-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.541
Evet ben de öyle düşünüyorumKanaman olursa gel dedilerartık oraya devam etmeyeceğim yarın başka bir doktora randevu aldım önceden de gittiğim tanıdığım çok tatlı bir doktor onunla devam edeceğim kaç haftadır gidiyorum bir kere daha doktoru göremedim üniversitede sürekli asistanı baktı ilgilendi hiç bir şey açıklanmadı söylenmedi ilk gebeliğim ve cahilim korkularım var tedaviyle oldu ondan bilgilenmem lazım güvende hissetmem lazım baska doktora gideceğim sizde aklınız kalırsa o zamana kadar baska doktordan randevu alın arada ona gidin sonra tekrar oraya gidersiniz
Ankara'dayim Hacettepeye gidiyorumçok geç çağırmış ya.. hangi şehirdeydiniz?
Ben de 7 haftalık gebeyim yani 8.haftadayiz şuan.bi sonraki kontrolde 12-13 haftalık olacak inşallah kocaman olacak3 hafta sonra çağırdı beni de 7 haftayız şu an
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun canım yat dinlen bol bol inş sabaha güzel haberler alacaksın inaniyorum
Insallah duyulur ben de 7.haftada gidicemTam 6+0 da randevum
Yaaaa aynı benim annemBenimki de koyacak muhtemelama ben ona önceden söyledim bı daha sana söylemeyeceğim millete yayıyorsun dedim. O da tamam bana söylemeyin ben dayanamıyorum söylüyorum dedi buna rağmen bozulacak bana biliyorum.
Teşekkür ederimEkledim canım hayırlı olsun
Ultrasonda ki gelişimi ile takvim arasında oynama oluyor ztnBen şey soracağım şu konuda bilginiz var mı acaba:
Benim son adet tarihim çok net olarak 30 Aralık. Geçen hafta doktora 5+6’da gitmiştim cuma günü. Yani ertesi gün tam 6 olacaktı. O da 6+1 demişti. Haftasıyla uyumlu tabii de o iki günlük fark neden oluyor bilen var mı acaba?
Mesela benim hesaplamama göre cumartesi tam 7 haftalık olması lazım ama aslında doktorun dediğine göre bugün tam 7 hafta oldu
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle yarın gidince bize de haber ver. Bol bol dinlenKızlar hepinizden Allah razı olsun eşim geldi gidelim dedi bana bı kal geldi gitmek istemedim dedim yarın sabahta randevum var zaten bilmiyorum içim rahat gitmek istemedim eşim progestan getirdi yarına kadar Allah büyük
Evet canım aynıyız cinsiyeti öğreniriz belkiBen de 7 haftalık gebeyim yani 8.haftadayiz şuan.bi sonraki kontrolde 12-13 haftalık olacak inşallah kocaman olacak
Konuştuk sanırımBende bi 6 Şubat verdim sonra 9 Şubat verdim katlayarak artmış görünce daha gitmedim kan vermeye kontrole de gitmedim şimdi haftaya mı gitsem yoksa sonra ki hafta mı onu düşünüyorum bi sen benden önce gidersin yaz muhakkak senin yumurtlama günü hangi gün çıkmıştı ovulasyon kullanmış mıydın konuştuk mu unuttum şimdi iki ili sormuş gibi oldum ama
Rabbim nasip etmiş ne güzelKonuştuk sanırımBen ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim. Ya çok silik oldu ya da pırıl pırıl tertemiz
Aynen bence de söyleme şimdi herkes birbirini çekemez olmuş. Saklaya bildiğin kadar sakla bence ne yaparsan artık söyleme diye boşuna demiyorlarBende nazara çok inanıyorum işte gectigimiz yil hamile kalinca daha testte görür görmez ailelere söyledik onlardan da tüm sülaleye yayıldı bianda nasi oldu bende anlamadım
sonra 9. Haftada boş gebelikten kürtaj oldum zor bi surecti yıpratıcı sonra çok pişman oldum keşke söylemeseydim die
çoğu kişi ilk 4 ay soylemiyomus çevresine nekadar doğru biliyorum ama busefer bende susmayı tercih edenlerdenim
Aşılama canımEvet ben de öyle düşünüyorumtüp bebekle mi gebe kaldiniz
Aynı şeyleri yaşamınız ama annem hala duramıyor sormadan. Son adet tarihim ne zaman doktora gitsene aşılama yaptır yok tüp bebek yaptır yok kuzenin genç o hamile sen bekliyorsun aboo neler yaşıyorumYaaaa aynı benim annembu sefer olursa hemen söyleme bana dedi ben dayanamam dedi, önceki kürtaj olunca çok üzülmüştü çünkü. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar kişiye açıklama yapmak zorunda kalıyoruz
Ölçümle alâkalı bı durum bazen yanlış ölçüm de yapabiliyorlar o yüzden iki gün ileri yada geri olabiliyor bnm ilk gebelikte özelde hep iki gün ileri devlette bir iki gün geri çıkıyordu dikkate alınacak bişey değil önemli olan iki üç haftalık aralık olmamasıBen şey soracağım şu konuda bilginiz var mı acaba:
Benim son adet tarihim çok net olarak 30 Aralık. Geçen hafta doktora 5+6’da gitmiştim cuma günü. Yani ertesi gün tam 6 olacaktı. O da 6+1 demişti. Haftasıyla uyumlu tabii de o iki günlük fark neden oluyor bilen var mı acaba?
Mesela benim hesaplamama göre cumartesi tam 7 haftalık olması lazım ama aslında doktorun dediğine göre bugün tam 7 hafta oldu
Yok o zaman daha belli olmaz 3,5-4 aydan önce öğrenen duymadımEvet canım aynıyız cinsiyeti öğreniriz belki
Valla pazartesi kontrolde 8 mm çıktı 6+5 te:) senin kaç çıktı12. Haftada öğrenenler var bebeğin kaç mm