- 6 Mart 2019
- 779
- 1.158
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de balkon yok esmiyor da ilk kat bizim ev. Allah yardımcımız olsun vallaSorma aşırı sıcak yaa bide bizim ev çok sıcak oluyor tüm gün ikindi akşam güneşini alıyor. Balkonda yok. Hamileliğin son zamanları nasıl geçicek bende kara kara düşünüyorum![]()
Bu yaz Allah yardım etsin bize valla tansiyon sürekli düşüş bideEvet aşırı sıcak![]()
Amin amin. Yükselmesin de düşmesi normal ya. Benim de 10\6 genel olarak.Bu yaz Allah yardım etsin bize valla tansiyon sürekli düşüş bide![]()
Benim hep 8 5 ya sarımsak yutuyorum tuzlu yiyorum anca 9 6 oluyor sıcak daha da beter yapıo inşallah çabucak geçer kalan süremiz sağlıkla hızlıcaAmin amin. Yükselmesin de düşmesi normal ya. Benim de 10\6 genel olarak.
Sarımsak tansiyon düşürür amaBenim hep 8 5 ya sarımsak yutuyorum tuzlu yiyorum anca 9 6 oluyor sıcak daha da beter yapıo inşallah çabucak geçer kalan süremiz sağlıkla hızlıca![]()
Benim doktorumun ultrason cihazı uygun. Kendisi bakacak, zaten 12. Haftadan beri oluşan bütün organlarını tek tek kontrol ediyor. 2. Hamileliğimde Tr'deydim. O zaman da kendi kadın doğumcum, klinikteki cihazından yapmıştı ayrıntılıyı. Perinatoloğa hiç gitmedim. Makine uygunsa illa ki perinatolog olmasına gerek yok bakan kişinin.Kızlar merhabasize bir şey danışmak istiyorum. Benim klinikte bir doktora gidiyorum, detaylı ultrason için ben bakarım eğwr gerekli görürsem gönderirim derim, muayenelerde tek tek bakıyor ama içimde kalır mı acaba detaylı? Sizin fikriniz ne acaba? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Aynen yaYa kızlar çok sıcak değil mi ben uyuyamıyorum ya sıcaktan cam her yer açık yok nefes alamıyorum sanki bu hamilelik nasıl geçecek böyle
Detaylı ultrasonda doktorum düşük olmasını istiyoruz sorun yok demişti.Bu yaz Allah yardım etsin bize valla tansiyon sürekli düşüş bide![]()
Kız doktorum öle dedi ya sarımsak ye bol bol dedi ben şokSarımsak tansiyon düşürür amaYutma. O yüzden düşüyor olabilir. Sarımsak, limon tansiyon düşürür.
Havası bile sıcak onundaAynen yapervane fln banamısin demiyor
Valla bnm için sorun ya gözlerim hep kararıyorDetaylı ultrasonda doktorum düşük olmasını istiyoruz sorun yok demişti.
Benim idrar torbam sorunlu ondan hamileligin basindan beri yasiyorumBen asıl bombayı atıyorum ortaya. Hapşırınca ya da öksürünce idrar kaçıran var mı? Sidikli oldum bu yaştan sonra. Birkaç damla kaçıyor.Kegel egzersizleri yapmaya başladım, umarım işe yarar.
Ayyu ayniyisss canim ben 5 aydir yatiyorum ondan mi acabaBen 56 yla hamile kaldım şu an 65 im 6 ayda 9 kilo![]()
Canimm bende yasadim idrar kacirmistim insallah oyledirKızlar ben çok kötüyüm Bi tuhaflık.hissettim iç camasirima baktım.ve ıslakti ama akıntı değil bildiğiniz suidrar kaçırdım desem az çok hissederdim elim ayağım titriyor sabah doktora gideceğim ne olur Dua edin enfeksiyondan delinmiş olmasın kesem mahvoldum üzüntüden
ayrıca ayıptır söylemesi nerden geliyor DİE bir vajinayi kontrol ettim ama.sankin vajina içinde et parcasi var yani şiş gibi yada yeni bir et oluşmuş gibi dahada kötü oldum kafayı yiyeceğim
![]()
Bizde oyleee cocuk dogsun saglikla o.moda gectik vallahiCanim biz korkudan hamile kaldığımı öğrendiğim gün sahalara veda ettikeşim çok pinpirikli bisey olur DİE doğum sonrasına kadar ara verdik. Uzun süre ara verdiğimiz için alttan muayene beni bugün zorladı
![]()
Aminn inşallah şifa bulsun yavrun bian öncedamlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah