• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
2 tane kızım var ikisinde de ne bi ağrı ne bi sızı hamile değilmis gibi hic bir belirtim yoktu🤣 simdi 3 cocuğuma hamileyim ilk gunden 11 haftaya kadar aşırı bi gögüs ağrım vardi alt karın ağrım vardı birde kasık ağrım daha once hic bunları yaşamamıştım😁 cok değisik gerçekten
Erkek istiyorsundur sende benim gibi😂 benimde bir kızım var . oğlum deme hissini merak ediyorum 🥹 ama kızda olsa evladımız orası ap ayrı

Merhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
Benim çok oldu canım dinlen bişey yapma ılacinida düzenli kullan geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

ben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.

mumkun oldugunca test yaptirdigimi unutmaya calistim ben, diger turlu insan arastira arastira bir hal oluyor. 😒 cok sukur sonuclar iyi geldi. darisi saglikla herkesin basina 🙏🏻
Ense kalınlığı yüksek çıktığı için mi yaptırmıştınız? Bizim de 14+5 de 3.7 mm çıktı da sıvı aldırmak istemiyorum eşimle nipt düşünüyoruz o yüzden soruyorum 😊

Erkek istiyorsundur sende benim gibi😂 benimde bir kızım var . oğlum deme hissini merak ediyorum 🥹 ama kızda olsa evladımız orası ap ayrı
Ya bende kız istiyordum bugün doktor demedi ama sanki erkekti yanlış görmediysem 😃

Eklentiler

• IMG-20250317-WA0004.webp
    IMG-20250317-WA0004.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 26
Ya bende kız istiyordum bugün doktor demedi ama sanki erkekti yanlış görmediysem 😃
O çıkıntılara aldanmayın , bi doktorun cinsiyet tespiti videosunu izliyordum kocaman çıkıntı vardı erkek diycek sandım doktor kız dedi videoda kesin olarak 😂 bizim anlamadığımız, onların bildiği farklı şeyler var demekki kızda olabilir belli olmaz🥰

O çıkıntılara aldanmayın , bi doktorun cinsiyet tespiti videosunu izliyordum kocaman çıkıntı vardı erkek diycek sandım doktor kız dedi videoda kesin olarak 😂 bizim anlamadığımız, onların bildiği farklı şeyler var demekki kızda olabilir belli olmaz🥰
Ya orasıda öyle tabi 2 hafta daha beklicem 😃

Rabbim gönlune göre versin inşallah canım❤️ valla inanmicaksın ama galiba yine kız istiyorum😁🥰 hani kucucuk.oluyolar ya renkli renkli kıyafetler,tokalar ayyy😁🥰🥰 ama Erkek te olsa kız da olsa benim canım sağlıklı doğsun da kız erkek farketmez❤️

Burda 7+4 du bı kaç kişi erkek dedi neye göreeee 😅😅😅🙈🙈🙈🙈🙈

Eklentiler

• 17422437518862027271666118033691.webp
    17422437518862027271666118033691.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 22
Rabbim gönlune göre versin inşallah canım❤️ valla inanmicaksın ama galiba yine kız istiyorum😁🥰 hani kucucuk.oluyolar ya renkli renkli kıyafetler,tokalar ayyy😁🥰🥰 ama Erkek te olsa kız da olsa benim canım sağlıklı doğsun da kız erkek farketmez❤️
Bende kız bebek aşığıyım ilk gebeliğimde kız oldupunu duyunca dünyalar benim olmuştu🥰 şuan kızım bana aekadaş gibi heryere benle geliyor, geziyoruz, bi yerlere gidiyoruz
Erkek çok istiyorum Allah biliyor ama kızda olsa asla üzülmem sağlıkla gelsinler hepsi🤍

Bende kız bebek aşığıyım ilk gebeliğimde kız oldupunu duyunca dünyalar benim olmuştu🥰 şuan kızım bana aekadaş gibi heryere benle geliyor, geziyoruz, bi yerlere gidiyoruz
Erkek çok istiyorum Allah biliyor ama kızda olsa asla üzülmem sağlıkla gelsinler hepsi🤍
Kız cocuk bir başka🥰 arkadaşın olur,can yoldaşın olur herseyin o olur🥰 inşallah bitane de erkek cocuğun olur ozaman kuzum❤️🤲 Sağlıkla gelsinler insallah🤲❤️

Aa randevu iptal olmadimi gitmeyimce peki talihsizlik olmuş.
Te fatihden taksiyle gitrim Sultangaziye ama 1 saat geçmişti çoktan doktorda gitmişti:( amankayıt açtırdım danışmadan geldim görünsin diye
Yarına randevu açmıştı doktor şansıma hemen aldım sabaha eylüşüm

Te fatihden taksiyle gitrim Sultangaziye ama 1 saat geçmişti çoktan doktorda gitmişti:( amankayıt açtırdım danışmadan geldim görünsin diye
Yarına randevu açmıştı doktor şansıma hemen aldım sabaha eylüşüm
Allahtan yarina varmiş randevu bide randevuya gitmeyince alinmiyor ya bi sure randevu vardir bundada hayir inşallah yarin güzel sonuçla çikarsin hastaneden♥️

Back
X