2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
yarın kontrole gidicem bakalım keseyi daha net görücez miyiz gec döllenmeden gecen hafta net görememiştik, bu gün öğlenden mide bulantım var siz napıyorsunuz mide bulantı icin
Ben doktorun verdiği hap ile idare ediyorum bulantiya, leblebi, zencefil çayı gidiyor günler böyle

Kızlar bir şey soracağım kanamam var gitgide arttı acile gitsem bir müdahalede bulunurlar mı sizce gerek var mı gitmeme
Canım çok üzüldüm sende de mi başladı kanama acil de birsey yaparlar mi sanmam ben ilk gebeliğimde aşırı kanamayla gitmiştim yatış vermişlerdi kadın doğum servisine ertesi gün kadin doğum doktoru bakmisti progestan felan kullaniyo musun gerçi şimdiki doktoruma göre ise yaramiyormus progestan bilemiyorum canını sıkma lütfen Allah yardımcın olsun

Kızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya

Kızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya
Zaten doktorlar ilk üstten bakarlar gerekirse alttan bakarlar . Ayrıca düşük olup olmayacağını doktor daha iyi bilir .

Bende bi 6 Şubat verdim sonra 9 Şubat verdim katlayarak artmış görünce daha gitmedim kan vermeye kontrole de gitmedim şimdi haftaya mı gitsem yoksa sonra ki hafta mı onu düşünüyorum bi sen benden önce gidersin yaz muhakkak senin yumurtlama günü hangi gün çıkmıştı ovulasyon kullanmış mıydın konuştuk mu unuttum şimdi iki ili sormuş gibi oldum ama

Kızlar hepinizden Allah razı olsun eşim geldi gidelim dedi bana bı kal geldi gitmek istemedim dedim yarın sabahta randevum var zaten bilmiyorum içim rahat gitmek istemedim eşim progestan getirdi yarına kadar Allah büyük
Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol inş sabaha güzel haberler alacaksın inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…