2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Her şey güzel olacak.. sende mucizeni yaşayacaksın Allahın izniyle.. bugün kaçıncı haftadasın ve doktor randevun ne zaman
6.haftam bitiyor haftaya gidicem kalp atışı için.inşallah dediğiniz gibi olur ❤yani benim aslında haftam belli değil keseyi gördüğümde 4 haftalık demişti üzerinden 2 hafta gecti canım

Merhaba sizin adınıza cok sevindim benimki de son âdet tarihimle uymuyor inşallah haftaya kalp atışlarını duyabiliriz.bana da doktor %80 ihtimalle düşecek dedi
Ben çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏼

Ben çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏼
Kürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?

Çok çok çok sevindim canım. Tüm üzüntülerin geçmişte kalsın. Bundan sonrası hep güzel olsun 🌸

Kürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?
3 gün daha geçe almıştım kürtajı. O gün de gitsem alttan görünürmüş ultrasonla görünmezmiş. Ben kesin olsun diye biraz daha beklemek istedim. 8 haftadan önce kesede bozulma vs yoksa almıyorlar zaten bildiğim kadarıyla

Ya kaç kilosun canım çok sevindim senin adına darısı bize zayıflarda daha erken duyuluyormuş
Biz de bugün kontrole gittik, 6+1miş. karından çok derinden kalp atışı duyuldu sizin de çok derinden mi gelmişti kalp atışı 😬 çok iyi duyamadım doktor normal zamanla hızlanacak, 1 ay sonra kontrole gelirsin her şey yolunda dedi

X