- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.621
Bnmki 5. Haftada başladı ilk gebeliktede 5te başlamıştıEvet biliyorum ilkinde de onu kullanmıştım baslicam sanırım mecburen böyle gitmez çünkü ilk kez bu kadar yoğun oldu ya 7 de başlıyor demişlerdi de hızla girdik
Yok ya çok takmıyorum ilk gebeliktede olmuştu kafam rahat o yüzdenBiz ağustos grubundayız kanaması hala devam eden kanama alanı küçülen arkadaşlar var aramızda . Dr lar en kötü ihtimali söylemek zorunda onlara bakma sen
6.haftam bitiyor haftaya gidicem kalp atışı için.inşallah dediğiniz gibi olur ❤yani benim aslında haftam belli değil keseyi gördüğümde 4 haftalık demişti üzerinden 2 hafta gecti canımHer şey güzel olacak.. sende mucizeni yaşayacaksın Allahın izniyle.. bugün kaçıncı haftadasın ve doktor randevun ne zaman
Ben çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyinMerhaba sizin adınıza cok sevindim benimki de son âdet tarihimle uymuyor inşallah haftaya kalp atışlarını duyabiliriz.bana da doktor %80 ihtimalle düşecek dedi
Kürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?Ben çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin
Çok çok çok sevindim canım. Tüm üzüntülerin geçmişte kalsın. Bundan sonrası hep güzel olsunBen çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamıştı. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin
3 gün daha geçe almıştım kürtajı. O gün de gitsem alttan görünürmüş ultrasonla görünmezmiş. Ben kesin olsun diye biraz daha beklemek istedim. 8 haftadan önce kesede bozulma vs yoksa almıyorlar zaten bildiğim kadarıylaKürtajı kaç gün sonraya planlamışlardı? Beklemeyi siz mi tercih ettiniz yoksa onlar mı bekleyelim dediler?
Strestendir canım kötüyü çağırma, geçer inşallahDüşük yaptığım hafta da dudağımda yine uçuk çıkmıştı
Canım çok sevindim iyi ki beklemişsin mucizen seninle3 gün daha geçe almıştım kürtajı. O gün de gitsem alttan görünürmüş ultrasonla görünmezmiş. Ben kesin olsun diye biraz daha beklemek istedim. 8 haftadan önce kesede bozulma vs yoksa almıyorlar zaten bildiğim kadarıyla
Merhaba sizin tek mi ikiz mi hayırlı olsunkediannesibiri
Yaş 30
Şehir Düzce
13.12.2023
Kese 4+0
Kalp atışı 5+4 6+1
11 ocak aşılama tarihim şuan 6+2 haftalık dedi doktor ultrasonda
Doğum tarihi ortalama 14.10.2024
Tek teşekkür ederimMerhaba sizin tek mi ikiz mi hayırlı olsun
Çok sevindim hayırlı olsun hiç sorunsuz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen çok hırpaladım kendimi %90 dediler bana da. Pijamalarımı terliğimi her şeyimi alıp kürtaja gitmiştim artık hiç umudum kalmamışt. Gerçekten her şey olacağına varıyor umudunuzu kaybetmeyin
Aslında kardeşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum da normal gebe poliklinikteydim riskli gebeliğe gönderdiler bundan sonraki süreç onlarla ilerleyecek umarım memnun kalırımAyy evet hepimiz için güzel bir süreç olur umarımşuan doktor arayışındayım sen doktor ayarlayabildin mi ?
Biz de bugün kontrole gittik, 6+1miş. karından çok derinden kalp atışı duyuldu sizin de çok derinden mi gelmişti kalp atışıçok iyi duyamadım doktor normal zamanla hızlanacak, 1 ay sonra kontrole gelirsin her şey yolunda dedi
Çok teşekkür ederim canım, darısı başınıza inşallahYa kaç kilosun canım çok sevindim senin adına darısı bize zayıflarda daha erken duyuluyormuş