Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hayırlısı olsun ya bakalım
Evet anlamı çok önemli her kurandan geçen isim koyulmamalı ama şu bir gerçek artık nerdeyse her kes aynı isimleri koyuyor..beğenmek çok zor banaAnlamına bak mutlaka kuranda geçip anlamı çok kötü olan isimler var Rabia mesela 4. Demekmiş bir insan çocuğuna neden dördüncü desin. Onlar kız çocuklarına isim vermiyor sayıyla çağırıyorlar
O beyaz şey mi popo kısmında içerde gözükenO görünen parlak şey testis oluyor sanırım. Kızlarda daha yukarda bu kadar büyük durmuyor netten baktımda![]()
Artık ne olursa ya sağlıklı olsunlar da önemli değil insan gene de merak ediyor işte
Komşumuzun kızının adı esila çok yaramazBen çok güzel bi isim arıyorum hem anlamı güzel olacak hem söylemesi kolay ve çok fazla duyulmuş olmayacak isim öneriniz varsa alabilirim bebeğim kız
Esilayı düşünüyorum aslında ama emin de olamadım çok zor karar vermek
bence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırımKızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki yakız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi
Çevrede olunca çağrışım yapıyorKomşumuzun kızının adı esila çok yaramazo geldi aklıma
Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuşbence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım
Değişenler oluyormuş ya ondan emin olamıyorumBana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuşİnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım
Doktor baya emin söyledi bize
Kesin dediyse değişmez ama benzetiyorum dediyse degişebilir belkiDeğişenler oluyormuş ya ondan emin olamıyorum
çok pembe almıyorsan sorun olmaz bence :)
13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galibaKızlar nasılsınız?
Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
yok kesin demedi, hatta 16. haftada kesinleşir ama büyük ihtimal kız dediKesin dediyse değişmez ama benzetiyorum dediyse degişebilir belki![]()
Anladım canım gönlünden geçen olsun inşallahyok kesin demedi, hatta 16. haftada kesinleşir ama büyük ihtimal kız dedi
o açıya bakarak söyledi. cinsel organı oluşmamış daha dedi
13+1 deyim bu hafta baya azaldı sizin de haftaya geçer benceKızlar nasılsınız?
Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
maşallah, inşallah geride bırakmışsınızdır.13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galiba
sanırım pik yaptığı bi zaman oluyor, cumartesi benim mesela öyleydi.
bıçak gibi kesilmiyor ama unutuluyor
inşallah geçer, artık midem acıyor sürekli kusmaktan13+1 deyim bu hafta baya azaldı sizin de haftaya geçer bence