2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Her şey güzel olacak.. sende mucizeni yaşayacaksın Allahın izniyle.. bugün kaçıncı haftadasın ve doktor randevun ne zaman
6.haftam bitiyor haftaya gidicem kalp atışı için.inşallah dediğiniz gibi olur ❤yani benim aslında haftam belli değil keseyi gördüğümde 4 haftalık demişti üzerinden 2 hafta gecti canım

Merhaba sizin adınıza cok sevindim benimki de son âdet tarihimle uymuyor inşallah haftaya kalp atışlarını duyabiliriz.bana da doktor %80 ihtimalle düşecek dedi
Ben çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin

Kürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?

Çok çok çok sevindim canım. Tüm üzüntülerin geçmişte kalsın. Bundan sonrası hep güzel olsun

Kürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?
3 gün daha geçe almıştım kürtajı. O gün de gitsem alttan görünürmüş ultrasonla görünmezmiş. Ben kesin olsun diye biraz daha beklemek istedim. 8 haftadan önce kesede bozulma vs yoksa almıyorlar zaten bildiğim kadarıyla

Ayy evet hepimiz için güzel bir süreç olur umarım şuan doktor arayışındayım sen doktor ayarlayabildin mi ?
Aslında kardeşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum da normal gebe poliklinikteydim riskli gebeliğe gönderdiler bundan sonraki süreç onlarla ilerleyecek umarım memnun kalırım

Ya kaç kilosun canım çok sevindim senin adına darısı bize zayıflarda daha erken duyuluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…