2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yaa bu konu nerden açıldı şu an batma ve idrar yaparken yanma var ve su gibi akıntı geliyor çamaşırıma bu mantar benim ömrümün belası yıllardır çekiyorum
Yaa ben işte bi kere yaşamıştım o durumu çok zor :/ yalnız benim mantar kaşıntıydı. Birkaç kere de sistit olmuştum çok sık idrara çıkıp yanma oluyordu. Öyle mi sizinki? Ona ilaç gerekebilir :/

Bugün okulda bi ara ağrım oldu benim de. Yüzüm buruşmuş hatta fark etmeden, çocuklar ne oldu dediler :/ sonra geçti ama 2-3 dk sürdü. Ara ara normal sanırım :/

Kızlar benimde devam ediyor doktoruma sordum az önce sirkeli su ile sabah akşam temizleme yap dedi . Deneyeceğim bugün

Yaş 30 - Samsun - Sat 17.01.2024 - Tahmini doğum tarihi 23 Ekim

Ay bende 53 kiloyum inşallah duyulur bir düşüğüm var 1 yıl önce duyamadan kalp atışı düştü kendiliğinden

Yeni gördüm mesajını canım gözün aydın hayırlı sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu süreci inşallah

Kızlar ben dr dan geldim..ve ..bir değil iki kese gördük biri 5+3 biri 5+2 ile uyumlu dedi kalp atışlarını duyunca ikiz diyebiliriz dedi iki hafta sonraya çağırdı hala inanamiyorum inşallah nasıp olur ya
Canım gözün aydın çok sevindim adını Allah hayırlısıyla kucağına vermeyi de nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde. Normal yoldan mı ikiz gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…