• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah sizin bebeğiniz de sağlıklı bir şekilde doğar veya en kolay şekilde bu durumu atlatırsınız benim bebeğimdede özofagus atrezisi diye bir hastalıkmışda ameliyatı tipine göre değişiyormuş biraz araştırınca çok tedirgin oldum ama dua ediyorum varsa bile en hafif çeşidi vardır da tek ameliyatla atlatırız diye benim bebeğim beslenme sorunu yaşayacağı için doğar doğmaz ameliyat olur dedi Dr
Yüreğini ferah tut ameliyat olunca düzelecek sonuçta Allah dermansız dert vermesin süreci kolay olsun. Doktorlar hep en ağır tabloyu söylüyor hamilelikte bu tarz şeyler çok can sıkıcı Rabbım feraha çıkarsın

Kızlar son haftalarda yememi lokma arttırmadığım halde baya kilo aldım. Siz de o durumda mısınız🥹
Zerre fazla yemiyorum hatta sıcaktan dolayı ağır şeyler bile yiyemiyorum ama şiştim:/
Sanırım gebelik şekeriyle alakalı:( doktorum testten sonra zaten ortaya çıkacağını söyledi.

Zerre fazla yemiyorum hatta sıcaktan dolayı ağır şeyler bile yiyemiyorum ama şiştim:/
Sanırım gebelik şekeriyle alakalı:( doktorum testten sonra zaten ortaya çıkacağını söyledi.
Aynen öyle sıcaklar daha da az yedirmeye başladı bile denebilir. Ay hayatımda hiç şekerle derdim olmamıştı. Benim de mi var acaba🥲

Merhaba kızlar bebek arabası önerisi arıyorum katlanır çift yönlü kullanışlı tavsiyeniz var mı marka model önerisi bekliyorum ☺️
Merhaba, ben dün bagi easyfold 3 modelini satın aldim. Ben de bu modeli kullanıp memnun olan, alan var mi diye soracaktım.
Aslinda magazaya hafifligine kapılıp bagi gravity modelini denemek icin gittim ama epey kullanissiz bir model olduğunu farkedip bu modele yonlendim.

Kızlar son haftalarda yememi lokma arttırmadığım halde baya kilo aldım. Siz de o durumda mısınız🥹
Ben de (artık) yemiyorum ama kilo alıyorum. Kahvaltı yapıyorum, öğleden sonra kuruyemiş yiyip süt içiyorum, bir süre sonra biraz meyve yiyorum. Akşam da yemek ve bir kâse yoğurt yiyorum. Sonra bir şey yemiyorum sadece bazen smoothie içiyorum. Ama yine kilo alıyorum 😂

Merhaba kızlar bebek arabası önerisi arıyorum katlanır çift yönlü kullanışlı tavsiyeniz var mı marka model önerisi bekliyorum ☺️
Ben Cybex Eezy Twist'e karar verdim, biraz pahalı ama kaliteli. Onu istemezseniz Prego modellerine bakabilirsiniz. Prego Venüs de çift yönlü. ☺️ Kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar.

Ayy evet ya bende aynı şeyi yazıcaktım..kısmen dikkatli ve temkinli gidiyorum yeme konusunda ama bi yandan da tartı artıyor 😅 22+4 haftalık +6 yla devam 64ü gördüm bu hafta

Merhaba, ben dün bagi easyfold 3 modelini satın aldim. Ben de bu modeli kullanıp memnun olan, alan var mi diye soracaktım.
Aslinda magazaya hafifligine kapılıp bagi gravity modelini denemek icin gittim ama epey kullanissiz bir model olduğunu farkedip bu modele yonlendim.
Bı bakayım canım ben de 🙏🏼

Ayy evet ya bende aynı şeyi yazıcaktım..kısmen dikkatli ve temkinli gidiyorum yeme konusunda ama bi yandan da tartı artıyor 😅 22+4 haftalık +6 yla devam 64ü gördüm bu hafta
Ben doona x te karar kaldım 3. bebek içimde kalacaktı bir sene kullanıp sonra baston alacağım.Cybex e puset ve aparat ekleyince fiyatı artıyor bayağı onu alacağıma direk doona alayım dedim bugün arkadaşım almanyadan aldı model yeni ön sipariş verdik 1 ay sonra gelecek inşallah.Sonrada cybexin kabin boyunu alacağım

Ben Cybex Eezy Twist'e karar verdim, biraz pahalı ama kaliteli. Onu istemezseniz Prego modellerine bakabilirsiniz. Prego Venüs de çift yönlü. ☺️ Kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar.
Bu bölgenin rüzgarı meşhur ondan çift yönlü düşündüm bı de asansör yok katlanır olmalı teşekkürler canım bakayım onlara

Benim doktorum kilo konularıyla hiç ilgilenmiyor. Hakikaten icimizden birileri sorsa da aydınlansak . Gidişat iyi değil :)
Benim pazartesiden beri ayaklarım çok şişti, vücudumda da şişkinlik hissediyorum, doktoruma sordum sıcaklardan tüm gebelerim böyle şu an dedi. Bir anda hava 37’lere çıktı çünkü. Suyu artırıp tuzu azaltacağız mecbur

Back
X