• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Attım kuzum hemen üstte kaldı

Tekrar eklenti yaptım 🙈
Ay hiçde anlamam ama kız diyesimm geldiiii
Ya bu güzel cihazı olan hastane istanbuldamı😂 ben bi özele gittim iyi bi hastane diye bebeğimi çektiği hale bak şimdi atim
Cihazın kötülüğünden çocuğum canavara benziyor😂😂 11 haftalıkdı burda 8.9 gün önce gittim

Eklentiler

• 1000027962.webp
    1000027962.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 17
Gün içinde büyük tuvaletine çok çıkan varmı benim gibi
En az 3.4 kere gidiyorum ya yoğun ağrı geliyo koşuyorum hemen

Ay hiçde anlamam ama kız diyesimm geldiiii
Ya bu güzel cihazı olan hastane istanbuldamı😂 ben bi özele gittim iyi bi hastane diye bebeğimi çektiği hale bak şimdi atim
Cihazın kötülüğünden çocuğum canavara benziyor😂😂 11 haftalıkdı burda 8.9 gün önce gittim
Yok kuzum Aksaray merkez ultrason görüntüsü çok kaliteli ve büyük fotoğraf gibi veriyor 🙈

9. Haftada başladım ben. Doktorum erken başlıyorum dedi. Dvit ile beraber bi tablet. Ağrılarım da çok vardı. Berbat bi bacak ağrım bar ama gelmedi hala.
Benim üç gün süren şiddetli ağrım vardı hatta düşük yapıcam sandım o derece. doktor magnezyum verdi ama sonra geçti ağrım. Kan tahlilinde de mg ortalama değerlerde çıktı ben de öyle olunca içmedim. Ağrı olmasa vermeyecekti sonuçta diyorum ama bilemedim buraya yazıp sorayım dedim

Magnezyum agrı.icin kulanılır benim cok alt karın ağrım vardi 1 hafta kulandım sadece sonra braktım ağr.geçmişti zaten
Teşekkür ederim. İlerleyen dönemlerde kullanayım o zaman ben de. Ağrım olmadığı müddetçe boş yere kullanmak da istemedim açıkçası.

Gün içinde büyük tuvaletine çok çıkan varmı benim gibi
En az 3.4 kere gidiyorum ya yoğun ağrı geliyo koşuyorum hemen
Canım normalde günde bir yada iki günde bir çıkılması gerekiyor diye hatırlıyorum. Hele ishalsen ve günde bi kaç kez çıkıyorsan doktoruna bildir. Enfeksiyon yada stoplazma testine baksın 🫶

Hiç öyle olumsuz düşünme bende bebeğimi kaybettim temmuzda şimdi yine hamileyim sende tekrar hamile kalacaksın Rabbim'in izniyle
Sizin de başınız sağolsun. Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şimdilik biraz dinlenmeye alacağım kendimi. Çünkü psikolojim alt üst oldu. Günlerdir ağlıyorum. En doğru zamanda kavuşurum ben de inşallah.

Back
X