2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım çoğumuz kötü tecrübeler yaşadık. Hepsi geldi geçti. Onları düşünüp durmak hiçbirimize fayda etmez..

Ben de böyle söylüyorum diye polyanna gibi olmayayım, ben de yaşıyorum bazen bir şeyler ama yaşamamalıyım. Yaşamamalıyız.

Artık geçmiş geçmişte kaldı. Bundan sonrası aydınlık, ferahlık. Her şey güzel olacak 🌸 De mi kediannesibiri kediannesibiri
Evet kesinlikle guzel dusunup guzel olsun
Kızlar ben dr dan geldim..🥹🥹ve ..bir değil iki kese gördük 🙏🙏🙏biri 5+3 biri 5+2 ile uyumlu dedi kalp atışlarını duyunca ikiz diyebiliriz dedi iki hafta sonraya çağırdı hala inanamiyorum inşallah nasıp olur ya 🧿🧿
Masallah nasil guzel haber cok sevindim insallah kalp atisilarinida duyarsin cok sevindim

Bende ultrason dan çıktım kanamalarim varmış bölge bölge miyomlarim fazla hormonlardan da epey buyumusler miyomlar erken doğum olur dedi birsute şey dedi magnezyum ve demir ilacı 10 haftadan snra veririm dedi yoksa bulantidan kusarsin dedi7 8 9 10 hafta en yoğun zor hafta dedi kanama olduğu için düşük riski var dedi öyle işte en yoğun dönem 8cinhafta olacakmış kizlar haberiniz olsun

Selam canım benim hemen hemen başından beri bel ağrım var hamile yastığı aldım gece rahat ettim bir nebze doktorum normal dedi 12. Haftaya kadar bu şikayetler sürer dedi. Adım sayim çok olurdu günlük rutinlerim de 5000 at en fazla dedi bolca dinlen dedi öyle
Günlük 3 binden fazla adım atmıyorum çoğu zaman o da işe gidip gelirken olan. Ağrıdan gece sağıma soluma dönemeyecek duruma geldim 12.haftaya kadar sürmez umarım

Zor gecer bir gun simdi o korkuyla formda cok okuyorum cogu kadinin oluyor kanama riskli oluyor yatmak en iyisi diye biliyorum yardim edenin varmi yorma kendini is guc yapma dinlen
Valla kuzum ilk gebeliğim de baya yoğun kırmızı kanama olmuştu ama çok şükür oğlum kucağımda şimdi ama yinede kahverengi olsa da korktum açıkçası bugün biraz ev işi yaptım yoruldum galiba

Kızlar ben dr dan geldim..🥹🥹ve ..bir değil iki kese gördük 🙏🙏🙏biri 5+3 biri 5+2 ile uyumlu dedi kalp atışlarını duyunca ikiz diyebiliriz dedi iki hafta sonraya çağırdı hala inanamiyorum inşallah nasıp olur ya 🧿🧿
Maşallah :nazar: Sağ salim sonuna kadar ilerleyin inşallah gözünüz aydın
Ay bende 6+0 randevu aldım kalp atışı için ama vajinadan istemiyorum duymak siz karından mı duydunuz hadi gözünüz aydın
Karından duyuldu canım
Arkadaşlarım zayıflıkla falan alakalı diyorlar, göbek bölgesinde yağ olanlarda ultrason zor görüyormuş falan ama bilemiyorum doğru mudur
yarın kontrole gidicem bakalım keseyi daha net görücez miyiz gec döllenmeden gecen hafta net görememiştik, bu gün öğlenden mide bulantım var siz napıyorsunuz mide bulantı icin
Ben de birkaç gündür kahroldum canım mide bulantısından
çubuk kraker yiyorum bulanıyor
fındık yiyorum bulanıyor
su doğru dürüst içemiyorum
bugün kontrolde doktor mide bulantısı için ilaç verdi ama çok umut bağlama ilaca diye de ekledi
hormonlardan oluyor, olmaya da devam edecek dedi :KK64:
Bir an önce bu seviyeyi atlatsaydık :KK48:

Yaa maşallah kendim görmüş gibi sevindim ne tatlı ❤️
Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin bebislerini canim💕

Bende ultrason dan çıktım kanamalarim varmış bölge bölge miyomlarim fazla hormonlardan da epey buyumusler miyomlar erken doğum olur dedi birsute şey dedi magnezyum ve demir ilacı 10 haftadan snra veririm dedi yoksa bulantidan kusarsin dedi7 8 9 10 hafta en yoğun zor hafta dedi kanama olduğu için düşük riski var dedi öyle işte en yoğun dönem 8cinhafta olacakmış kizlar haberiniz olsun
Canını sıkma canım benim yeğenimin de miyomları vardı baya da büyüktü hemde hamilelikte daha çok buyumuslerdi
hatta bebeği baskiliyolardi doktor öyle demişti sürekli kanaması oldu aynı anda çalışıyordu da Rabbım ol derse olur şimdi oglusu iki yaşına girdi bile ümitsiz olma moralini yüksek tut hersey güzel olur insallah

X