2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim hep 8 5 ya sarımsak yutuyorum tuzlu yiyorum anca 9 6 oluyor sıcak daha da beter yapıo inşallah çabucak geçer kalan süremiz sağlıkla hızlıca 🙏
Sarımsak tansiyon düşürür ama 😂 Yutma. O yüzden düşüyor olabilir. Sarımsak, limon tansiyon düşürür.

Kızlar merhaba 🌸 size bir şey danışmak istiyorum. Benim klinikte bir doktora gidiyorum, detaylı ultrason için ben bakarım eğwr gerekli görürsem gönderirim derim, muayenelerde tek tek bakıyor ama içimde kalır mı acaba detaylı? Sizin fikriniz ne acaba? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Benim doktorumun ultrason cihazı uygun. Kendisi bakacak, zaten 12. Haftadan beri oluşan bütün organlarını tek tek kontrol ediyor. 2. Hamileliğimde Tr'deydim. O zaman da kendi kadın doğumcum, klinikteki cihazından yapmıştı ayrıntılıyı. Perinatoloğa hiç gitmedim. Makine uygunsa illa ki perinatolog olmasına gerek yok bakan kişinin.

Kızlar ben çok kötüyüm Bi tuhaflık.hissettim iç camasirima baktım.ve ıslakti ama akıntı değil bildiğiniz su 😔 idrar kaçırdım desem az çok hissederdim elim ayağım titriyor sabah doktora gideceğim ne olur Dua edin enfeksiyondan delinmiş olmasın kesem mahvoldum üzüntüden 😓😓😓😓😓😓 ayrıca ayıptır söylemesi nerden geliyor DİE bir vajinayi kontrol ettim ama.sankin vajina içinde et parcasi var yani şiş gibi yada yeni bir et oluşmuş gibi dahada kötü oldum kafayı yiyeceğim 😓😓😓😓
Canimm bende yasadim idrar kacirmistim insallah oyledir

Canim biz korkudan hamile kaldığımı öğrendiğim gün sahalara veda ettik 😁 eşim çok pinpirikli bisey olur DİE doğum sonrasına kadar ara verdik. Uzun süre ara verdiğimiz için alttan muayene beni bugün zorladı 🥲
Bizde oyleee cocuk dogsun saglikla o.moda gectik vallahi😁

damlasu14 damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah

damlasu14 damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
Aminn inşallah şifa bulsun yavrun bian önce
o tek ameliyata bile gerek kalmasın mucize olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun canım benim🙏💕

Kızlar Gaziantep ten bildiriyorum, hava sıcaklıkları 40 dereceye ulaşıyor, fenalık basıyor beni de. Bu yaz işimiz zor olacak gibi ya, ben karneleri dağıtalım o gün yola çıkıp eşimin memleketine geçeceğim en azından daha serin. Yaklaşık 15 saat yol gideceğim inşallah sıkıntısız geçer

Back
X