- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.681
Ona da bakayım canım sağolNuna triv aldık biz çok kolay açılıp kapanıyor ağır da değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona da bakayım canım sağolNuna triv aldık biz çok kolay açılıp kapanıyor ağır da değil
Daha orta fiyatlı olarak cybexe göre filan maxi cosi de iyi ve hafif bir araba diye biliyorum. Yine hastanedeyken birinde görmüştüm Kraft marka küçük o kadar güzel duruyordu ki çok beğenmiştim ama hangi modeli bilmiyorumOna da bakayım canım sağol![]()
Ben Cybex Eezy S Twist aldım canım. Kabin boy, tek tuşla kapanma, hafif ve 360 derece dönüyor. Her yere her markaya baktım en çok içime sinen bu oldu. E bebekte de Bagi Neo var dediğim markaya muadil gösteriliyor ona da bakabilirsin dediğin özelliklerin tümü varMerhaba kızlar bebek arabası önerisi arıyorum katlanır çift yönlü kullanışlı tavsiyeniz var mı marka model önerisi bekliyorum![]()
Benim tartı bi aşağı bir yukarı gidip geliyor ama dikkat ediyorum genelde kabızlık yaşadığımda öyle oluyor tuvaletimi yaptıgımda kilom 66.5Kızlar son haftalarda yememi lokma arttırmadığım halde baya kilo aldım. Siz de o durumda mısınız![]()
Kilo aldın mı yaniBenim tartı bi aşağı bir yukarı gidip geliyor ama dikkat ediyorum genelde kabızlık yaşadığımda öyle oluyor tuvaletimi yaptıgımda kilom 66.5![]()
Ben 62 ile başladım 20 haftalık oldu 66.5 olduk bi süredir böyle yaniKilo aldın mı yani
Ben de 60 oldum yeni. 53,5 la başlamıştım
E süper sizde yok artışBen 62 ile başladım 20 haftalık oldu 66.5 olduk bi süredir böyle yani![]()
biz ve bebişler sağlıklı olalım da kilo alınır verilirE süper sizde yok artış
ben ilk trimesterde aldım 3 kilo
![]()
Ben eskiden diyetisyenle çalıştım onlar genelde sabah aç karnına iç çamaşırları ile tartıldığınız da çıkan gerçek kilonuzdur demiştiBende 61 kilo ile başladım. Şuan 66.3 pijama ile tartılınca evde.
Yaa süperParla mıı bizimde ismimiz Gülce Parla21 haftalığız kızlarımızın ilk adaşı hayırlı olsun
![]()
19+1 bugünBende 61 kilo ile başladım. Şuan 66.3 pijama ile tartılınca evde.
Bagi Neo2 aldık bizdeOna da bakayım canım sağol![]()
Onda hiç sorun yok kesinliklebiz ve bebişler sağlıklı olalım da kilo alınır verilir![]()
Ben de 19. Haftada +4 tüm bu ay bi sıçrama oldu19+1 bugün
Ona da bakayım canımDaha orta fiyatlı olarak cybexe göre filan maxi cosi de iyi ve hafif bir araba diye biliyorum. Yine hastanedeyken birinde görmüştüm Kraft marka küçük o kadar güzel duruyordu ki çok beğenmiştim ama hangi modeli bilmiyorumBenim aklımda olan markalar bunlar
O güzeldi ben de beğendim canımBen Cybex Eezy S Twist aldım canım. Kabin boy, tek tuşla kapanma, hafif ve 360 derece dönüyor. Her yere her markaya baktım en çok içime sinen bu oldu. E bebekte de Bagi Neo var dediğim markaya muadil gösteriliyor ona da bakabilirsin dediğin özelliklerin tümü var![]()
Bunları bı liste yapıp paylaşmam lazımBagi Neo2 aldık bizde![]()
Ayy Amin canım inşallahYaa süperSağlıkla gelsinler inşallah
Biz çarşamba gecesi acillik olduk ağrıdan dolayı .kan idrar kültür derken kadın doğuma yönlendirdiler rahimde kasılma şiddetliydi yatış verdiler düşük riski gördü dr
Serum ve ilaç verdiler idrar yolu enfeksiyon çıktı sürekli rahim kontrol edildi sabah karşı biraz daha iyiydi kendi dr unda gördü çıkış verdi bol su dinlenme..haftaya kontrolümüz var![]()