• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    23
🧿🧿🧿 sağlıkla kucağınıza alın 💕💕 benim de çarşamba günü tam 10+0 olacak ama bir iki gün daha beklesem mi diyorum. Şirketler 10+0da gelebilirsiniz dedi ama siz kaç haftalıkken gittiniz acaba ve kaç günde çıktı sonuç?

Kızlar bizim fetal dna sonuçlarımız geldi. Çok şükür herşey yolunda❤️ ayrıcaaa bir kız bebiş geliyooooooooooo🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
🧿🧿🧿 sağlıkla kucağınıza alın 💕💕 benim de çarşamba günü tam 10+0 olacak ama bir iki gün daha beklesem mi diyorum. Şirketler 10+0da gelebilirsiniz dedi ama siz kaç haftalıkken gittiniz acaba ve kaç günde çıktı sonuç?

Merhaba ben 10+2 de yaptırdım. 9. Günün sabahı haber geldi

Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben doktorumun özel muayehanesine gidiyorum. Şu an için bir hastane ile süreci yürütmüyoruz. Fetal dna için doktorun anlaşmalı laboratuarından randevu aldığımızda eve gelip evde kanımızı aldılar. Ama tüp bebek annesi olacağım kısmetse, tüp bebek sürecimizi de başka bir doktorla onun muayehanesinde ilerlettik. Onun anlaşmalı olduğu hastane kozyatağı acıbademdi. İşlemleri orada gerçekleştirdiler

Ben 10+5 de fetal dna verdim bir haftada cikti sknti olmadi. Ama tabi ne kadr beklense o kadr iyi sonuc aliniyor diyor arkdslar.

Bugün kan vericem önce bir değerimi görüyim inşallah vardır dua edin❤️
Sonuçları aldınız mı ?
Bende gebe kaldığım ay senin gibi oldum 1 hafta leke gördüm sonra kanama başladı, ben kanamanın başladığı tarihi baz aldım.
Ben de doktora gidince muhakkak belirteceğim.Öyleyse benim beklenen doğum tarihi kasimin ilk haftası olabilir
Doçent doktor kağan kocatepenin gebelikte korunma ile alakalı çok güzel bir videosu var
Korunmak zorunlu değil ve bebeğe hiç bir zarar vermiyor
Bir çok kendi alanında bilgili doktorda bunu söylüyor
O yüzden rahat olabilirsiniz.
Birşey olmuyodur belki ,olmasinda.Ama hemşirenin bu uyarasini dikkate alacağım.Ozellikle belirtti çünkü.

Merhaba, evet evet ben aslında yazmıştım 6+3de kalp atışını duyduk biz 🤍 bugün 9+3teyiz elleri kolları oluşmuş miniğimin 😍
Ben bazen kaçiriyorum. :) maşallah büyümüş 🥰

Lioo Lioo Merhaba beni de ekler misin ? Şuan 9+1, keseyi 4+5 de, kalp atışını da 6+5 te duymuştuk. Son adet tarihi 16.01.2025, tahmini doğum tarihi 23.10.2025
Merhaba
son adet tarihi
kese ve kalp atisini Kaçıncı haftada gördün
tahmini doğum tarihi.
caniko bunlari bir yere yazarmsin. Ben ss alip ekledigim icin kolay oluyor
Kızlar 2 gündür gaz sancısı yaşıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra. Gazım yok ama sancısı var. Bu durumu yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?
Valla dünden beri oluyorum. Küçük bebekler bu sanciyle ilk 3 ay her gun yaşıyor onlar nasil dayaniyor

Merhaba
son adet tarihi
kese ve kalp atisini Kaçıncı haftada gördün
tahmini doğum tarihi.
caniko bunlari bir yere yazarmsin. Ben ss alip ekledigim icin kolay oluyor

Valla dünden beri oluyorum. Küçük bebekler bu sanciyle ilk 3 ay her gun yaşıyor onlar nasil dayaniyor
Bende onu düşündüm o kadar ağlamaları boşa değil çok fena bir ağrı

Çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın.
Kasım annelerine bakıyorum. 2 gündür. Benimki geç döllenme olunca buradaki arkadşlar benden çok ileri gitmiş oldu ☺
Canım sen kalp atışını duydun mu

Bende onu düşündüm o kadar ağlamaları boşa değil çok fena bir ağrı
Benim zaten hamile kaldigimdan beri gazım var ama dün fena sanci oldu. Kıyamam bebişlere

Benim zaten hamile kaldigimdan beri gazım var ama dün fena sanci oldu. Kıyamam bebişlere
Yürüyüş yap canım. İnternette öyle yazıyordu ben dün yürüyüş yaptım rahatladım biraz. Bakalım bugünde yapmayı planlıyorum inşallah tekrar sancı çekmeyiz çok zor

Merhaba daha öncede yazmıştım progesteron fitil kullanıyorum 2 gündür su gibi akıntım oluyor biraz korkuyorum berrak su şeklinde bunu yaşayan varmı acaba

Merhaba arkadaşlar 12+6 haftalık hamileyim dün gece önce fazla şekilde su geldi pijamamı bile ıslattı ne oluyor diye uyandım sonrasında akıntılı kan geldi sonrası tabi hafif ağrı hissettim bütün gece uyuyamadım çamaşırım hafif pembemsi kan olmuş ikiz bebeğimden birinin kalbi durmuştu kese halen duruyor onun kanamasını diye düşünüyorum ama o gelen su nedir yani akıntı gibi değil oldukça fazla ve bir anda geldi bilgisi olan varmı

Merhaba arkadaşlar 12+6 haftalık hamileyim dün gece önce fazla şekilde su geldi pijamamı bile ıslattı ne oluyor diye uyandım sonrasında akıntılı kan geldi sonrası tabi hafif ağrı hissettim bütün gece uyuyamadım çamaşırım hafif pembemsi kan olmuş ikiz bebeğimden birinin kalbi durmuştu kese halen duruyor onun kanamasını diye düşünüyorum ama o gelen su nedir yani akıntı gibi değil oldukça fazla ve bir anda geldi bilgisi olan varmı
Lütfen vakit kaybetmeden doktora git pijamana geçecek kadar su olması önemli bir durum

Su gibi akıntı normalmi acaba 9 haftalık hamileyim idrar kaçırdım sandım engel olamadım baya ıslatıyor

Back
X