- 19 Temmuz 2023
- 1.903
- 2.642
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.861
Erkek bebekler daha fazla oluyor bir de annenin şekere yatkınlığı varsa bebeğin kilosu fazla oluyor bazen . Sağlıklı olsunlar da önemli olan oBenim 22 haftalikken 4 lu taramam vardi 500 gramdi suanda 23 oldum bakalim
Onun da seveni çok ya, kullanışlılığı hakkında fikrim yok ama. Benim ilk gebeliğim yani tecrübeli değilim banyoda minicik bebeği tutarken panik yaparım kesin. O yüzden yerde olması benim gibiler için daha iyiAnladığım kadarıyla katlanabilir küvette sorun yok pek ama kovanın sabit olması daha iyi. Ben de aniden katlanmasından korkmuştum zaten ondan kararsızdım. Peki bu ayaklı olanlar nasıl bilginiz var mı?
Kesinlikle onceden kiz evlat degersizdi kiz cocuk bakma evlendikten sonra miras konularinda halen bir erkek kadar degerli olamiyor yada soyismi olayindan sirket devamliligi acisindan halen yeri konumu sorgulaniyor erkek cocuklari simdi baya gundeme geldi herhalde anne babaya kizlar bakiyor ya ondan degerlilesti malda bence halen erkek cevremde duyuyorum bu problemleri fazlasiylaEskiden kız çocuğu sahibi olmak olumsuz birseymiş gibi bir algı vardı, şimdi de aynı şeyi erkek çocuklar için yapıyorlar. Bende denk geliyorum sürekli. Kız evlat öz evlat, kızı olmayan anne babayım demesin... Allah imtihan etmek istedikten sonra kızlada imtihan eder erkeklede. Allah'tan hayırlısını istemek varken saçma sapan senaryolar yazıyorlar.
Ayy ben her gun seker yiyorum birde doktorum ne dedi biliyormusun kilo cekimi atiyorum senin kayinvaliden esini kac kg dogurduysa cocugunda o kilolarda olurmus meraktan yakin cevreme hep sordum baba ile cocugun kilosu gercekten tutuyor esim 4 5 kg dogmus gorecegizErkek bebekler daha fazla oluyor bir de annenin şekere yatkınlığı varsa bebeğin kilosu fazla oluyor bazen . Sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Hemen actir canim hamilelik isleri iste herseyi yasiyoruz vallahi saglikli 9 ay bitsin diye dua ediyorum Allah imaİyi pazarlar herkese, ya benim sol kulağım tıkandı su falan da kaçmadı bı sabah uyandım böyle.Acaba sürekli sol tarafıma yattgm için olablr mi sizce.Hayatimda kulağımın tikandigini hiç hatırlamıyorum
Ayyy pınarcımmm benim eşim prematüre bebiş olarak doğmuşşş, allah korusun bunu okuyunca tedirgin oldumAyy ben her gun seker yiyorum birde doktorum ne dedi biliyormusun kilo cekimi atiyorum senin kayinvaliden esini kac kg dogurduysa cocugunda o kilolarda olurmus meraktan yakin cevreme hep sordum baba ile cocugun kilosu gercekten tutuyor esim 4 5 kg dogmus gorecegiz
Kulak tıkanması da mi hamilelikle ilgiliHemen actir canim hamilelik isleri iste herseyi yasiyoruz vallahi saglikli 9 ay bitsin diye dua ediyorum Allah ima
Hersey olabilir hic tikanmamis herkes her gun hayatlarinda yasamamis hastaliklari yasiyorlar sorunlari yasiyorlar bunyesel sorunlar bagisiklik baskilaniyor organlar baskilaniyor yer degisitiriyorKulak tıkanması da mi hamilelikle ilgiliAmin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebislerimize
Ayy kusum insallah olmaz kilo ayri belki 4 kg degilde 2,900 olue atiyorum ya saglikli olsunlarda hep dunyaya gelisleri insallahAyyy pınarcımmm benim eşim prematüre bebiş olarak doğmuşşş, allah korusun bunu okuyunca tedirgin oldum
Canım ben V15 detect absolute kullanıyorum ama Ben aldığımda 17ydi. Şimdi uçmuş fiyatlar. Bazılarında başlıklar dahil değilmiş. Kendi sitesinden al mutlaka farklı satıcılardan alan arkadaşlarım hep sıkıntı yaşadılar garanti sürecinde.Arkadaşlar bsey soracağım malum konumuzla ilgili değil ama dikey şarjlı süpürge almayı düşünüyorum, Dyson alacağız galiba ama hangisini alacağımıza karar veremedik bir fikriniz var mı
İsmim Nur .24 yaşındayım .izmirliyim .son adet tarihim 20 Aralık .kalp atışını 6+2 de öğrendim .kızım olucak . Allah nasip ederse doğum tarihim . 27 Eylül gözüküyor ama Ekim ilk haftası da olabilir
Bütçeniz uygunsa Siemens öneririm. D Derya5801 Dyson V15, tüm evi tek şarjla süpürmek için uygun, ben bu yönden onu tercih etmiştim. Çekim kalitesi açısından Dyson'lar arasında çok büyük bir fark yok, V15'te lazer başlık var ama ben ondansa fırçalı aparatı kullanmayı tercih ediyorum, halıları çok iyi süpürüyor. Özetle Dyson için en belirleyici özellik şarj süresi bence.Arkadaşlar bende kurutma makinesi önerisi isteyeceğim sizden. Kullanıp memnun olanlarınız marka model önerebilir misiniz? Yeni alacağım çok kararsız kaldım. Ütülü teknolojiler buhar değil su veriyor diyorlar filan kafam çok karıştı. Çocuk doğmadan bu kurutma işini halledeyim diyorum yoksa çamaşır olayı çok eziyet olacak gibi
Bizim milletin vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek gibi bir derdi yok maalesef. Önemli olan kendi menfaatleri. Eskiden erkek çocuk sahibi olmak avantajlıydı. Kendisi çalışır eve para getirir, karısı evde hizmetçilik eder... Kız evlenip gidiyor, bize ne faydası var diye düşünüyorlardı. Şimdi artık gelinle birlikte oturma diye birşey kalmadı, oğlan evlenince ayrı eve çıkıyor, ihtiyaç halinde de kızlar daha çok ilgilendiği için kız çocuk daha avantajlı duruma geçti. Eski insanlar bu kafada olsun ona yapacak birşey yokta gençlerde aynı. Benim bir oğlum var, şimdi kime ikincide erkek desem beni teselli etmeye başlıyorKesinlikle onceden kiz evlat degersizdi kiz cocuk bakma evlendikten sonra miras konularinda halen bir erkek kadar degerli olamiyor yada soyismi olayindan sirket devamliligi acisindan halen yeri konumu sorgulaniyor erkek cocuklari simdi baya gundeme geldi herhalde anne babaya kizlar bakiyor ya ondan degerlilesti malda bence halen erkek cevremde duyuyorum bu problemleri fazlasiyla
Bende almak istiyorum kurutma makinesi. Kışın çamaşırları evin içinde kurutmak zorunda kalıyorum . Hiç içime sinmiyor. Doğumdan önce alsam çok iyi olacak.Arkadaşlar bende kurutma makinesi önerisi isteyeceğim sizden. Kullanıp memnun olanlarınız marka model önerebilir misiniz? Yeni alacağım çok kararsız kaldım. Ütülü teknolojiler buhar değil su veriyor diyorlar filan kafam çok karıştı. Çocuk doğmadan bu kurutma işini halledeyim diyorum yoksa çamaşır olayı çok eziyet olacak gibi
Allah gerçekten akıl fikir versin, ablamın da 2 oğlu var herkes keşke bir tane de kız olsaydı diyorBizim milletin vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek gibi bir derdi yok maalesef. Önemli olan kendi menfaatleri. Eskiden erkek çocuk sahibi olmak avantajlıydı. Kendisi çalışır eve para getirir, karısı evde hizmetçilik eder... Kız evlenip gidiyor, bize ne faydası var diye düşünüyorlardı. Şimdi artık gelinle birlikte oturma diye birşey kalmadı, oğlan evlenince ayrı eve çıkıyor, ihtiyaç halinde de kızlar daha çok ilgilendiği için kız çocuk daha avantajlı duruma geçti. Eski insanlar bu kafada olsun ona yapacak birşey yokta gençlerde aynı. Benim bir oğlum var, şimdi kime ikincide erkek desem beni teselli etmeye başlıyor
Arkadaşlar bende kurutma makinesi önerisi isteyeceğim sizden. Kullanıp memnun olanlarınız marka model önerebilir misiniz? Yeni alacağım çok kararsız kaldım. Ütülü teknolojiler buhar değil su veriyor diyorlar filan kafam çok karıştı. Çocuk doğmadan bu kurutma işini halledeyim diyorum yoksa çamaşır olayı çok eziyet olacak gibi
Ben 4 ay önce kadar arçelik 900 kmx aldım yeni bir model 9 kg program çeşidi çok ısı pompalı falan özellikleri güzel bence, çok da memnunum şu ana kadar işimizi gayet iyi gördüBende almak istiyorum kurutma makinesi. Kışın çamaşırları evin içinde kurutmak zorunda kalıyorum . Hiç içime sinmiyor. Doğumdan önce alsam çok iyi olacak.
Kurutma makinesinden çıkınca direkt dolaba kaldırıyormusun peki? Çevremde kullananlar var, nemli kalıyor, tekrar asıyorum diyenler oldu. O yüzden almakta tereddüt ettim ben bu zamana kadar.Ben 4 ay önce kadar arçelik 900 kmx aldım yeni bir model 9 kg program çeşidi çok ısı pompalı falan özellikleri güzel bence, çok da memnunum şu ana kadar işimizi gayet iyi gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?