2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet ben de öyle düşünüyorum tüp bebekle mi gebe kaldiniz

Ben şey soracağım şu konuda bilginiz var mı acaba:

Benim son adet tarihim çok net olarak 30 Aralık. Geçen hafta doktora 5+6’da gitmiştim cuma günü. Yani ertesi gün tam 6 olacaktı. O da 6+1 demişti. Haftasıyla uyumlu tabii de o iki günlük fark neden oluyor bilen var mı acaba?

Mesela benim hesaplamama göre cumartesi tam 7 haftalık olması lazım ama aslında doktorun dediğine göre bugün tam 7 hafta oldu

Benimki de koyacak muhtemel ama ben ona önceden söyledim bı daha sana söylemeyeceğim millete yayıyorsun dedim. O da tamam bana söylemeyin ben dayanamıyorum söylüyorum dedi buna rağmen bozulacak bana biliyorum.
Yaaaa aynı benim annem bu sefer olursa hemen söyleme bana dedi ben dayanamam dedi, önceki kürtaj olunca çok üzülmüştü çünkü. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar kişiye açıklama yapmak zorunda kalıyoruz

Ultrasonda ki gelişimi ile takvim arasında oynama oluyor ztn

Kızlar hepinizden Allah razı olsun eşim geldi gidelim dedi bana bı kal geldi gitmek istemedim dedim yarın sabahta randevum var zaten bilmiyorum içim rahat gitmek istemedim eşim progestan getirdi yarına kadar Allah büyük
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle yarın gidince bize de haber ver. Bol bol dinlen

Konuştuk sanırım Ben ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim. Ya çok silik oldu ya da pırıl pırıl tertemiz

Aynen bence de söyleme şimdi herkes birbirini çekemez olmuş. Saklaya bildiğin kadar sakla bence ne yaparsan artık söyleme diye boşuna demiyorlar

Aynı şeyleri yaşamınız ama annem hala duramıyor sormadan. Son adet tarihim ne zaman doktora gitsene aşılama yaptır yok tüp bebek yaptır yok kuzenin genç o hamile sen bekliyorsun aboo neler yaşıyorum canları sağolasıcalar

Ölçümle alâkalı bı durum bazen yanlış ölçüm de yapabiliyorlar o yüzden iki gün ileri yada geri olabiliyor bnm ilk gebelikte özelde hep iki gün ileri devlette bir iki gün geri çıkıyordu dikkate alınacak bişey değil önemli olan iki üç haftalık aralık olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…