- 4 Ağustos 2017
- 2.420
- 9.359
- 158
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.401

Bazen iç çamaşırım da bende su gibi görüyorum ve idrar kaçırmaya yoruyorum sende iyi düşün iyi olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma günü düşünüyorum hafta sonuna denk gelsin ne olur olmaz diye yan etkisi falan var mı nasıl oluyor acabaGünaydınlar bugün tetenoz aşısı yapılacak? Yaptıranlar ne durumdalar ?
Hissettiğimiz vajinanın kendi dokusu olabilir su büyük ihtimal idrardır bende de oluyor zaman zaman Panik yapmayın insaAllah önemli değildir bebeğin suyu olsa bulanık kanlı ya da agrinizda olurdu sanırsam...Kızlar ben çok kötüyüm Bi tuhaflık.hissettim iç camasirima baktım.ve ıslakti ama akıntı değil bildiğiniz suidrar kaçırdım desem az çok hissederdim elim ayağım titriyor sabah doktora gideceğim ne olur Dua edin enfeksiyondan delinmiş olmasın kesem mahvoldum üzüntüden
ayrıca ayıptır söylemesi nerden geliyor DİE bir vajinayi kontrol ettim ama.sankin vajina içinde et parcasi var yani şiş gibi yada yeni bir et oluşmuş gibi dahada kötü oldum kafayı yiyeceğim
![]()
Evet evet bende öyleyim bazen kulaklarımdan kalbim cikcak gibi oluyo doktora gittiğimde de sormayi unutuyorumValla neremi tutsam nabız alıyorum ahahahah
Of ben de yaEvet evet bende öyleyim bazen kulaklarımdan kalbim cikcak gibi oluyo doktora gittiğimde de sormayi unutuyorum![]()
Hormonlardan dolayı pelvik taban kasları gevşiyormuş. O sebeple oluyor. Mümkün olduğunca tutmamak lazım.Ya bende de oldu sanırım bir kaç kez, ve daha doğrusu fark etmeden de kaçırıyorum sanırım yani ben iş yoğunluğundan çişimi yapmaya fırsat bulamıyorum bazen ama sanki hamilelikte çiş kaçırmaya başladım çünkü normalde hiç olmazdı![]()
Daha yaptırmadim kaçıncı hafta en son yapılıyorBende cuma günü düşünüyorum hafta sonuna denk gelsin ne olur olmaz diye yan etkisi falan var mı nasıl oluyor acaba
Canım yazmayı unuttum kusura bakma. Çok güzel geçti herşeyi çok yolundaymış 530gram olmuş oğluşCanimmm nasilsinnn detayli ultrasonun vardi hafta sonu nasill gecti![]()
Şu an iyiyim bende bı sıkıntı yok bakalım değişiklik olursa yazarımBende cuma günü düşünüyorum hafta sonuna denk gelsin ne olur olmaz diye yan etkisi falan var mı nasıl oluyor acaba
Kaç bin??????Canım yazmayı unuttum kusura bakma. Çok güzel geçti herşeyi çok yolundaymış 530gram olmuş oğluş. Kalbindeki parlaklıkla beynindeki kistte tamamen yok olmuş. Yaklaşık 18 dakika sürdü ama ben kendisinin takipli hastası olduğum için herşeyimi biliyordu zaten. Ellerine ayaklarına tek tek baktı. Çok güzel resimler verdi
. Ben sigortalı ve kendi hastası olduğum için uygun ücret ödedim ama sizin için sordum 14-15 bin gibi bir rakam aldım bankodaki kızlardan. Tam emin olamadım ama kalabalıktı biraz. İstersen arayıp net öğrenebilirsin ama
. Umarım seninkide çok güzel geçer. Sende bana yaz merak ederim
![]()
Ya yazmayimca merak ettim cok sukur masallhCanım yazmayı unuttum kusura bakma. Çok güzel geçti herşeyi çok yolundaymış 530gram olmuş oğluş. Kalbindeki parlaklıkla beynindeki kistte tamamen yok olmuş. Yaklaşık 18 dakika sürdü ama ben kendisinin takipli hastası olduğum için herşeyimi biliyordu zaten. Ellerine ayaklarına tek tek baktı. Çok güzel resimler verdi
. Ben sigortalı ve kendi hastası olduğum için uygun ücret ödedim ama sizin için sordum 14-15 bin gibi bir rakam aldım bankodaki kızlardan. Tam emin olamadım ama kalabalıktı biraz. İstersen arayıp net öğrenebilirsin ama
![]()
4500 tl mis aradimCanım yazmayı unuttum kusura bakma. Çok güzel geçti herşeyi çok yolundaymış 530gram olmuş oğluş. Kalbindeki parlaklıkla beynindeki kistte tamamen yok olmuş. Yaklaşık 18 dakika sürdü ama ben kendisinin takipli hastası olduğum için herşeyimi biliyordu zaten. Ellerine ayaklarına tek tek baktı. Çok güzel resimler verdi
![]()
Sağlık ocağından aradılar beni detaylı ultrason sonrası gel demişti yani 21.haftalara denk geliyor sanrmDaha yaptırmadim kaçıncı hafta en son yapılıyor
Gördük biz evet hatta doktoruma dedim ki ya göstermeseydi? O da dedi ki biraz doktora bağlı, ultrason cihazını ona göre kullanıp bebeği hareket ettirmeyi biliyoruz, mutlaka görürüz yüzünü ki ona göre damak dudak ölçüyoruz dedi. Arada mesela çeşitli yerlere bastırdı, masaj yaptı vs hep ayrıntılı gördü yüzünüAyrıntılıya giren arkadaşlar yüzünü görebildiniz mi bebişlerinçoo heyecanla görmek istediğim kızımın bize uyguladığı tarifeye bakın
asla ellerini açmadı yüzünden
Süper ya çok sevindim görmenizeGördük biz evet hatta doktoruma dedim ki ya göstermeseydi? O da dedi ki biraz doktora bağlı, ultrason cihazını ona göre kullanıp bebeği hareket ettirmeyi biliyoruz, mutlaka görürüz yüzünü ki ona göre damak dudak ölçüyoruz dedi. Arada mesela çeşitli yerlere bastırdı, masaj yaptı vs hep ayrıntılı gördü yüzünü
Evet bugun bende oradaydim.konustuk senden grubumuz var dedim size gelenler var:) evet canım zeynep hocaya gittim. Sevdim doktoru gayet ilgiliydi . İnşallah iyi haberler alırsın sende canım. Ben eşime benzettim zeynep hocada öyle. Eşimde bana benzetiyo :) zeynep hocada daha etlencek kilo alcak o zaman daha da netleşir dedi . Sağlıkla gelsinler de gerisi mühim değil![]()