2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Biz ağustos grubundayız kanaması hala devam eden kanama alanı küçülen arkadaşlar var aramızda . Dr lar en kötü ihtimali söylemek zorunda onlara bakma sen

Merhaba güzel anne adayları. Bugün kürtaja gitmiştim 7+5 tim ve bir mucize oldu. Bebek göründü ve kalp atışını duyduk Geç döllenme olmuş ve son adet tarihimi 2 hafta ileri aldılar. Bugün itibari ile 6+1 im. 10 Ekim doğum günü hesaplanıyor. 2 haftadır neler yaşadığımı, duygularımı tarif etmem mümkün değil. Hepinize sağlıklı gebelikler ve bebişler diliyorum. Onlar gerçekten bir mucize bir kez daha anladım

Yaşınız,iliniz , göründüyse eğer kesenizi kaçıncı haftada gördünüz. Bilgileri tamamlayıp beni etiketleyin lütfen
32 yaş Ankara 5+0 da kese göründü bu 2.hamıleliğim ikiz oğullarım var 15 aylık tüp bebekler, bu normal yolla oldu kediannesibiri

Bugün bende ilk defa kan verdim. 7 aylık evliyim ilk defa şüphelenip idrar testi yapmıştım kaset testler ile silik çzgi çıktı. Bugün beta hcg sonucum 68 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim. Aile hekimimiz pazartesi tekrar kan vermek için çağırdı pazartesi 500 üstü olursa gayet iyi diyeceğiz şuan kesin değil ama ihtimal var dedi gülerek. Dua edin inşallah olursa bende Ekim annesi olacağım

İki günde iki katı artış normal 500 için 5-6gun sonra olması lazım bazen çok artabilir ama 500 üstü iyi demesi yanlış olmuş hayırlı olsun şimdiden umarım sağlıkla ilerler

500 altı olursa iyi olmaz mı yani ay korktum Perşembe kan verdim sonuç cuma çıktı adetimin de 4. Günü bugün gecikme
Yani perşembe 68 ya iki gün sonra cumartesi 136 iki gün sonra pazartesi 272 ya da üzeri çıkarsa normal demeliydi 272 üzeri hepsi iyidir hatta bazen yüzde 60 lik artış bile normal olabilir

Yani perşembe 68 ya iki gün sonra cumartesi 136 iki gün sonra pazartesi 272 ya da üzeri çıkarsa normal demeliydi 272 üzeri hepsi iyidir hatta bazen yüzde 60 lik artış bile normal olabilir
Yaa belki aile hekimi olduğu için böyle konuştu bilemedim pazartesi sonuçtan sonra kadın doğum uzmanından randevu alırım hemen teşekkür ederim belki 500 altı oldu diye stres yapıp üzülecektim bunu duydum ya doktor ne dese illaki kadın doğum uzmanına sormadan moral bozmam

Aynen aile hekimleri gebelik hakkında çok bilgili olmayabiliyorlar hatta bizim burda ebe var 4 haftalık gittim iğne yazdırmaya dedim keseyi görmedi mi dedi 5.haftadan önce nasıl görünsün dedim

Merhaba sizin adınıza cok sevindim benimki de son âdet tarihimle uymuyor inşallah haftaya kalp atışlarını duyabiliriz.bana da doktor %80 ihtimalle düşecek dedi

Merhaba sizin adınıza cok sevindim benimki de son âdet tarihimle uymuyor inşallah haftaya kalp atışlarını duyabiliriz.bana da doktor %80 ihtimalle düşecek dedi
Her şey güzel olacak.. sende mucizeni yaşayacaksın Allahın izniyle.. bugün kaçıncı haftadasın ve doktor randevun ne zaman

Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…