a göre hafta farkı neden olur benim kafam hala karışık