- 22 Şubat 2024
- 116
- 170
- 18
- 39
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.881
Canım bende epeydir var kaşıntı gebelik kolestazi diye bişe var onda genelde avuç içlerinde kaşıntı oluyormus ne olur ne olma diye l sağlık ocağında kan verdim bilirubin karaciğer değerlerine baktılar temiz çok şükür ... Benimde diz eklemi ve dizden aşağısı çok kaşınıyor insaAllah doğuma kadar kasinmam ..seninde bir kan değerlerine baktirman gerek ..Kızlar günaydın herkese güzel pazarlarbugün 22 haftalık olduk ama ilk kez bu gece sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadım sadece dizimden alt taraflar ayak parmaklarıma varana kadar kasindim ya benim gibi olan var mı acaba
ben Altus AI 81 Yb almıştım kışın, gayet memnunum.Arkadaşlar bende kurutma makinesi önerisi isteyeceğim sizden. Kullanıp memnun olanlarınız marka model önerebilir misiniz? Yeni alacağım çok kararsız kaldım. Ütülü teknolojiler buhar değil su veriyor diyorlar filan kafam çok karıştı. Çocuk doğmadan bu kurutma işini halledeyim diyorum yoksa çamaşır olayı çok eziyet olacak gibi
Yok hayır hiç nemli kalmıyor. Sadece bir kere nevresim çarşaf atmıştım o nemli çıktı biraz. Onlar da büyük parçalar olduğu için her yerine sıcaklık gelmedi sanırım o yüzden oldu yoksa kıyafetler hep kuru çıkıyo. Genelde ütüye de gerek kalmıyo katlayıp kaldırıyorumKurutma makinesinden çıkınca direkt dolaba kaldırıyormusun peki? Çevremde kullananlar var, nemli kalıyor, tekrar asıyorum diyenler oldu. O yüzden almakta tereddüt ettim ben bu zamana kadar.
Ben v10 kullanıyorum 2 yıl oluyor alalı çok memnunum sadece halı başlığını kullandığım için lazerli başlığa hiç ihtiyaç duymadım zaten başlık tak çıkar bana zor geliyor, aşırı pratik iyi temizliyor benim beklentimi karşılıyor açıkçasıArkadaşlar bsey soracağım malum konumuzla ilgili değil ama dikey şarjlı süpürge almayı düşünüyorum, Dyson alacağız galiba ama hangisini alacağımıza karar veremedik bir fikriniz var mı
Bende v12 var. Ben hafifliğinden dolayı tercih ettim çok memnunum. Çok hafif hiç yormuyor beni. Haznesi küçük ama hiç sorun çıkarmadı küçüklük bana. Kilolarca toz çıkmıyor zaten evdenArkadaşlar bsey soracağım malum konumuzla ilgili değil ama dikey şarjlı süpürge almayı düşünüyorum, Dyson alacağız galiba ama hangisini alacağımıza karar veremedik bir fikriniz var mı
Yaaa bunu duymadım hiç ama genetik gecis vardır illaki . Dedim ya sağlık olsun gerisi mühim değil normal değeri ne ise o olsun çok kilolu ya da çok zayıf sıkıntı oluyor sağlıklı güzel değerlerde doğsun miniklerimizAyy ben her gun seker yiyorum birde doktorum ne dedi biliyormusun kilo cekimi atiyorum senin kayinvaliden esini kac kg dogurduysa cocugunda o kilolarda olurmus meraktan yakin cevreme hep sordum baba ile cocugun kilosu gercekten tutuyor esim 4 5 kg dogmus gorecegiz
Ben de 3 sene önce aldım aynı markayı gayet memnunumben Altus AI 81 Yb almıştım kışın, gayet memnunum.
Geçen aynı şey reklam olarak karşıma çıktı ama benim açımdan mantıklı gelmedi. Dolaptan 2. El baksan daha iyi olmaz mı?Kızlar ana kucağı kiralamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ve önereceğiniz bir site var mı
Evet kesinlikle haklisin benim ailemde bile erkek kiz cocuk muhabeti var sirketleri var mesela yakin cevremin akrabalarimin ailemin kiz devamlilik saglayamaz muhabeti var ama anne baba bakiminda erkeklerden bisey beklemiyorlar kizlardan bekliyorlar bende hep dua ediyorum vatanina milletine kendine yetebilecek hayirli bir insan olsun Allah im benim sagligimi eksik etmesin biz bakarizBizim milletin vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek gibi bir derdi yok maalesef. Önemli olan kendi menfaatleri. Eskiden erkek çocuk sahibi olmak avantajlıydı. Kendisi çalışır eve para getirir, karısı evde hizmetçilik eder... Kız evlenip gidiyor, bize ne faydası var diye düşünüyorlardı. Şimdi artık gelinle birlikte oturma diye birşey kalmadı, oğlan evlenince ayrı eve çıkıyor, ihtiyaç halinde de kızlar daha çok ilgilendiği için kız çocuk daha avantajlı duruma geçti. Eski insanlar bu kafada olsun ona yapacak birşey yokta gençlerde aynı. Benim bir oğlum var, şimdi kime ikincide erkek desem beni teselli etmeye başlıyor
Bende duymadim benim perinatalog dedi kadin dogum uzmanim kilodan konustuk esinin annesinin genetigini aliyor kilo dedi sor esin kac kg dogmus dedi annesine seninkide ortalama dogar dedi saglikli olsun bende takilmiyorum hic kg suna ben cok problemli hamilelik gecirdigim icin hep saglik gununde hayirlisiyla dogsun diye dua ediyorumYaaa bunu duymadım hiç ama genetik gecis vardır illaki . Dedim ya sağlık olsun gerisi mühim değil normal değeri ne ise o olsun çok kilolu ya da çok zayıf sıkıntı oluyor sağlıklı güzel değerlerde doğsun miniklerimiz
Bende v15 var çok çok memnunum iki de kedimiz var. Ama şimdi alacak olsam en son çıkan neyse onu almaya çalışırdım o zaman en son çıkan v15’tiArkadaşlar bsey soracağım malum konumuzla ilgili değil ama dikey şarjlı süpürge almayı düşünüyorum, Dyson alacağız galiba ama hangisini alacağımıza karar veremedik bir fikriniz var mı
Buda etken elden alarak belki bir ihtimal güvenelirsin, kiralayinca maliyetin ne olucak ne kadar süre tahmini kullanabilirsin, sevecek mi vb soruları sen ve bebeğin cevaplar ona göre karar verirsen daha iyi olur gibiOnu düşündüm canım ama ayıplı ürün gelmesinden çekiniyorum, ortalama 5000 lira ikinci eli
Haklısın canım teşekkür ederim chicco ile mamma arasında tercih yapacağız gibi görünüyorBuda etken elden alarak belki bir ihtimal güvenelirsin, kiralayinca maliyetin ne olucak ne kadar süre tahmini kullanabilirsin, sevecek mi vb soruları sen ve bebeğin cevaplar ona göre karar verirsen daha iyi olur gibi
Amin canım. Bende hep öyle dua ediyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin. Sağlığım yerinde olduktan sonra ben evimde yaşarım, kimsenin beni yanına alıp bakmasını beklemem. Benim çocuğumdan beklentim beni sırtında taşıması degil. İyi bir insan olsun, güzel işler yapsın bana yeter.Evet kesinlikle haklisin benim ailemde bile erkek kiz cocuk muhabeti var sirketleri var mesela yakin cevremin akrabalarimin ailemin kiz devamlilik saglayamaz muhabeti var ama anne baba bakiminda erkeklerden bisey beklemiyorlar kizlardan bekliyorlar bende hep dua ediyorum vatanina milletine kendine yetebilecek hayirli bir insan olsun Allah im benim sagligimi eksik etmesin biz bakariz
İnşaallahAyy Amin canım inşallahcok geçmiş olsun bol su bunun en güzel ilacı çünkü aynı durumu bende yaşıyorum idrar yolu enf. Ve kum dökme nedeniyle kasilmam oldu 2 tane iğne oldum şuan progestan kullanıyorum yürüyüş filan yasakladı, 12sinde detaylı usg var inşallah iyi haberler alırım sizde kontrolde inşallah iyi haberlerini alırsınız
Sadece 1 gece magnezyum almayı unuttum ve aynı şeyi yaşadım. Bacaklarım ve ayak parmaklarım kasıldı, kramp girdi yataktan zor kalktım. Bu aylardan sonra magnezyum çok önemli sanırım aksatmayın kızlarMerhaba kızlar. Bu sabah ilk defa krampla uyandım. Önce sol bacağıma, sonra sağ bacağıma girdi. Çok keskin bir ağrı acıydı. İnce baldırlarıma girdi. Yatakta dönerken oldudoktorumla paylaştım hemen, magnezyuma başladık. İnşallah bir daha olmaz. Eskiden de ayağıma kramp girerdi ama bu çok değişik birşeydi.
Ben şunu aldım canım derecesi de var, katlanabilir ama çok sağlam bir şeye benziyor ben çok beğendim belki fikir olurGünaydın kızlar, kuzenim banyo küvetini alacak sen seç ben alayım dedi. Ama nasıl seçmeliyim neye göre seçmeliyim hiç bilmiyorum, fikriniz var mı?
Canım ben de geçen kış Bosch Serie 8 aldım elim ayağım oldu gerçekten çok memnunum. Daha önce neden almamışım dedim. Islak bırakmıyor, buruşturmuyor, kendi kendini temizliyor ve ütü ayarı da var tavsiye ederim.Arkadaşlar bende kurutma makinesi önerisi isteyeceğim sizden. Kullanıp memnun olanlarınız marka model önerebilir misiniz? Yeni alacağım çok kararsız kaldım. Ütülü teknolojiler buhar değil su veriyor diyorlar filan kafam çok karıştı. Çocuk doğmadan bu kurutma işini halledeyim diyorum yoksa çamaşır olayı çok eziyet olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?