- 6 Mart 2019
- 752
- 1.100
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.641
HoşgeldinizBen de geldim araniza :)
Anne Adi : Efda
Sehir : Ankara
SAT : 18.01.2024
Tahmini Dogum Tarihi : 26.10.2024
kediannesibiri
Hangi doktora gidiyorsun32 yaş Ankara 5+0 da kese göründü bu 2.hamıleliğim ikiz oğullarım var 15 aylık tüp bebekler, bu normal yolla oldukediannesibiri
Hosbuldum :)Hoşgeldiniz
Benimde sat a görw 6 haftalık ama kese 4 haftalık dedi6.haftam bitiyor haftaya gidicem kalp atışı için.inşallah dediğiniz gibi olur ❤yani benim aslında haftam belli değil keseyi gördüğümde 4 haftalık demişti üzerinden 2 hafta gecti canım
Ebru biberoğluna A life gıtmıştım ılkinde şimdi karar veremedm belki ona gıderim yıneHangi doktora gidiyorsun
Canım ölçümle alakalı bir şey benim de 6 artı 5 olması gerekirken dün 6 + 2 çıktı kağıda baktım doğru ölçümü yapmamış 2+ arasında koyuyor ya. Olabilir İlk gebeliğimde mide bulantısından başka bir şey yoktu Bir de Batma hissi bu gebelikte yaşamadığım belirti kalmadı yüzümde sivilceler çıktı ayağım yanıyor aşırı susuzluk hissi bel ağrısı daha bir sürü şey var Bir de artık kanamam var üstüne dün kan sonuçlarım ve idrar tahlillerim hepsi normal çıktı bunlara rağmen iyi düşünelim iyi olsunKızlar bugün kalp atışını duydum ilk defa çok şükür
6+1 dedi doktor.Benim sata göre 6+5 olması gerekiyor ona takıldım biraz..
Bide kızlar bilen varsa yorum yapabilir mi? Dudağımda uçuk çıktı korkmalı mıyım?
İçinde kimyasal bulunan her şeyden olabildiğince uzak durKızlar tüy sarartıcı kremle kaşları açmak bir zararı var mı dır ?
Bnm ilk gebeligimde kese şekli böyleydi erkek olduKızlar doktor 7 haftalık dedi. Cinsiyet tahmini yapabilen var mıdır acaba aramızdasevgiler
Yaaa bir oğlum var ve kız denmesine ihtiyacım var, çocuk Faslı’nı kapatacağımBnm ilk gebeligimde kese şekli böyleydi erkek oldu