- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.416
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.561
35 yaş / İstanbul / sat 11 Ocak / embriyo transfer 29 ocak / tahmini doğum tarihi 17.10.24Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Aynen canım malesef öyle bir dönemdeyiz ki insan en yakınlarıyla bile mutluluğunu paylaşamiyorAynen bence de söyleme şimdi herkes birbirini çekemez olmuş. Saklaya bildiğin kadar sakla bence ne yaparsan artık söyleme diye boşuna demiyorlar
Aynen öle hamilemisin bilmiyrmda ins hamilesndr cnmAynen canım malesef öyle bir dönemdeyiz ki insan en yakınlarıyla bile mutluluğunu paylaşamiyor
Evet canım 6+3 günlük oldukAynen öle hamilemisin bilmiyrmda ins hamilesndr cnm
Benim de 8.45 ti canım 7+3Valla pazartesi kontrolde 8 mm çıktı 6+5 te:) senin kaç çıktı
Hayırlı olsun bende de mide bulantısı yok herkesin belirtisi farklı oluyorMerhabalar bende 7+3 üm. Sevgililer gününde kalp atışını duyduk miniğimin. Benim şuan hiç belirtiö yok mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti. Kalp atışını duymasam hamile olduğuma inanmıcam
aynısını kayınvalidem de söylüyor , doktora danıltığımızda komşunuzdan duyduklarına inanmayın dediKızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya
Ben de bugün 7+2 yım bende de pek belirti yok kafana takma herşey yolunda olduğu süreceMerhabalar bende 7+3 üm. Sevgililer gününde kalp atışını duyduk miniğimin. Benim şuan hiç belirtiö yok mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti. Kalp atışını duymasam hamile olduğuma inanmıcam
Niye zararlı olsun? Lazım olmasa doktor zaten vermez. Kullanmasan bir şey olursa o çevrendekilerin hepsi kaybolur.Kızlar progestan zararlı mı doktor kullan dedi çevremde bi kaç kişi de çok zararlı falan diyor
Herkes bişey diyor valla ben de sinir oluyorum böyle insanlara zaten hassas bi dönemdeyiz aklımızda soru işareti bırakıyorlarNiye zararlı olsun? Lazım olmasa doktor zaten vermez. Kullanmasan bir şey olursa o çevrendekilerin hepsi kaybolur.
Olur mu öyle şey.. Gebeliğin devam etmesi, bebeğin gelişim için en önemli hormon progesteron. Progestan da bu hormonun dışarıdan alınmış hali. En iyisi kullandığımız ilaçları veya olduğumuz tedaviyi çevremizdekilere anlatmamak. Kafa karıştırıyorlarKızlar progestan zararlı mı doktor kullan dedi çevremde bi kaç kişi de çok zararlı falan diyor
Bende progestan fitil kullanıyorum. 10. Haftaya kadar kullanacağım. Zararı tabi ki yoktur. Zararlı birşeyi doktorlar bize önermez diye düşünüyorum.Kızlar progestan zararlı mı doktor kullan dedi çevremde bi kaç kişi de çok zararlı falan diyor
Ya ne güzelKızlar kese görüntüsü nasıl sizce sanki içinde yolk oluşmuş gibi mi lekelenme için progestan verdi 5+2 bugün
Ayy evet hepimiz için güzel bir süreç olur umarımBen de bugün 7+2 yım bende de pek belirti yok kafana takma herşey yolunda olduğu sürecerahat bir hamilelik geçirmek herkese kısmet olmaz sevin bence
Alttan mı gördün bunu canımKızlar kese görüntüsü nasıl sizce sanki içinde yolk oluşmuş gibi mi lekelenme için progestan verdi 5+2 bugün