- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.581
Evett kuzumAlttan mı gördün bunu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett kuzumAlttan mı gördün bunu canım
Bu süreçte çevremize söz hakkı vermemeliyiz bence. Herkes çok biliyor da doktordan iyi bilecek halleri yok, vermişse kullanmak gerekiyordur. Ben de kullanıyorum.Kızlar progestan zararlı mı doktor kullan dedi çevremde bi kaç kişi de çok zararlı falan diyor
Canm bn bugün gittim 6+5 te kalp atışını duydum kese için hiç gitmedim zaten kese için de 6+5 diye yazabilirsin listeyeÇok geçmiş olsun umarım her şey yolundadır acile gittin mi canım? Mavilikelebek
Duyarsın benim 30 Du duydum git bugünKızlar sat 31 aralık bugün kalp atışını duyar mıyım acaba? Yoksa haftaya mı gideyim doktora
Çok üzüldüm ne denir bilmiyorum dualarım seninleBen bebeğimi kaybettim listeden çıkarabilirsiniz inşallah siz sağlıkla alırsınız kucağınıza
Sözün bittiği yer canım. Ne desem acını hafifletmez. Benzer şeyler yaşamış biri olarak acını anlayabiliyorum sadece. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Rabbim en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Kocaman sarılıyorumBen bebeğimi kaybettim listeden çıkarabilirsiniz inşallah siz sağlıkla alırsınız kucağınıza
Rabbim yeniden en güzel sağlıklı bir şekilde bir daha nasip etsin inşallahBen bebeğimi kaybettim listeden çıkarabilirsiniz inşallah siz sağlıkla alırsınız kucağınıza
Bol bol dinlen o zaman canım ilaclarini düzenli kullan geçecek inşallahKızlar hastaneye gittim bebeğin kalp atışları vardı kanamam olduğunu söyledim ilaç verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi böyle kanaması olanlara %45 düşük ihtimali veriyoruz dedi bol bol dinlenip uzan kendine bakman lazım dedi öğleden sonra kan sonuçlarımı almaya gideceğim ilaçlarımı alacağım
İnşallah canm çok sağolBol bol dinlen o zaman canım ilaclarini düzenli kullan geçecek inşallah
Bugün verseneKızlar sanırım hamileyim :) Pazartesi günü kan verdim negatif cıktı ama içimde hep hamile olduğum his vardı.
Rutin içmem gereken ilaçlarım var hatta hepsini kesmiştim bile. Dün akşam test yaptım 2 çizgi çıktı dua edin kızlar yarın tekrardan kan vereceğim.
Akşama misafirim var işten hemen eve geçmem gerekiyorBugün versene
Kese ile ilgili diye biliyorum, kalp atışı ile ilgili değil bencekızlar beta ile kalp atışının bi alakası var mı ?
Benim de ya yemekten önce bulanıyor yemek yedikten sonra bulanıyor ay inşallah daha kötü olmaz ilk gebeliğim de bu kadar olmamıştı bunda fenayım yaKızlar fena mide bulantısı başladı bende
Çok erken başlamış sizinki.. İnşallah erken biterBenim de ya yemekten önce bulanıyor yemek yedikten sonra bulanıyor ay inşallah daha kötü olmaz ilk gebeliğim de bu kadar olmamıştı bunda fenayım ya
Yaşınız,iliniz , göründüyse eğer kesenizi kaçıncı haftada gördünüz. Bilgileri tamamlayıp beni etiketleyin lütfenMerhabalar 5+2 haftalık hamileyim listeye eklerseniz 10ocak sat..