- 2 Temmuz 2019
- 934
- 979
- 103
Ay hiçde anlamam ama kız diyesimm geldiiiiAttım kuzum hemen üstte kaldı
Tekrar eklenti yaptım![]()
Ya bu güzel cihazı olan hastane istanbuldamı

Cihazın kötülüğünden çocuğum canavara benziyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiçde anlamam ama kız diyesimm geldiiiiAttım kuzum hemen üstte kaldı
Tekrar eklenti yaptım![]()
Ay inşallah canım haber edicem zaten yazcam burayaAllahtan yarina varmiş randevu bide randevuya gitmeyince alinmiyor ya bi sure randevu vardir bundada hayir inşallah yarin güzel sonuçla çikarsin hastaneden![]()
İkili taramada cinsiyet söylerlermi acabaAy inşallah canım haber edicem zaten yazcam buraya
Valla cinsiyet partisi yapcaz kız kardeşim annem babamİkili taramada cinsiyet söylerlermi acaba![]()
Yok kuzum Aksaray merkez ultrason görüntüsü çok kaliteli ve büyük fotoğraf gibi veriyorAy hiçde anlamam ama kız diyesimm geldiiii
Ya bu güzel cihazı olan hastane istanbuldamıben bi özele gittim iyi bi hastane diye bebeğimi çektiği hale bak şimdi atim
Cihazın kötülüğünden çocuğum canavara benziyor11 haftalıkdı burda 8.9 gün önce gittim
HarikaValla cinsiyet partisi yapcaz kız kardeşim annem babam
Eşimin kardeşleri, ailesi felan bi benim haberim olcak kimseye söylemicemama öğrenir öğrenmez yazcam buraya
Zaten birilerine demem lazım yoksa dayanamam ahaha
Bana da erkek dedi hemen dönüş yapıyor amaYa ben o hesaba yazdim cevp yazmadi profilini ss alip atabilirmisiniz bende yollamak istiyorum usg resmini.
İnşallah teşekkür ederimGrupta bi çok arkadaşımda var, ilaçlarınızı kullanın yorulmayın çok inşallah atlatırsınız![]()
İnşallah çok teşekkür ederimBenim çok oldu canım dinlen bişey yapma ılacinida düzenli kullan geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim üç gün süren şiddetli ağrım vardı hatta düşük yapıcam sandım o derece. doktor magnezyum verdi ama sonra geçti ağrım. Kan tahlilinde de mg ortalama değerlerde çıktı ben de öyle olunca içmedim. Ağrı olmasa vermeyecekti sonuçta diyorum ama bilemedim buraya yazıp sorayım dedim9. Haftada başladım ben. Doktorum erken başlıyorum dedi. Dvit ile beraber bi tablet. Ağrılarım da çok vardı. Berbat bi bacak ağrım bar ama gelmedi hala.
Teşekkür ederim. İlerleyen dönemlerde kullanayım o zaman ben de. Ağrım olmadığı müddetçe boş yere kullanmak da istemedim açıkçası.Magnezyum agrı.icin kulanılır benim cok alt karın ağrım vardi 1 hafta kulandım sadece sonra braktım ağr.geçmişti zaten
Ekran fotosu atabilirmisiniz ismini acaba baska birinemi yazdim yanlişliklaBana da erkek dedi hemen dönüş yapıyor ama![]()
Cvs testi önermediler mi?Ense kalınlığı yüksek çıktığı için mi yaptırmıştınız? Bizim de 14+5 de 3.7 mm çıktı da sıvı aldırmak istemiyorum eşimle nipt düşünüyoruz o yüzden soruyorum![]()
Canım normalde günde bir yada iki günde bir çıkılması gerekiyor diye hatırlıyorum. Hele ishalsen ve günde bi kaç kez çıkıyorsan doktoruna bildir. Enfeksiyon yada stoplazma testine baksınGün içinde büyük tuvaletine çok çıkan varmı benim gibi
En az 3.4 kere gidiyorum ya yoğun ağrı geliyo koşuyorum hemen
Sizin de başınız sağolsun. Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şimdilik biraz dinlenmeye alacağım kendimi. Çünkü psikolojim alt üst oldu. Günlerdir ağlıyorum. En doğru zamanda kavuşurum ben de inşallah.Hiç öyle olumsuz düşünme bende bebeğimi kaybettim temmuzda şimdi yine hamileyim sende tekrar hamile kalacaksın Rabbim'in izniyle