• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    24
Merhaba arkadaşlar 12+6 haftalık hamileyim dün gece önce fazla şekilde su geldi pijamamı bile ıslattı ne oluyor diye uyandım sonrasında akıntılı kan geldi sonrası tabi hafif ağrı hissettim bütün gece uyuyamadım çamaşırım hafif pembemsi kan olmuş ikiz bebeğimden birinin kalbi durmuştu kese halen duruyor onun kanamasını diye düşünüyorum ama o gelen su nedir yani akıntı gibi değil oldukça fazla ve bir anda geldi bilgisi olan varmı
Dr gittinmi naptin

Lioo Lioo bugün kalp atışını duyduk ama karından değil. Geç döllenme olmuş şuan 6 hafta ile uyumlu dedi. Normalde 8+3üncü haftadaydım ama artık 6 hafta olarak düşğn dedi. Böyle olunca doğacağı tarih falanda hep değişiyor
6.haftaymış canım. Lioo Lioo

11+6 dan herkese selam kizlar iki gündür mide bulantilarim çok arttı 😕 benim gibi olan varmi bu haftalarda hep midemdekiler cikcak hissi var birde agzimda degisik metal tat var beni cok kotu ediyor bu tat bulantılar azalir dedim 12.haftalarda ama tam tersi artti 🤦

11+6 dan herkese selam kizlar iki gündür mide bulantilarim çok arttı 😕 benim gibi olan varmi bu haftalarda hep midemdekiler cikcak hissi var birde agzimda degisik metal tat var beni cok kotu ediyor bu tat bulantılar azalir dedim 12.haftalarda ama tam tersi artti 🤦
Ben de 11+2 deyim. Son zamanlarda yemekten sonra mideme bi şey oturmuş gibi hissediyorum ve bulantılarım oluyor benim de

Benim en başından beri öyle malesef ağzımın içindeki tat beni bitiriyor. Yazmıştım buraya. Geçecek inşallah 🩷 benim çok uzun sürüyor bir de gebeliklerimde inşallah bu çok uzun sürmez

Kızlar 11+2 de yim. İlk günden beri göğüslerim çok ağrıyordu . Birkaç günden beri ağrımaz oldu. Normal mi acaba
Benimde ağrı değil ama çok fazla şiş.İç çamaşırlarım çok sıkıyor.Hatta sırtım ağrıyor.

Benimde ağrı değil ama çok fazla şiş.İç çamaşırlarım çok sıkıyor.Hatta sırtım ağrıyor.
İşte benim de öyleydi . Ama ağrısı kesildi birkaç günden beri . Bebeğin hareketini hissedecek haftada olsam merak etmem ama ne oluyor ne bitiyor bilemiyorum içimde şu an .

Bana şu zaman bırak demedi, çok yoğun bulantılardan kilo falan verecek duruma geldiğim için sadece bulantım olduğu zaman içiyorum. Genelde bende öyle oluyor yani 16 dan sonra falan hiç içtiğimi hatırlamıyorum. O da 12 den sonra atıyorum haftada bir çok dayanamadığım zaman. Siz nasıl kullanıyorsunuz ki?
benim sadece sabah bulantısı oluyor bide uyuyacağım zaman oluyordu doktoruma söyledim şikayetlerimi yatmadan önce aç karna 2 tane iç dedi . 3aydan sonra bulantılar azalıyor diyorlar ya ondan sordum

Ne zaman bırakacaksınız peki
Ben ilk gebeligimde doguma kadr kullandm berbatti. 2. Sinde ilk 3 ay ve son 2 ay kullandm. Bu cok kotu gecio bulantm gecene kadr kullanacam yani sknti olmadi. Benm cok avir gectigi icin gittgm her doktor gunde 4 e kadr kullanqbilirsn dedi ama ben gece yatmadan 2 aliyorm o sekilde idare ediyorm

Kızlar bulantı için size taktik vereyim bende işe yaradı belki size de yarar. Benim bulantı ilaçlarına alerjim var kullanamıyorum ve çok kötü bulantı yaşıyordum 4 gün öncesine kadar. Hiç bişey yiyip içemiyordum hem sabah hem akşam. Sonra doktorum bana kendini aç bırakma sürekli birşeyfe olsa ağzına zorla at dedi. Bende ilk midem bulana bulana yaptım ve gerçekten birgün sonra işe yaradı. Kahvaltımı abartmadan az az yapıyorum. Kahvaltı sonrası bir saat falan bekleyip bi iki kuru yemiş yiyorum sonra bi saat bekleyip biraz meyve yiyorum bi salatalık sonra bi domates sonra akşam yemeği falan derken hiç kendimi aç bırakmıyorum. Ve midem çok bulandığın da hep kaşarlı tost yapıp yedim oda çok işe yaradı. Yapabilirseniz deneyin belki sizde de işe yarar

Back
X