- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.661
Allah sağlıklı bir kız nasip etsin inşallahYaaa bir oğlum var ve kız denmesine ihtiyacım var, çocuk Faslı’nı kapatacağım haydin kızlar yok mu kız diyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıklı bir kız nasip etsin inşallahYaaa bir oğlum var ve kız denmesine ihtiyacım var, çocuk Faslı’nı kapatacağım haydin kızlar yok mu kız diyen
Şaka bir yana Allahım hayırlısını nasip etsin kızı erkeği yok benimkisi espri kızlar eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.Allah sağlıklı bir kız nasip etsin inşallah
Şu aşırı susuzluk bende de var gerçekten sebep hamilelik mikiCanım ölçümle alakalı bir şey benim de 6 artı 5 olması gerekirken dün 6 + 2 çıktı kağıda baktım doğru ölçümü yapmamış 2+ arasında koyuyor ya. Olabilir İlk gebeliğimde mide bulantısından başka bir şey yoktu Bir de Batma hissi bu gebelikte yaşamadığım belirti kalmadı yüzümde sivilceler çıktı ayağım yanıyor aşırı susuzluk hissi bel ağrısı daha bir sürü şey var Bir de artık kanamam var üstüne dün kan sonuçlarım ve idrar tahlillerim hepsi normal çıktı bunlara rağmen iyi düşünelim iyi olsun
Bende de var dudaklarım soyuluyorŞu aşırı susuzluk bende de var gerçekten sebep hamilelik miki
Bi sorun olur dedi mi peki benim kendi doktorum hic bisey dememisti başka bir doktora gittim o çok olumsuz konuştuBenimde sat a görw 6 haftalık ama kese 4 haftalık dedi
O kimyasal zararlı olabilir ben de saçlarımı kestirmek istiyorum ama bilemedimKızlar tüy sarartıcı kremle kaşları açmak bir zararı var mı dır ?
Kız erkek belirtileri nasıl oluyorBen rüyamda erkek doğurduğumu gördüm ama kız belirtilerim var sanki kız gibi geliyor bakalım ne olacak öyle keseden tahmin yapılıyorsa ben de atayım keşke keseden anlayabilsek
Ya bende de var bu dudak soyulmasi aşırı kuruyor dudaklarım kan sonuçlarım normal çıkmış hani kansızlık felan da görülmüyor ama neden acaba?kız bebek belirtisi mi ki?Bende de var dudaklarım soyuluyor
Hormonlardan kaynaklı bnce tahlillerde bişey cikmadiysa ona bağlıyorum bnŞu aşırı susuzluk bende de var gerçekten sebep hamilelik miki
Ayyyy kızlarda mi oluyor bu durum inşallah kız belirtisidir bndede var çünküYa bende de var bu dudak soyulmasi aşırı kuruyor dudaklarım kan sonuçlarım normal çıkmış hani kansızlık felan da görülmüyor ama neden acaba?kız bebek belirtisi mi ki?
Bilmiyorum ki tatlım bende size sordum işte yani hiç bilgim yok bu konuda kediannesibiri belirtilerim kiz demis ya onda da varmis dudak soyulmasi bende acaba oyle mi dedimAyyyy kızlarda mi oluyor bu durum inşallah kız belirtisidir bndede var çünkü
Kanaman ne durumda canım benim hala lekelenme tarzi arada oluyor doktor progestanda vermedi bana duruyorum öyle bakalimAyyyy kızlarda mi oluyor bu durum inşallah kız belirtisidir bndede var çünkü
Kestirdim ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Hatta Banu çiftçi diplere gelmediği sürece amonyaksız boyanın da zararsız olduğunu söylüyor.O kimyasal zararlı olabilir ben de saçlarımı kestirmek istiyorum ama bilemedim
Demi yaa bende öyleydim ilk gebeligimde yüzüm öyle guzellesmisti ki şimdi her sabah başka biyerden sivilce çıkmış oluo hayret ediyorum hem cildim kuruyo hem bu sivilceler neyin nesi dieKız belirtisi olarak cildim çok bozuldu. Dudak sorulmasını belirti anlamında söylemedim. Ama önceki gebeligimde sanki cilt bakımı yaptırmış gibi parlıyordum herkes erkek dedi şu an cildim felaket o yüzden kıza yordum. Sivilce bastı resmen
Ay evet ya benimde sivilce bastı oğlumda yüzüm çok güzeldiKız belirtisi olarak cildim çok bozuldu. Dudak sorulmasını belirti anlamında söylemedim. Ama önceki gebeligimde sanki cilt bakımı yaptırmış gibi parlıyordum herkes erkek dedi şu an cildim felaket o yüzden kıza yordum. Sivilce bastı resmen