• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
1000043387.webp
Canim benim oğlumun gorseline çok benzettim parlaklık bile aynı 🙄

Anlamına bak mutlaka kuranda geçip anlamı çok kötü olan isimler var Rabia mesela 4. Demekmiş bir insan çocuğuna neden dördüncü desin. Onlar kız çocuklarına isim vermiyor sayıyla çağırıyorlar
Evet anlamı çok önemli her kurandan geçen isim koyulmamalı ama şu bir gerçek artık nerdeyse her kes aynı isimleri koyuyor..beğenmek çok zor bana

Kız bebek önerileri istenmişti benim listem muhtemelen bazıları size tuhaf gelecek ama kulağa hoş geliyor ☺️

Arya
Nehir
Ezgi
Bejna
Zelal
Derin
Dildar
Mavi

Kızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki ya 😂 kız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi
bence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım

Komşumuzun kızının adı esila çok yaramaz 😃 o geldi aklıma
Çevrede olunca çağrışım yapıyor 🙂
Anlamı da güzel aslında Arapça'da ikindi sonrası ve akşam üzeri anlamlarına gelmektedir. Esila ismi, güzelliği ve letafeti temsil etmektedir. Bu isme sahip olan kimseler ağırbaşlı, iyi huyludur.

bence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım
Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuş 😊 İnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım 😊
Doktor baya emin söyledi bize

Kızlar nasılsınız?

Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?

Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuş 😊 İnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım 😊
Doktor baya emin söyledi bize
Değişenler oluyormuş ya ondan emin olamıyorum
çok pembe almıyorsan sorun olmaz bence :)

Kızlar nasılsınız?

Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galiba
sanırım pik yaptığı bi zaman oluyor, cumartesi benim mesela öyleydi.
bıçak gibi kesilmiyor ama unutuluyor

13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galiba
sanırım pik yaptığı bi zaman oluyor, cumartesi benim mesela öyleydi.
bıçak gibi kesilmiyor ama unutuluyor
maşallah, inşallah geride bırakmışsınızdır. Hoppa

Back
X